Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • LZs?!

    aktív tag

    válasz fsb1000 #77197 üzenetére

    @HáGé & Stunts666

    Heavyhez szerintem semmi komoly skill nem kell. Azzal és a td-vel van a legkevesebb hely taktikázásra, rendszerint mindig ugyanoda kell menni és tankolni, tankolni, tankolni. Ha sidescrape-re alaklmas a tankod, akkor azt, ha hulldown-ra, akkor azt és ennyi.

    Én leginkább azt veszem észre, hogy ritkán kell poziciót módositani, ezért az E75-el beállok a mindenki által használt útra és kész. Ezért nehezebb kisebb tierben is menni, mert a fejetlenség megvan és bármi bárhonnan jöhet, mig magasabb tierben megvan a heavy-medium ütközőpont minden pályán.

    Én inkább úgy fogalmaznék, hogy a heavy könnyebben tolerálja a skill hiányát, pontosan azért, mert minden pályának megvan a maga "heavy zone"-ja, ahol ugyanarra kaptafára mennek a dolgok; és ezen elég nehéz változtatni, mert a pálya nem engedi, illetve ha az engedné, akkor esetleg a psziché nem.

    A "jobb" vagy "komolyabb" skillre való igényt én ott látom, hogy pontosan ezen a szűkre szabott koreográfián belül kell(ene) megtalálni a maximális mozgásteret az akciókra.

    Szerintem mindig nehezebb kevés rendelkezésre álló megoldásból megtalálni az optimálisat, mint kiötleni egy új megközelítést.

    WoT "nyelven": ülök egy heavyben a sarkon és kalkulálok, hogy ha kimegyek akkor meg tudom-e lőne, és egyébként ő vissza tud-e lőni, és bármelyik lepattanhat-e, és ha ki is szedem, a haverja mit csinál; egyébként is: tudok-e valamerre mozogni, vagy ha ezt a pozíciót feladom, lehet, hogy beindul a dominó effektus. Ugyanez medium-ban ülve: meg tudom lőni büntetlenül? Igen, akkor tűz, és GOTO 1. Nem, akkor várjunk egy kicsit. Most már? Még mindig nem, akkor balra el és bántok valaki mást.

    Nevermind...

Új hozzászólás Aktív témák