Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Iron Funeral

    őstag

    válasz sequator #92959 üzenetére

    Ha rám hallgatsz akkor ne is használj XVM-et (magát a modot lehet használni, de a statos részeket be se kapcsold), mert egyrészt lehangoló látni ha rossz esélyt számol a csata nyerésre, az is lehangoló ha a csapattársaid bénák, az ellenben meg ott virul a cián/lila platoon, és emellett szerintem meg csalás is a használata. Nem a klasszikus értelemben véve, de ha van két ugyanolyan tank egymás mellett de az egyik lila, a másik meg sárga, akkor mindenki a lilát lövi, különösen igaz ez a ______ artistákra. Nem egy program alapján kellene dönteni arról, hogy kit lősz, hanem az ember saját megérzéseire vagy eszére támaszkodva kellene ezt végrehajtani. :o

    Ha meg akarod érteni a high tier meccseket akkor játssz tier VIII-ban, mert ekkor bekerülhetsz mindenféle meccsbe, de nem mindig, szóval van lehetőséged kamatoztatni a szerzett tapasztalatokat azokban a meccsekben amikor nem golyófogóként szuperál a tankod (mert ugye mindenki a legkisebbet szereti lőni, különösen az arty~~). Ha úgy érzed hogy van elég tapasztalatod a mapokról, töltési időkről (tehát rájössz olyanokra pl. hogy E-100-ba hány alkalommal lőhetsz bele a lövése után, azelőtt hogy megint betöltene és rádkenne egy 750-es puszit), páncélsémákról meg ilyenekről, akkor menj fel tier IX-re. Szerintem sok szempontból ez a legjobb tier a játékban, hisz sok esetben nincs sok különbség a tízes meg a kilences tankok között, maximum néhány HP(vagy éppen sok HP). Olyasmi mintha preferált MM-es tier X tankban ülnél :).

    A WN meg ilyenekkel ne foglalkozz, ha szórakozol a játékkal, és nem okoz álmatlanságot az, hogy 1300 körüli WN8-ad van (ami még ráadásul nem is "hivatalos" mérőszám) akkor nincs miért pedáloznod. Én személyesen annyit várok el a játékostársaimtól, hogy kommunikáljanak (nem feltétlen írásban, az is elég ha befejezi a kezdőkempelést miután megkérik rá), a többi csak plusz.

    Which Twilight do you like the most? Twilight of The Thunder God! /,,/

Új hozzászólás Aktív témák