Hirdetés

Aktív témák

  • Fel

    addikt

    válasz mynames #22971 üzenetére

    A team damage-nek el kell érnie egy bizonyos napi szintet ahhoz, hogy az illető bekéküljön. Valamint az is súlyozva van, hogy hol követi el a tettet. Ha a saját, vagy az ellen bázisánál, akkor több büntipontot kap, azaz hamarabb bekékülhet.

    Valószínű valaki olyat lőtt ki/ütközött neki, aki már amúgy is alig élt, ezért nem lett kék. Amíg nem kék, addig nem érdemes foglalkozni vele, mert Neked kell majd jóvátételt fizetned.

    fecc87: A platoonon belül elkövetett td/tk nincs szankcionálva. A készítők szerint: haverok, rendezzék le egymás között... Ja, csak így a csapatukkal tolnak ki, -3 ember :U

    Ma az orosz szerón láttam olyat Mountain pass-on, hogy valakinek a neve mellett már -4 volt és mégsem lett kék... Platoonban jött egy Hummellel, ő maga 3601H-val. A Hummel az elején kilépett (goes up in flames). Majd ez a retardált a havas feljárónál, a lesebzett csapattársait és a Grilléjüket szépen kilőtte. Biztosan unatkozott a cimbi nélkül :U

    A 7.0-ban van már jelentési rendszer. Ha valaki nem úgy viselkedik ahogy illik, akkor 3 kategóriába sorolva lehet róla jelentést küldeni a supportnak (in game), naponta 3-szor. Én felnyomtam team damage-ért, annak ellenére, hogy az ellen oldalon volt..

Aktív témák