Hirdetés

Aktív témák

  • D.Orion

    veterán

    Köszönöm a Platoon harcot Plokijuma-nak és JohnnyEasy-nek. Az elmúlt 2, 2és fél óra alatt eljutottam a francia vonalon nulláról a B1ig, semmi free xp :) Nagyon jó csaták voltak, és biza lehet ezekkel a tankokkal is harcolni, de nagyon ajánlatos a csapatmunka. Vicces és egyben trükkös is, hogy akár lehetetlenség sebezni a csak egyel nagyobb Tier francia tankot is. De az is előforrdul, hogy két egyforma tank nem tudja sebezni egymást. Pl a B1-ek alap ágyúval pattognak egymásról az idők végezetéig, HE se viszi át csak ilyen 5-7hp-ra.

    Mindenkinek csak azt tudom ajánlani, hogy ha nekiáll a francia vonalnak, akkor azt Platoon-ban tegye!

    Észrevételek:
    Ellenfél AMX38, AMX40-et lőve hihetetlen gyorsan le lehet szedni a láncot, volt, hogy D1-el egymás után 18szor szedtem le az AMX38 láncát, mert sebezni nem tudtam és így akadályoztam meg, hogy ám tudjon jönni a sarok mögül!
    D2 maxos ágyú(SA37) sem képes ütni a B1-et, csak oldalról!
    D2 maxos ágyú(SA37) pattog az AMX40-ről. Egy gyenge pontja van a tanknak. A torony hátulján lévő beszálló nyílás. Azt át lehet lőni.
    D1 maxos ágyú(SA34) nem viszi még az AMX38-at.
    A nem viszi alatt természetesen azt értem, hogy csak úgy rálőve a frontra, a döntött részre, ott nem megy át a lövés az esetek többségében. Vezetőnyílásra és egyéb helyekre lőve lehet sebezni, de AMX40 esetében ez felejtős, mert az egész tank le van kerekítve mindenhol.

    75%-os tréningre felesleges költeni. Javító készlet vásárlása viszont javallott. Tűzet nem fogtam eddig T3ig és legénységből is csak egyszer halt ki a commander, de akkor konkrétan körbevettek és mindegy is volt.

    Holnap aki gondolja írjon rám és mehetünk B1 platoon-ban, vagy ha szüksége van segítségre, akkor még megvan a D2 tankom is. Ha annyian összejövünk és már kicsit fejlettebb a tankunk, akkor egy Junior századot is megpróbálhatunk. 16:00 után már itt leszek, estig, míg nem megyek jégkorong meccsre.

    [ Szerkesztve ]

Aktív témák