Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Don Vittorio

    őstag

    Én továbbra is szívesen küldöm a dobozokat, mert szeretném az elbénázott postázás miatt megkapni az orosz kapitányt. (Annak idején a Mikulást is megnyertem, és most már valami kilences szintű francia light parancsnok. :) ) Viszont akkor azok jelentkezzenek, akiknek ninics még meg az 50%, tehát, hogy jó helyre menjenek a dobozok, ahol hasznosulnak is. Jellemzően napi 2x12-t tudok küldeni. Aki most itt jelzi a játékosnevét, annak tudom küldeni, meg vegyenek fel azok barátnak: Moyza és TheBraveLionOFFJudah a két accom.

    Emellett - már csak mexokásból is - megismétlem, hogy van egy "nyugdíjas" klánunk, ahol jellemzően aktívabb, de a játéktól és a klános követelményektől megcsömörlött játékosok találnak otthonra. Van TS-ünk és FB-csoportunk, de NEM KÖTELEZŐ használni, és egyéb elvárások sincsenek. Ezzel szemben a klántagság kéthetente ad fixen 6 db 20000-es legénységi könyvet, és a kéthetes ciklusban összeszedett "nyersanyag-ládákból" gyártunk is boostereket, tehát mindenféle futó kedvezménybe is bele-belefuthat, aki klántag.
    HRG a klánunk neve.
    Valaha 100R, majd 200R voltunk, de a HRG ugyanazt jelenti, mint a 100R: 100 ronin és néhány gésa. A tankon a logónk - szerintem - jópofa. (Hátha valakinek ez is szempont.)
    Tehát, aki szeretne tag lenni követelmények nélkül, de nyugisan, esetleg szeretne szakaszozni meg beszélgetni másokkal, az jelentkezzen a fenti két accon nálam, vagy Casals, vagy StahanoW accnál. Egyébként jellemzően mi szívesen szakaszozunk nálunk gyengébb játékosokkal is, meg tanítgatjuk őket, szóval, jelentkezzetek nyugodtan. Egyedül arra vagyunk érzékenyek, hogy szélsőséges dumák, rasszizmus, szexizmus, homofóbia, ne nagyon legyen jelen a klánban.

    40 éve csillagász akartam lenni, de kiderült, hogy színtévesztő vagyok, így nem lehettem. Az élet furcsa fintora és öröme is egyszerre, hogy mióta emberi lelkekkel és tudatokkal foglalkozom, megtaláltam a sötétségnek azt a fokát, amit csillagászként sose tudtam volna testközelből tanulmányozni.

Új hozzászólás Aktív témák