Hirdetés

Aktív témák

  • S.Copperpot

    tag

    válasz HeZzZ #25976 üzenetére

    Mondjuk nálunk ez úgy szokott lenni, hogy ha valaki berúgja a saloon ajtaját és elkezd ordítani, hogy én vagyok itt a tótumfaktum, akkor a helyi menő csávó sóhajt egyet, aztán feláll, és ad egy akkora fülest a nagyhangúnak, hogy elfelejti a nevét. Ha ebből sem tanul, akkor elföldeljük a kocsma mögött és iszunk tovább.
    Amúgy, én úgy láttam, hogy amíg kultúrált hangnemben kéred ki a célszemély véleményét, vagy vitázol vele, akkor képes azt elmondani, és szokott mondani olyanokat, amit érdemes megfogadni. Meg olyanokat is, amivel nem feltétlenül kell egyetérteni.
    Ez a hiszti, meg a folyamatos bizonygatási vágyad (hogy valaki más szarember szerinted), ez nagyon nem kultúr, úgyhogy higgadj le, mielőtt jön a földelős rész. Ja, erre válaszolnod sem kell, mert kimerítettem a napi "retardáltakkal vitatkozok" keretet (a melóhelyen jócskán apasztják sajnos :( ).

    We have our own place in the universe, and it is a dark, cruel role we play. We are the revolutionaries, we are the usurpers to the heavenly thrones. We are the enemies of the Gods.

Aktív témák