Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Antonius1978

    addikt

    válasz #84221696 #43570 üzenetére

    Most hogy megemlitetted a JagdTigert, elo kell vegyem ujra :)
    A palyafutasom kezdeten azt huztam ki eloszor, akkor meg csak T9-ig voltak a TD-k.
    Neha lehetett pattintani az orraval is, a felso felepitmennyel meg tobbet - akkoriban.De en a loveget imadtam, atlag 500-550 koruli sebzes, de eleg gyorsan tolt, most mindjart meg is nezem hogy mennyire, mert amiota visszatertem az uj evben, meg egyszer sem vettem elo.
    Ugyis kell a TD kuldetes is, azon kivul meg asszem Ferdi van, meg Hellcat es T25/2, most mas TD nem jut eszembe hogy lenne.

    jr1994 koszi a drotot.Hat azert nem olyan tokegyszeru szamomra megcsinalni.De a Stug-ost megakarom, mert a noi legenyseget beteszem a Turanba es kesz.Habar az is lehet hogy nem, mert jobbak lesznek bele az E50M-em legenyei.Lehet majd felvaltva hasznalom a legenyeket, vagy a csajszikat fogom felvaltva beleultetni a Turanba es T-25-be,majd meglassuk.
    Hat a MT kuldetes az mindjart megvan, az utolso hianyzik, es nagyjabol ezeket a kuldiket mind a Turannal csinaltam meg, mert azzal jatszodtam a legtobbet.A HT-bol is van par megcsinalva stb, a lenyeg hogy 25/75, azaz epp az 1/3-t csinaltam meg ezidaig a Stug kuldetesnek.Azert meg hatravan a LT es TD kuldik zome, es az SPG kuldik.
    Es olyan atlagos kepessegu jatekos vagyok,raadasul edzesben sem vagyok, mert majdnem 1,5 nem jatszodtam, szoval tuti kell majd a szerencse is :)

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák