Hirdetés

Aktív témák

  • Dobi 562

    addikt

    válasz Drenadar #36767 üzenetére

    Hétvégente általában teljesen élvezhetetlen a játék, pénteken még majdnem 80-al volt több a nyertes csatáim száma a veszteseknél, most már csak olyan 50 a különbség. A taktikát csak nyomokban lehet felfedezni, általában annyiban kimerül, hogy a top tank után megy mindenki mint a lemmingek, vagy ha a top tank elbújik a bokorban, akkor mindenki más is. Az, hogy vannak olyan kiemelten fontos helyek a pályákon, amiknek a birtoklása eldönti a meccset, az nem számít.

    Nem sűrűn szólok bele a taktikába, de előbb elszakadt a cérna és mondtam a top tank KV-nak, hogy legyen szíves aktívabban részt venni a csatában, mert csak bújik egy bokorban a malomnál a pálya szélén (Fisherman's Bay) míg másik oldalon a városban az ellen heavy-k szétnyírták a csapatot. Én Hummellel voltam, kilőtt egy könnyűtank, meg sem próbáltak megvédeni, de ezt már fel sem veszem. Az lett a vége, a kv megindult nyílegyenesen az ellenfél bázisa felé, de teljesen ész nélkül, mikor gratuláltam neki az önfeláldozásáért, lenoobozott, mert neki van tier 6-os artyja is. :DD Elköszöntem és kiléptem, belátom én voltam a hülye, minek megyek bele ilyen vitába?

    Az ilyen több ezres játék után is 500-600 körüli eff értékkel rendelkező emberkék kinyírják a játékot. Tudom, lehet menni szakaszban is, de akkor is...

Aktív témák