Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • LZs?!

    aktív tag

    válasz scyllarus #9722 üzenetére

    @scyllarus

    Én pár hete belekezdtem, pusztán csak azért, hogy a KV1-S lövegét és motorját ezen fejlesszem ki, mivel a KV1-S kezdő felszerelésével ez az örökkévalóságig tartana - technikailag természetesen ez nem igaz, de én stock-ként nem éreztem ép elmével játszhatónak.

    Ehhez képest lassan megvan a KV-3-mal az Elit státusz, és rettentően élvezem vele a játékot. Ugyan a KV vonalon valószínűleg egyik tankkal sem lesz annyira "OP" érzése az embernek, mint a KV-1-gyel, de a KV-3 nagyon közel áll hozzá.

    A T7-esek között - és természetesen attól lefele - kifejezetten erős, T8-asokkal némi odafigyeléssel - pár kivételtől eltekintve - el tud bánni, de T9-ből bármelyik megeszi reggelire.

    A sidescraping jól működik vele, angling-re nagyon is jól reagál szemből, illetve a fejlesztett torony - ráfordított lövegpajzzsal - meg tud lepni bárkit, ha nem gold-dal lő.

    A második 122-es löveg töltése érzésre már nem lassú, a többi paraméterét tekintve pedig - szerintem - olyan, mint ha a 107-es kicsit kelletlen nagy testvére lenne; én sokat vaciláltam, hogy 107 vagy 122, mivel az előbbi karakterisztikája jobban megy a játékstílusommal (magasabb RoF, kevésbé szór), viszont a 122-es mókás, és jelenleg is ez van rajta, de a 107-esben több a taktikai lehetőség és kevesebb a kényszerű holtidő. Próbálkoztam a 100-assal is, de nekem úgy tűnt, hogy a 107-es mellett semmi értelme: sniperkedni egyik sem jó, ugyanakkor közelharcban 100-as harmatos, mivel annyival nem magasabb a RoF, amennyivel alacsonyabb a sebzés.

    A harmadik motorral már egész agilis (jobb, mint a T-150) és önmagház képest jól bírja az emelkedőket, de a fordulása nehézkes, a toronyforgatással együtt; én a KV-2-vel megszoktam, hogy testből és toronnyal egyszerre fordulok, így ezt nem érzem hátránynak.

    Még 30k XP hiányzik a KV-4-ig, utána viszont azt hiszem, szanálásra kerül; ez nem a tank "hibája", nekem egyszerűen a heavy vonal nem fekszik. A tank jó, nagyon is... Nem tudok olyan időszakot mondani, amikor úgy éreztem, hogy a játék fájdalmas grindelésbe fulladt: a KV-3 egyszerűen játszatja magát; ezt a T-150-ről sajnos nem tudtam elmondani.

    Remélem segített valamit a fenti szösszenet... :)

    [ Szerkesztve ]

    Nevermind...

Új hozzászólás Aktív témák