- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Házimozi belépő szinten
- Milyen TV-t vegyek?
- Milyen monitort vegyek?
- Milyen házat vegyek?
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Mostantól biztosan nem kaphat modernebb AI lapkákat Kína a TSMC-től
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Milyen egeret válasszak?
- TCL LCD és LED TV-k
-
PROHARDVER!
World of Tanks OFF topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
kchryss
veterán
válasz rlazol #37880 üzenetére
Már többször leírta, hogy nem szeret moddolni csak felrakja a legújabb Jacktor packot. Szóval az van nála amit Jacktor éppen belepakol a packjába.
(#37876) @diegho: A bekapott találatok felett a töltésvisszaszámlálót viszont lehet ki kéne kapcsoli ha videót raksz fel. Nem tudom mi a jelenlegi álláspont, de régebben tiltott modnak minősült.
Grat a szép csatákért, mindig örülök ha raksz fel replay-eket, legalább van miből okosodni.[ Szerkesztve ]
-
kislaszlo83
tag
Sziasztok!
Help!!!!!!!!!
Most próbálok belépni, hogy szétartyzzam a sok lila meg kék játékost, erre hiába indítom a játékot, behal már az asztalon, valami APPCRASH-re hivatkozva. Valami megoldás?
win7 64 bit, e8400, 6gb ram ddr3, gt630 2gb ddr3
Köszi. -
Bingisz
addikt
válasz kchryss #37901 üzenetére
Az nem tiltott. Az tiltott, ami a tankok felett számolja a töltésidőt.
Amúgy vannak tiltott modok továbbra is, csak nincs jelenleg szankcionálva a használatuk. Viszont büntetést visszamenőleg is tudnak kiosztani, szóval én továbbra sem ajánlom az ilyenek használatát.
"-Bingisz jó veled játszani, az arty legalább nem engem lő...."
-
emre
veterán
válasz kislaszlo83 #37905 üzenetére
Nincs semmi probléma, csak a géped önkritikát gyakarolt.
Menjél nézz inkább tévét.A stabil diktatúra ugyanúgy társadalmi alku eredménye, mint a stabil demokrácia, csak az alku logikája más.
-
emre
veterán
válasz kislaszlo83 #37908 üzenetére
Olvasd el mi van a python.log utolsó pár sorában.
Különös tekintettel az error kezdetű mondatokra.[ Szerkesztve ]
A stabil diktatúra ugyanúgy társadalmi alku eredménye, mint a stabil demokrácia, csak az alku logikája más.
-
Kakumix
senior tag
Nézd meg a log kiterjesztésű fájlokoat a wot könyvtárában, hátha nyomra vezetnek. Elsősorban talán a python.log-ot kellene megnézni, javaslom töröld a fájlt és próbáld meg újra elindítani a játékot. Ha megint elhasal, akkor csak az ahhoz az indításhoz kapcsolódó üzenetek lesznek a log fájlban.
Legyen szép napod!
-
emre
veterán
válasz kislaszlo83 #37911 üzenetére
Türelem, várólistára teszlek.
A stabil diktatúra ugyanúgy társadalmi alku eredménye, mint a stabil demokrácia, csak az alku logikája más.
-
rlazol
veterán
"Köszi az épületes hozzászólást, de szét tudok rúgni néhány epic/unicum segget laptopon is, csak a 24 colon mégis jobb lenne. Kérlek, ha van ötleted ne fogd vissza magad."
dugd rá a 24"-os monitort a laptopra!
Az orvosom szerint elmebajban szenvedek. Ez butaság. Minden percét élvezem!
-
Fel
addikt
Pfff.... Nekem ezzel az Indien-Panzer-rel valahogy nagyon nincs szerencsém..
Defeat
Windstorm
Indien-Panzer
Exp: 2 010
Credits: 56 000
Battle achievements: High Caliber, Mastery Badge: "Ace Tanker"
Crew Exp: 2 010
Repairs: 11 820
Ammunition: 12 500
Total: 31 680 WN8: 10 117 (100)Ma eddig 3-ból 0 győzelem, 3198-as átlagsebzés...Pár napja is csak hatodikra lett meg a szorzózás, pont egy olyan csatában, ahol ~800-at sebeztem. Előtte lévő ötben persze 2000 fölött volt az átlag...
-
Enzolord
addikt
Az Neked lassan tele lesz..
Lehet rosszul játszani, de lélektelenül soha! Van úgy, hogy az embernek rossz napja van és a pályán semmi nem sikerül. Nem számít, a lényeg az, hogy lássák rajtad az emberek, hogy megszakadsz a klubért, a szurkolókért és akkor a vereség is meg van bocsátva. Ilyen egyszerű!”
-
Simi37
őstag
Ma is bedobta SU100al a Prohorovkát... ugyan nem ász de 2,5k dmg +1,3k spotdmg...most 97,14%...mennyi szenvedtem az utolsó fél százalékért fél éven keresztül most meg simán van +2%....
Ryzen 9 5900X • Asus Crosshair VI Hero • ASRock RX 6900 XT OC Formula
-
zolika15
tag
Cent AX-el 7000 dmg 3 kill és csak 1. osztály!!
Zoli
-
zolika15
tag
-
Tomi0703
addikt
válasz kicsitrash #37921 üzenetére
Nekem 180 meccset ír 27-28 között, mert beleszámolta 166 Aufkulás meccseimet. Jah, 2755-ös WN7 mellett 200as WN8-at adott.
-
otto14
őstag
Van olyan tizes tank, amit másodszorra is kihúznátok? Melyek azok?
asd
-
kchryss
veterán
válasz kicsitrash #37921 üzenetére
Ha megnézed az Efficiency trend-nél van pár időszak amihez ez van írva:
This stats snapshot is eventually incorrect due to inconsistent data sent from WG API. Possible suspect vehicles: Aufklärungspanzer PantherNekem nincs ilyen aufizébigyóm és tökéletesen azt a statot mutatja amit mentem, de sokaknál látni ilyen hibajelenséget.
-
kicsitrash
aktív tag
válasz kchryss #37925 üzenetére
Persze, látom, s nincs is vele semmi gond. Egy olyan változásra, amire nem volt felkészítve egy statisztikai rendszer, csak ilyen "mókolásokkal" lehet összecsalni a várt eredményt.
Én kb. fél éve nem játszottam az aufkl. panzerrel, érdekes hogy most implementálták a változást. A többi oldal is fura értékeket mutat néha
-
rlazol
veterán
mai napi dicső krónika
azon ritka esetek egyike, amikor tényleg én hoztam le a csatát és nem azért, mert én voltam a top sebző.
a végén goldra váltottam mert éreztem, h sikerülhet a győzelem, és nem akartam, h ezen múljon. Amúgy már lemondtam róla, amikor kettesben maradtam a skodával szemben. Hogy nem látott? ő se értette...
a covenantert pls reportoljátok, ha látjátok...tegnap jutottam el ide és ma megadta. Igaz, a kitüntetés elmaradt, de h ennek a Spiccnek milyen brutál álcája van! Kevesebb, mint 100 m-re közelítettem meg a T95-öt és nem vett észre. Sajnos az artyk nem találták el, és az idióta elindult előre. Akkor vett csak észre, amikor az 50 m-en belül került....
most húzhatom a francia ágat, h legyen hová tennem az új csajt[ Szerkesztve ]
-
bigobert
tag
válasz mcwolf79 #37929 üzenetére
Együtt érzek. Szinte szégyen megosztani
Ha már agyhalottak: nem bírok mit kezdeni a T28 prottal.
A legnagyobb bajom vele a 18km/h. Nem érek el vele a csatába, vagy mire az eljut hozzám, lerohan a horda. Nincs olyan pókérzékem, hogy következetesen eltaláljam vele, merről fog jönni az ellen, így van, hogy nem is találkozok a pirosakkal a csata alatt.
Az ágyú tetszene, ha nem szórna ennyire. A 0,46-os T-34-3-am pontosabbnak hat, ha már rászűkült, de ez szubjektív, lehet hogy csak a kín mondatja velem.
Tele van a tank jó tulajdonságokkal, mint a gundep, frontpáncél, torony, ágyú papír szerinti értékei, de számomra az esetek többségében a sebessége a szűk keresztmetszet, ami miatt nem tudok vele játszani, érvényesülni. Örülök, ha a HP-m lesebzem vele.
Nem az a kérdés, hogy user error áll-e fent. Mindig user error van. Próbáljam elfogadni a sorsom? Ti hogyan játszottatok a Prottal?
-
szbalogh
addikt
válasz mcwolf79 #37929 üzenetére
Nekem ST-I-vel volt tegnap egy tankász kör. 5k dmg, 5k pattintott és alig volt HP-m a végén és 2vs1 voltunk, a másik két játékos capelt. Visszarohantam a bázisunkra, a Patton KR ontotta a goldot de mindet sikerült pattintani, reseteltem, írom a majomnak, hogy ne húzza már had pattintsak még 1-2 lövést.... Annyin múlt az Obj 260-am. Mindegy, a végén még kilőttem a Pattont is hátha a majom társunk cap küldetést csinált, nehogy meglegyen neki
Persze közben kaptam az oltást, hogy azért fogunk kikapni, mert nem álltam a cap-ra hanem visszaindultam a sajátunkraNick: HE_Storm
-
LZs?!
aktív tag
válasz bigobert #37930 üzenetére
@bigobert
Éppen én is rajta vagyok; nálam a recept: napi dupla, aztán egyszer csak elfogy...
Egyébként majd' minden map-en van olyan rész, ahova pár perc alatt megérkezel és onnan tudsz bántani másokat, minimális retorzióval; kivételek talán: Steppe, Serene Coast és Highway (vagy ilyesmi, a félig mező, félig város pálya) - ezeken vagy szembe jönnek veled vagy nem, esetleg elhúzódik/fordul a csata úgy, hogy tudj sebezni.
Szerintem erőltetni nem érdemes, mert abszolút szituáció függő a gép.
Nevermind...
-
nyunyu
félisten
T28 Protonak az a trukkje, hogy elotte ki kell huzni a kozepso agyujat a T25AT-n, azzal mar nem akkora szivas, mint a stock csuzlija a T25/2-en sem mindig eleg 170 pennel.
Steppes szerintem kifejezetten jatszhato a T28 Protoval, ha a szokasos heavy birkozas iranyaba indulsz, mivel eleg hamar allohaboruba szokott torkollani az adok-kapok, igy siman utolered oket, es loni is tudsz.
Sajat tierbeli heavyk meg altalaban nem szoktak tudni szembol atloni a Protot, ha kicsit forgatva van a teste.Highway viszont tenyleg szivas, mert vagy a medek radiroznak le mindenkit a mezon, mire odaersz, vagy oket radirozzak le.
Varosi sarok is tul messze van, hogy utolerd a heavyket.Sand River assaultot kifejezetten szeretni szoktam Protoval, felteve, ha nincs sok arty.
De az igaz, hogy nagyon szituaciofuggo, nyilt palya sok meddel/artyval kb. eselytelen vele.
Hello IT! Have you tried turning it off and on again?
-
diegho
nagyúr
Átléptem az Arl-en úgy, hogy egyik top löveg sincs meg, de ahogy néztem az m4 45 is ilyen lesz, majdnem annyi free van, hogy tovább menjek rögtön, inkább az 50 100-on húzom a crewt, arra megvan a top löveg a lorraine-ről.
-
bigobert
tag
és (#37933) nyunyu
Köszönöm a véleményeket. Könnyebb, ha másnak is szar Jól kisírtam magam, erre beadta Sand River Assault-ot védekezni.
Ez lett belőle.
...és így összejött a T28 HTC TD15-je stílusosan a T28 Protóval A másik siralmam az lett volna, hogy nem tudom magam 4k fölé lőni, erre sikerült Ettől még egy lassú fos, de néha lehet vele hatost dobni.*
Ennek a legnagyobb barátja a csőpálya illetve az assault játékmód. Házhoz jön az ellen
* Összeesküvés on: ma vettem prémidőt.[ Szerkesztve ]
-
MODERÁTOR
Eddig különösen jól alakul ez a mai nap, 5 vereség 1 döntetlennel.
20 éve a Prohardveren
-
szbalogh
addikt
Most nagyon jól adja:
T-62A 6+k dmg
Ebben a T-28E körben pedig a 6-os OI fejvesztve menekült előlemNick: HE_Storm
-
nyunyu
félisten
válasz bigobert #37935 üzenetére
Arty mentes meccsen tamadni is jo vele Sand Riveren.
Bevonulsz vele kozepre F5 kornyekere, aztan lehet apritani a hatso buckakon kempeloket.Max arra kell figyelni, hogy annyira menj ki a szikla peremere, hogy csak a tornyod teteje latszodjon ki, a loves idejere, ahhoz 210+ pen kell, hogy stabilan at tudjak loni, 200 pennel legtobbszor lepattanak.
Most nezem a T28 Prot statomat, anno egyszer mentem vele egy 9 fragos 4700 sebzeses kort, de akkor premmel 2019XP-re csak elso osztalyt kaptam.
Mostanaban mondjuk nem nagyon vettem elo, talan a WZ-111 grind idejen szorzozgattam utoljara.[ Szerkesztve ]
Hello IT! Have you tried turning it off and on again?
-
rlazol
veterán
talán még soha nem értem el ilyen magas WN8 értéket...
a replay sebzés alapján a 7. a wotreplays listáján....
csak a végén vettem észre, h elfelejtettem visszaállni goldról a churchill után...
-
Departed
őstag
válasz diegho #37934 üzenetére
Szerintem ne hagyd ki az M4 45-öt, számomra az egyik leginkább legkellemesebb csalódás volt, remek csatákat lehet vele menni. Persze egy ideje már az AMX 50 120-at viszem ki meccsekre, isteni is meg a remek játékosbázis miatt is általános a topdamage vele.
Nyilván az 50 100 is nagyon jó, meg kábé én szeretem az egész line-t BDR-től 50B-ig.Xiaomi Poco F6 12/512GB Black || TCL 55C805 QD-MiniLED TV
-
diegho
nagyúr
válasz Departed #37940 üzenetére
Ahhoz, hogy az M4 45 jó legyen kellene elég sok xp:
DCA45 - 18500
Torony - 9600
Motor - 24700
Lánctalp - 8500
Összesen: 61300XP
Ehhez jön az 50 100 fejlesztése: 81000
Átmenni rajta fullosan: 142300XP, ami kb 142 csata, ha a duplákat nem számolomÁtlépni direktbe az 50-100-ra 90600xp, amiből jelenleg 77k meg is van és az 50 100 már mehet T10 csatába, ott sokkal több a sebzés, több az xp, jobban fejlődnek a legények.
-
Departed
őstag
válasz nyunyu #37943 üzenetére
Pontosan, a DCA45 ég és föld a két tankon célzásidőt, pontosságot rof-ot tenkintve is. ARL-t leginkább F3-mal használtam ha jól emlékszem emiatt. Azzal egész jó is volt a cucc.
diegho: Ha sietsz az persze más kérdés, nekem is van kb 80ezer freexp-m most (volt több is) de szinte csak löveg-re szoktam költeni.
Lényeg ami lényeg én szerettem a T7es franciát de onnan T29 és Tiger amit megtartottam, előbbivel sokat játszom azóta is, utóbbi legényei viszont a Tiger2-ben ülnek.
Xiaomi Poco F6 12/512GB Black || TCL 55C805 QD-MiniLED TV
-
Tarill
őstag
üdv! Su-100Y vagy Dicker Max? nincs semilyen Td-m se szóval legénységképzés nem téma.
-
grizlisandor
veterán
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Minden ami hőszivattyú
- Lassítanak a hajlítható kijelzős telefonok fejlesztésén a kínai márkák
- Eredeti játékok OFF topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Sorozatok
- Házimozi belépő szinten
- Milyen TV-t vegyek?
- Hálózati / IP kamera
- Milyen monitort vegyek?
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! Gamer PC! I3 10105F / GTX 1070Ti 8GB / 16GB DDR4 / 512GB SSD
- SAMSUNG FLIP3 8GB/128GB FEKETE, ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
- SAMSUNG Z FLIP4 8GB/128GB GOLD (Fóliás, mindene ÚJ), 2025.DEC-ig GARANCIÁS, ÜZLETBŐL, BESZÁMITÁS
- Sigma 150-600mm Sports objektív ( Nikon ) -Újszerű-
- MICROSOFT SURFACE LAPTOP 2 - MEGKÍMÉLT ÁLLAPOTBAN (ajándék tok + USB hub)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest