Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • dfsz34

    őstag

    válasz Bad Pritt #63983 üzenetére

    ok, akkor vissza az alap kérdéshez, állítás, hellcat-al még a hülye is jól tud menni

    Jó, odamegy, megnézi a sebzés átlagot és van 1100-1200, ami tier6-ban NEM sok, OP meg egyáltalán nem.

    Most akkor mi van, vagy a száraz tények nem számítanak csak az állítás az igaz, mert csak.

    A stat meg olyan dolog, hogy számomra egy szintmérő, ennyi. Ilyen alapon mondhatnád azt is, hogy minek osztályoznak, elég ha csak tanulsz, kit érdekel, hogy milyen szinten tanultad meg?

    Számomra pl ettől érdekes a játék, hogy igenis nézzem meg, mit és hogyan lehetne fejlődni. Van akinek ez nem számít, ez is rendben van, csak akkor meg nekem is engedtessék meg, hogy vitassam azt a sommás kijelentést, hogy op a hellcat.

    Elmondtam miért nem az, a válasz minden esetben kb annyi, hogy de az, mert csak, mert kifogy a lőszere, mert nem látják meg, mert mit tudom én, olyan könnyű vele menni, csak éppen ez nem látszik a sebzés átlagban, szóval, aki érti az érti.

    A legtöbbnek halvány f..ja sincs róla, hogyan kéne op módon menni vele, nekem se sok, max sejtésem, de azért nem akarom magam hülyének sem tettetni.

    A lapítós sniper stílus, meg a csata lehozás. Igazad is lehet, nem vitatom ezt a részét, messzirre vezet és össze kéne szedjem az érvemeit. Egy dolog viszont biztos, ha te tartósan akarsz jó átlag sebzést elérni, akkor a kempelős sniper stílus csak esetleges lehet. Keverned kell és sokkal agresszívebben játszani, máshogy sajnos nem megy, bárki bármit is hisz.

Új hozzászólás Aktív témák