Hirdetés

Aktív témák

  • virkir

    veterán

    válasz emre #5512 üzenetére

    Hamár így elmélkedünk miért ne...
    Akinek nem tetszik az meg legfeljebb átugorja.

    Az én véleményem, ha valaki bevállalja csapatjátékot akkor játsszon annak megfelelően főként ha az "egyéni stílusa" tönkreteszi másik 15 ember játékát.
    Ha még mindig nem értenéd nem harcmodorról volt szó hanem rettegő bujkálásról vagy ami egyre inkább kezd elharapódzni a mielőtt kilőnek kilépek stílusú gyökerekről.
    Már nem egyszer leírtam itt és máshol is, hogy például utálom a prémium heavy tulajokat mert tisztelet a kivételnek nulla tapasztalat nélkül megveszi ha meg a hüjje játék berak belőlük egy oldalra kettőt hármat akkor az a csapat aki megkapta ezeket biztos vesztes.
    Személy szerint elvárnám ha valaki lenyomott 700 csatát a játékban akkor pl. legyen tisztában melyik pályán mik az alapstratégiák és próbáljon meg a tankjához mérten hasznos lenni mert e nélkül olyan mintha emberhátrányból indulnánk.
    A másik ok amiért felmegy az agyvizem az ilyen játékosoktól, hogy akik fizetnek esetleg csak 1-2 hónapért is azt azért teszik, hogy az idő alatt minél jobban tudjanak fejlődni amit a fent említettek hátráltatnak a "beleszarok" hozzáállásukkal, magyarul pénzt húznak ki zsebemből.
    Mégegyszer, nem a harcmodor zavar hanem annak a hiánya.

    Ja... akár ha egy kicsit fiatalabb vagy és balfasz vagyok akkor nyugodtan de általában olyankor megteszem magam is mert utólag legtöbbször már én is látom ha hüjje voltam.

    "Nekem papírom van róla, hogy értek hozzá" by Glenda

Aktív témák