Hirdetés

Aktív témák

  • drevil33

    csendes tag

    Szegasztok tankosok. Rég jártam erre, és most egy kérdéssel zargatnálak titeket.
    Nagy nehézségek árán rávettem magam az artyzásra. Vettem egy Hummelt, már ki is van maxolva, de van amit nem értek. Ehhez kérném artymasterek véleményét.
    Mitől ugrik szét a célkereszt ha lassan mozgatom csak a terepen? Amennyire vettem eddig, ha túl nagy magasságkülönbség van (pl hegy - sziklafal - mező) és átcsúzok a célkereszttel, akkor szétugrik, ha bekerül egy hegy vagy ház a lővonalba, néha olyankor is szétugrik, bár nem mindig, de van olyan, hogy semmi sincs... se magasságkülönbség, se akadály a lővonalban, se semmi, lassan mozgatom a célkeresztet, mégis szétugrik a célkereszt. Ez nagyon idegesítő, és érdekelne, ez miért lehet? Hátha tudja valamelyik okos arty-s.
    Előre is köszi a válaszokat.
    Egy n00b artys :p
    UI: nekem még mindig az US heavy vonal jön be a legjobban. Jelenleg ezek vannak meg: IS4, VK4502p, E75, T34, T30.. Ha ki tudod használni, hogy nagyon tud le- fel- felé lőni, jó helyekre állsz be, nagyon jó tud lenni. Igen mozgékony tank, gyorsan pörög a torony, elég gyorsan tölt (a többi azonos tier heavy-hez képest) és viszonylag pontos is. Jó a pen, és bár nem sebez orbitálist, azért lehet vele aprítani. És igen, a páncélja nem egy nagy szám :)

Aktív témák