Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Mister_X

    nagyúr

    válasz dfsz34 #57515 üzenetére

    Nálam ott borul a történet, hogy én nem vagyok a bokorban gubbasztós fajta, megyek előre, ha meg kell állni, akkor vagy közel az ellenség, vagy bevárom őket egy sarkon. A pályák sem akkorák, hogy olyan nagyon kibújhassanak a látókörből, ha pedig a bokorban van az ellenfél és a camoja miatt nem látom, akkor teljesen mindegy, hogy van-e rajtam csigaszem vagy sem.

    Off-topicban lett linkelve egy 110 ász menet (Északnyugat), itt van egy másik (Ruinberg).

    Egy tankomon volt optika, a T-34-1-en, valamint majd az AMX 13 75-ön lesz, meg esetleg az ELC-n, hogyha nem tudom majd mire költeni a pénzem. AMX 12t-n csigaszem van, mert azzal be kell állni valahova hálóstul és akkor lehet flankelni.

    Tizedmásodpercekkel pedig nem viccelni, van amikor azokon múlnak egy-egy pofonok az ellenfélnek, ne adj' isten fragek veszhetnek el, a prémium kaja sem dísznek van a legénységnek. A fenti videón is, ha nem csípek bele ennyiszer a tigrisbe meg a Caernarvonba, akkor a caern lehet nem unja meg a végén a menetet és veti ki magát "csak még egy sebzés az XP-ért" alapon.

    Majd haladok a TD vonalakon meg a francia heavy-n, lehet rászokok a csigaszemekre, de egyelőre nekem totál felesleges. Kipróbálni nem fogom 110-en, az biztos, ha másért nem, mert nincs kedvem megsemmisíteni valamelyik komplex felszerelést.

    "Most kell szerénynek lenni, mert most van mire." --- "All dreams eventually disappear when the dreamers wake."

Új hozzászólás Aktív témák