- Kábeleket és csövezést rejtő "kirakatház" a GameMax logójával
- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákkal Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Mini PC
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Samsung LCD és LED TV-k
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Internet Rádió építése (hardver), és programozása
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
-
PROHARDVER!
Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmény topic: World of Tanks - MMO - Archívum I.
Aktív témák
-
Zeratul
addikt
A T-54 és a Type 59 farán mi szerepe van a farönknek?
-
Fel
addikt
Na végre a KV-4-el is összejött a tank ász :
Victory!
Battle: Siegfried Line 2012. szeptember 5. 8:31:55
Vehicle: KV-4
Experience received: 4 256 (x2 for the first victory each day)
Credits received: 65 521
Battle Achievements: Mastery Badge: "Ace Tanker"Replay itt: [link]
Annyira nem is volt nagy szám.. Szolid 4344 sebzés, semmi plecsni.Zeratul: Elég sok szovjet tankon ott van a farönk, sőt még az AMX 13-aknál is, csak el van dugva jobboldalt. Azt gondolná az ember, hogy tankkal nehéz elakadni, de szerintem csak a dagonyázáshoz kellhet..
[ Szerkesztve ]
-
Fel
addikt
Itt már beindult a plecsnigyár:
Victory!
Battle: El Halluf 2012. szeptember 5. 9:19:02
Vehicle: KV-4
Experience received: 1 903
Credits received: 57 909
Battle Achievements: Bölter's Medal, Steel Wall, Top Gun, Sniper8 kill, meg a többi 4304 sebzés. Érdekes, hogy csak 40-nel kevesebb a sebzés, mint a korrábbiban, mégis több mint 200-zal kevesebb xp-t kaptam. Egyik csatában sem volt szerepe, annak, hogy másnak spottoltam volna az ellent..
Replay itt: [link] -
Stauffenberg
nagyúr
"Érdekes, hogy csak 40-nel kevesebb a sebzés, mint a korrábbiban, mégis több mint 200-zal kevesebb xp-t kaptam. "
Még így is jól jártál. A játék nagyon keményen bünteti azokat a köröket amikor csak közepesen teljesítesz. Múltkor is megfigyeltem, hogy pont dupla akkorát sebeztem, mint az előző körben, mégis csak +30% volt az XP és kredit hozam...
Viszont ha tényleg átlagon felül teljesítesz azt nagyon busásan megjutalmazza. Szóval nem nagyon van fokozatosság.
-
nagyúr
Juhéé sikerült új rekordot elérnem saját killeknél (prémes):
Győzelem!
Csata: Fisherman's Bay 2012. szeptember 5. 10:02:16
Jármű: M10 Wolverine
Szerzett tapasztalat: 2 204 (2x szorzó a nap első győztes csatájáért)
Szerzett kredit: 30 432
Csatában elért Achievement: Top Gun, Mesterlövész8-at eddig sose öltem.
Més que un club!
-
Timyyy
őstag
válasz Napfénysüti #14056 üzenetére
Megyek platoonba
Osztrák - olasz mosószerek / élelmiszerek rendelhetők nálam, írj nyugodtan üzenetet!
-
jano_77
nagyúr
válasz Reaper #13975 üzenetére
Nekem sem működik több napja és nem tudom mire vélni.
Semmit nem változtattam a játékon, még csak újabb MOD-ot sem tettem fel.
Esetleg vki - aki tud angolul - nem tudná megkérdezni a játék készítőket, hogy mi a pics van?Amúgy ha működik az XVM, akkor melyik szín mit jelent?
Mert nekem pl nem ugyan olyannal szokta jelölni az EFF értéket és a %-ot egyes játékosoknál. Melyik a mérték adó?[ Szerkesztve ]
"egyenlőek között is mindig vannak és lesznek egyenlőbbek"
-
KaLeun
senior tag
válasz Fandango #14042 üzenetére
Ilyenkor a lövés a spaced armort vagy lövegpajzsot talál el, pl. amikor T34-em lövegpajzsát valami nagy átütésű ágyú (pl. O704) találja el, látszódik az átütés helye, be is mondja, hogy találatot kaptam, de a lövegtorony frontja megfogta a lövést és így nem is sebzett. Az auto-aimesek rendszeresen döngetik a lövegpajzsokat, aztán fölöslegesen reklamálnak.
Viszont vannak olyan esetek amikor látszólag semmi sincs a lövés útjában , de mégis 0 a sebzés. Most, hogy ilyenkor mit talál el vagy mit számol a program azt nem tudni.
Cila
-
jano_77
nagyúr
Van esetleg egy olyan magyar oldal, ahol össze van foglalva, hogy melyik tank osztály mit tud, mire való és mi az elsődleges feladatuk, támadási stratégia a szempontjukból?!
Eddig magamtól játszottam, több, de inkább kevesebb sikerrel, de ha lenne egy ilyen, amit elolvashatnék, lehet, hogy jobban is mehetne a játék."egyenlőek között is mindig vannak és lesznek egyenlőbbek"
-
válasz jano_77 #14060 üzenetére
Light tank: scout, felderítés, spotolás. A sebzés csak huszadrangú feladatuk, bár némelyik (francia light tankok) szép sebzést is ki tud osztani. Legjobb, ha egy bokorban csücsülnek és úgy spotolják az ellenfeleket a saját heavyknek, tdknek és artyknak (közben nem szabad lőni). Ha nem a bokorban ülnek, akkor ki kell használni a mozgékonyságukat, soha nem szabad megállni velük, csak menet közben szabad tüzelni, és persze azt közelről érdemes. A legnagyobb hiba, ha valaki a light tankkal heavyként próbál harcolni, vagy hátul csücsül a bázison, nehogy kilőjék.
Medium tank: heavyk támogatása, vegyesfelvágott, elsősorban a heavy-k supportolása a cél, de van amelyik scoutnak, van amelyik snipernek, van amelyik félig-meddig heavynek is elmegy. Általánosságban a mozgékonyságukat kell kihasználni (pl körözni heavyk körül). A legnagyobb hiba amit egy med elkövethet, hogy hátul campel (kivéve, ha sniper, pl panther), azzal árt a csapatnak. Mivel viszonylag mozgékonyak, ezért elsődleges feladatuk, hogy oda menjenek a csatatéren, ahol supportra van szükség, de nekik kell visszarohanni a bázisra akkor is, ha az ellenség capel. Fontos, hogy a játék legelején a medek elfoglalják a főbb stratégiai pontokat, mert ez óriási taktikai előnyhöz juttatja a csapatot.
Heavy tank: a fő sebzésosztó, és általában a sok HP miatt elviselnek némi össztüzet. Főleg a páncélozottabbaknak kell vezetniük a támadást, hogy az ellenséges tűzerőt magukra vonják. De itt is sok fajta van, némelyik egyedi taktikát igényel (pl. francia tankok).
Tank destroyer: lesből osztani az áldást az ellenségre. Érdemes a támadó heavyk mögött, lesből lövöldözni és támogatni őket (a bokor megteszi, ha nem állunk bele, hanem mögötte vagyunk, így nem fed fel minket a törkolattűz), de az sem árt, ha 1-2 a bázisnál marad védekezni. Jó a penjük és általában nagy sebzést osztanak. Ha nem lehet bújdosni, célszerű az üsd és fuss taktikát alkalmazni, de magasabb tierben némelyik alkalmas támadás vezetésére is, mert elég jól páncélozottak elölről.
Arty: az igazi troll. A lényeg, hogy messze legyen a frontvonaltól, és a spotolt tankokat sebezze. A jó arty játékos nem a killekre megy, hanem a nagy dögöket próbálja lesebezni, hogy könnyebb dolga legyen a saját heavyknek.
Én kb így látom.
Pénztárca bemutatók: https://www.youtube.com/playlist?list=PLYQxd5Rbby46cPtVVMQodEGZuxZm7csIo
-
Zadia
senior tag
válasz #21346560 #14063 üzenetére
Ilyet berakhatnának a játékba.
1 - Lifting ring, 2 - Ventilator, 3 - Turret hatch, 4 - Periscope, 5 - Turret hatch race, 6 - Turret seat, 7 - Gunner's seat, 8 - Turret seat, 9 - Turret, 10 - Air cleaner, 11 - Radiator filler cover, 12 - Air cleaner manifold, 13 - Power unit, 14 - Exhaust pipe, 15 - Track idler, 16 - Single water pump, 17 - Radiator, 18 - Generator, 19 - Rear drive shaft, 20 - Turret basket, 21 - slip ring, 22 - Front drive shaft, 23 - Suspension bogie, 24 - Transmission, 25 - Main drive sprocket, 26 - Driver's seat, 27 - Machine gunner's seat, 28 - 75 mm gun, 29 - Drivers hatch, 30 - M 1919A4 machine gun
-
Zadia
senior tag
Német szörnyeteg Sturmtiger
-
nagyúr
eeeh...
Akkor már inkább integrálják bele az infantry FPS antipanzer csapat irányítását és a tankok géppityujait is lehessen használni... Jó lenne még a battleship + warplanes egyesítése is, hogy valós háború szimu legyen már ebből...
[ Szerkesztve ]
~ B & B & L & N | Suomi Finland Perkele ~
-
törölt tag
-
AlexWolf
senior tag
Úgy látom a Ratte és a Sturmtiger minden 2 hónapban előkerül minimum 1x.
AW /// Az ÉLET egy olyan betegség, mely nemi úton terjed és 100%-ban halállal végződik!///War. War never changes!
-
válasz jano_77 #14077 üzenetére
Még pár tanács:
- soha ne legyen kifogás az az elbújásra, hogy de még stock tankkal vagy, ezért meg se tudsz sebezni senkit, mert azzal ártasz a csapatnak, és még magadon sem segítesz. Ugyanis a frontvonalban legalább annyit megtehetsz, hogy magadra vonod a tűzerőt, és addig sem azokat sebzi az ellenfél, akik legalább kárt tudnak okozni. Na meg vesztes csatában így is, úgy is levadásznak a végén. De amúgy sem érdemes lebecsülni a stock tankokat.
- fontos, hogy tisztában legyél a tankok képességeivel, és nem csak a sajátaiddal, hanem az ellenségeidével is. A tankoddal a szerepednek megfelelően játssz, pl ne maradj heavyvel artyt védeni a bázison, ugyanakkor meg ne a heavyk mögött kullogj scout tankkal.
Pénztárca bemutatók: https://www.youtube.com/playlist?list=PLYQxd5Rbby46cPtVVMQodEGZuxZm7csIo
-
emerico2004
aktív tag
üdv megéri megvenni ezt a vk 3002 , féláron van látom hogy szar azé adják akcijóbaaa ?
-
törölt tag
válasz emerico2004 #14084 üzenetére
Ha szereted a medeket, akkor megéri.... én is megvettem, mert kiváncsi voltam rá.
Egy tigrist szét lehet vele szedni 1v1.... no persze a tigrisnek 1000 alatt volt az effije -
törölt tag
válasz Vikthor #14086 üzenetére
Nemrég valaki ajánlotta ezt a modot, és kipróbáltam. Szépen mutatja hogy melyik tanknak hol a gyenge pontja, illetve hol van a motor/lőszer/stb., kis segítség mindössze.
Ha csalásnak számít, akkor csalok a többi 18.000 letöltővel egyetemben.
Ez egy addon, ami bárki számára elérhető, használható.Amikor megszóltam valakit, aki használta, akkor kb. ennyi volt a válasz.
Úgy döntöttem kipróbálom. Nem bántam meg, nem kell fejben tartani melyik tanknak hol a gyenge pontja...
Mire kijön a 8.0, talán meg is tanulom és megy enélkül is -
jano_77
nagyúr
Szept. 6. 7:00-tól, szept. 8. 7:00-ig megint lesz WG vadászat 500 gold-ért!!!
"egyenlőek között is mindig vannak és lesznek egyenlőbbek"
-
Zadia
senior tag
NDK felderítő tank.
-
AlexWolf
senior tag
válasz Vikthor #14086 üzenetére
Ezt kb mindenki használja. És a WG szerint sem csalás. Eleve úgy adták a játékot, hogy azt moddolsz rajta amit akarsz, úgyis a szerver számol mindent. Sőt ebben a játékban még az account adás-vétel sem illegális.
AW /// Az ÉLET egy olyan betegség, mely nemi úton terjed és 100%-ban halállal végződik!///War. War never changes!
-
-
forras2
őstag
válasz emerico2004 #14084 üzenetére
Több tank is van akcióban, nem csak a 3002DB.
Szerintem nem rossz tank. 48 csata alatt 26k tp-t szedtem össze vele. És alap tankként, mert semmit nem fejlesztettem ki rajta, csak a 76mm-es ágyút, meg a párducot.
Párduchoz tudnám hasonlítani, csak talán ez jobban pattog
Most akarom vissza venni én is, mert erről fele annyi kinyomni a tigrist, mint a 3601H-ról.WOT Armory
Végre a Párduc kap 1 kis páncélt Meg a VK3002DB is.
De nem értem, hogy a T-29 minek kap??? Így is a legerősebb 7-es tank, és eddig sem volt rossz páncélzata[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
-
nagyúr
válasz AlexWolf #14092 üzenetére
hmmm értem akkor, bár én soha nem használtam semmilyen modot, csak az alapgame download install és play úgy ahogy az írók megírták. Még csak 5100 csatán vagyok túl és csak a német ágat húzom a type59 kivétel, de még messze vagyok a kimaxolt állapottól.
~ B & B & L & N | Suomi Finland Perkele ~
-
nagyúr
-
forras2
őstag
válasz Napfénysüti #14095 üzenetére
Ami mindenki számára elérhető, bárki használhatja, és nem tiltott, az miért unfair?
-
Iron Funeral
őstag
válasz WOT Armory #14091 üzenetére
bwhahaha, IS-3 front jobb lesz mint a KT front
Tier IX-X elemzés is lesz?Which Twilight do you like the most? Twilight of The Thunder God! /,,/
-
nagyúr
válasz forras2 #14098 üzenetére
Ez már szerintem túlságosan leegyszerüsíti a dolgokat így semmit nem kell megtanulni. Én legalábbis elvi okból ezt a modot soha nem tenném fel magamnak.
Lehet hogy sokkal többet szívok mert magamnak kell kitapasztalnom hogy mit hol ütök át de legalább benne van ez a plusz is mint játékélmény nem csak az hogy reflexből egy piros részre célozzak.Més que un club!
Aktív témák
Hirdetés
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- BestBuy topik
- Asszociációs játék. :)
- Mini PC
- Milyen légkondit a lakásba?
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Társasjáték topic
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Budapest és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.