- HDMI topic
- Milyen notebookot vegyek?
- Házimozi belépő szinten
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Samsung LCD és LED TV-k
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Felmerült az Intel és az AMD egyesülése
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
-
PROHARDVER!
Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmények:
World of Tanks - MMO - Archívum I.
World of Tanks - MMO - Archívum II.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Razermazer
őstag
válasz Gyuri27 #152374 üzenetére
Hát ha van még 6 éve? van még 6 éve? Beszélgettem én szoftverfejlesztő srácokkal erről haverokkal, ők mondták, hogy brutál kemény munka lenne újraírni, de nem lehetetlen. Véleményük, szerint ott lett folyamatosan szétcseszve, hogy behozták a prémtankokat, op-re vették és nem igazították hozzá az eredeti metát.
Régi játékosokkal is beszéltem, totál másmilyennek írták le, de szerintem itt is vannak még közöttünk, egy két utolsó mohikán. Jó sokat fejlődött kell is, szebb lett az is kell (kedvenc pónim festés nem kell) csak a lényeg a balansz az marad el valahol földvár felé félúton.
A játékos állomány is felhígult, sokaknak fogalmuk sincsen, mit hogy kell használni, mi mire való, tarkón lőnek simán, aimbotnak neveznek mert használom a gyári beépített autocélzást. Ez tegnap volt type 64-el elszaladtam értük ezen jót röhögtem, három arty-t szedtem ki egymás után és ez nem tetszett egyiküknek. Videoval karöltve írta, hogy elküldi a wg-nek és várhatom a ban-t, mondtam neki rajta huszár csináld, nem tanulnak a hibákból, én sem vagyok jó(annyira szar azért nem tegnap is2-vel kétszer is csináltam top gunt lila stat, azért nem jellemző arra a tankra ez) de ilyen leosztással nem is leszek.
Jól van nem sírunk szórakozásra kell venni, amikor idegállapotot okoz, akkor meg lerakni. Ha már lesebzem a tankom hp-jét akkor nincs olyan nagy baj, szépen lassan haladunk. Kékeket, lilákat supportálom ahogy tudom, aztán lesz ami lesz, ebbe ugye nem mindig van beleszólásom/unk, isten keze 25%-ban megoldja ezt.[ Szerkesztve ]
Sic Transit Gloria Mundi, "mindjárt lesz itt heresima és ne bassza ki"
Új hozzászólás Aktív témák
-
(rögzített hozzászólás)
Figyelem!
Rengeteg scam/phising próbálkozás van a játékban! Privát üzenetek formájában küldenek üzenetet, miszerint feltöltöttek rólad egy replay-t valahova. Ezekbe jellemzően be kell lépni a WoT accounttal, de a probléma az, hogy nem az igazi Wargaming oldalon léptet be, így gyakorlaitag ellopja a WoT accountodat. Akárki küld neked privát üzenetet egy website-tal kapcsolatban, soha ne nyisd meg az oldalt!
Ezeket a próbálkozásokat lehet jelenteni itt: https://eu.wargaming.net/support/hu/products/wot/help/29691/29692/29706/ (ezt a linket is ellenőrizd)
[ Szerkesztve ]
Pénztárca bemutatók: https://www.youtube.com/playlist?list=PLYQxd5Rbby46cPtVVMQodEGZuxZm7csIo
- MSI GTX 1660 GAMING X 6gb újszerű
- Panasonic CF-20 ütésálló, ipari notebook & tablet számlával, garanciával
- Arctic P12, P14, Slim, Max, PWM, PST
- Lenovo ThinkPad E495 Ryzen 5 pro 3500U, 8GB RAM, 256GB SSD, jó akku, szép állapot, számla, garancia
- Lenovo ThinkPad X395 Ryzen 5 pro 3500U, 16GB RAM, 256GB SSD, jó akku, szép állapot, számla, garancia
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest