Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • dfsz34

    őstag

    válasz ddt500hu #41003 üzenetére

    E3-nak van egy relatív kicsi gyenge pontja a löveg felett balra, ha szemből nézed, 0:55-nél láthatod, hogy kell lőni a hull down e3-t, e4-nek meg az arca lőhető, az nagyobb célpont, azért könnyebb.

    [link]

    A csel az, hogy mindenki ösztönösön a tetejét lövi, a kitüremkedést, de látható a videóban is, hogy még közvetlen közelről sem lehet biztosan sebezni. szopacs.

    Nekem az a gondom a kicsi gyenge pontokkal, hogy már 100-150m távolságról sem lehet minden lövést pontosan oda juttatni, biztos lesz lecsúszó és ezzel nem sebző és ő meg küldi a 850 alfát. Illetve sokszor nem tudom megvárni kényelmesen, hogy becélozzon és azért megy mellé.

    A WTE témáról annyit, hogy most mentem vele 30 csatát és az értelmes játékosok he-vel kiütik a lövegét. Egyszer meg tudom javítani, aztán annyi. Nagy javítót nem viszek, mert kell a hely a tűzoltónak, mert ki is gyullad elég sokszor. Ráadásul nem csak simán sérül, hanem úgy ütik ki a löveget rendszeresen, hogy kb 5 másodpercig nem is használható.

    Azóta én is mindig ezt csinálom, durr he vagy ha nem az van tárazva a sima vagy a gold is jó, pont a lövegébe és tádám, nem tud lőni és nekem van időm fedezékbe menni.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák