Hirdetés

Aktív témák

  • Simulacrum

    senior tag

    válasz diegho #49739 üzenetére

    Érdekes ez. Tegnap volt egy csatám, ahol nekünk 3 tier8-as tankunk volt, az ellennek egy sem. Egy-egy tier9 mindkét oldalon, nekik azt hiszem két tier7-essel több volt cserébe. De ilyen nyilvánvaló különbséget még sosem láttam. Simán vesztettünk. Igaz, a három tier8-asunk a következő volt: KV-5, Lowe, T32. Csak a KV-5 játékát láttam, mert a többi már halott volt az én halálomkor. A KV-5 fenékkel támadt, hihetetlen volt. Valószínűleg nem eff értéket számol az MM, hanem a prémium tankokat számolja alapból gyengébbnek, mint az átlagos ugyanolyan tierűeket. Valahol jogosan is. Szerintem prémium tankkal menők 70%-a gyengébb játékos az átlagnál.
    Sokan írják, hogy 15-20-os nyerési arányt saccoló meccset is lehet hozni. Szóval szerintem az MM nem ebben a részben rossz, tehát a két fél elosztása nagyjából rendben van. Amit javítani kellene szerintem a legjobban, hogy max két tier legyen a játékban vagy három legrosszabb esetben. De ennél nagyobb különbség ne legyen a legfölső és legalsó tank között. Scout kivétel persze. Illetve a tanktípusok közti arányra is jobban lehetne figyelni. Ugyanannyi med legyen pl. mindkét oldalon.

    Dobi 562 nekem az M103 az ilyen tank. Most valami csoda folytán sikerült vele 40% fölé menni a nyerési arányban, de eddig végig alatta voltam. Semmilyen más tankkal nem ilyen rossz az arányom. Emellett pedig szeretem ezt a tankot. Jó is vagyok vele az eff szerint is, mégis mindig vesztek vele. Sajnos úgy tűnik van ilyen.

Aktív témák