Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • S.Copperpot

    tag

    válasz zodo #93449 üzenetére

    Semmi gond, megteszi nekünk ezt a szívességet a WoT weboldal :)
    Szóval kicsit kevesebb meccs alatt, minimális pontosság emelkedést látok, de
    - többet sebeztél abszolút (és ebből következőleg relatív) értékben
    - kicsivel magasabb a győzelmi arány
    - többször maradtál életben

    Ebből nekem az látszik, hogy az irány jó. A legfontosabb, legalábbis ebből a szempontból, hogy megtanuld a tankokat úgy eltalálni, hogy sebezz is. Ha nem tudod úgy eltalálni, akkor nem biztos, hogy érdemes lőni, hiszen csak felhívod magadra a figyelmet (néha persze pont az a cél).

    A KV-1 jó gyakorlás lesz: közepesen pontatlan az ágyúja, de az átütése és a sebzése megfelelő, a tank pedig sokat kibír. 2 dolgot kell vele megtanulnod:
    - lőni: érd el a 70% körüli találati arányt, 80% körüli átütés aránnyal. Ez azt jelenti, hogy 10 lövésből kb. 6 talál, átmegy és sebez. Hozzászoksz, hogy hova kell célozni, és hol megy át a lövedék bizonyos páncélokon.
    - páncélt használni: már az előző alapján megfigyelheted, hogy bizonyos páncéllemezeket simán átlősz, ha szemben állnak veled, máskor ugyanazok átlőhetetlennek bizonyulnak, amikor ferdén állnak. Ezt te is ki tudod használni: "beforgatás"-nak vagy "szögelés"-nek (angolul angling) is hívja a szaknyelv :), és egy csomó tanknál van szerepe.

    Ha egy 150-200 meccset lenyomsz a KV-1-el, és meg tudod tanulni ezt a két alapvető fontosságú dolgot, akkor - nagyon leegyszerűsítve - szerintem bármilyen tankkal tudsz majd érvényesülni - persze mindegyiknek lesznek kisebb-nagyobb specialitásai, amihez alkalmazkodnod kell.

    [ Szerkesztve ]

    We have our own place in the universe, and it is a dark, cruel role we play. We are the revolutionaries, we are the usurpers to the heavenly thrones. We are the enemies of the Gods.

Új hozzászólás Aktív témák