Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Iron Funeral

    őstag

    Szerintem simán megduplázhatná a WG a premlőszer árát. Javarészt eltűnne a sok szerencsétlen goldspammer mert egy kör után kellene vagy 30-at mennie a nyolcas prémtankjával, hogy behozza a $$$ kiesést :K

    (#56228) Bingisz: Na ahhoz, hogy 2,7k átlagod legyen Maussal nem jónak hanem nagyon jónak kell lenned. Tankolni lehet vele nagyon sokat, feltéve ha be van forgatva mind a teknő, mind a torony. Azonban abban a pillanatban amikor szembefordítod a tornyodat az ellennel be fogja lőni bármelyik top tier löveg. Ez azt eredményezi, hogy amikor odafordítod akkor elkezd csökkenni a HP-d, változó mértékben.
    Értelem szerűen ha meghalsz akkor nehéz sebezni, ha meg be vagy forgatva, hogy ne lőjenek át akkor megint csak nehéz sebezni.

    Nekem pl. kevesebb a DPB Maussal mint Bélával (-200), biztosan tudtam volna jobbat csinálni pár száz meccs múlva, ha nem unom meg a fentebb említett szituációt és adom el a tankot miatta.

    Amúgy azt is vedd figyelembe, hogy régen könnyebb volt sebezni a tankokat az alacsonyabb átütésű lövegekkel a nagyobb normalizáció miatt, illetve voltak itt olyan apróságok, hogy pl. a Maus torony csak 220mm vastag volt, az E-100 torony meg csak 240mm (turret ring meg valami 200mm), ez utóbbinak a hasát simán belőtte a 88mml/71 a maga 203mm átütésével, ma meg az esetek túlnyomó többségében lepattan még akkor is ha nincs befordítva. Plusz az idő folyamán elszaporodtak azok a lövegek amiknek nagyobb az átütésük, és sokkal gyorsabban is céloznak, ha összehasonlítod a Maus lövegét az E5 lövegével akkor rájössz, hogy eléggé nagy a különbség köztük (bár nem akkora mint 8.6 előtt volt).

    Which Twilight do you like the most? Twilight of The Thunder God! /,,/

Új hozzászólás Aktív témák