Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • PR0JECTNR56

    addikt

    válasz zsolthee #22776 üzenetére

    Tier 8-ban kevés lesz a 10.5cm. ;] Én Jagdpanther II-vel megyek, nagyon fürge a súlyához képest, ha lejtőről megindul 55-62km/h-val halad tovább a sík terepen, enyhén egyenletlen vagy sima felszínen 40-45km/h szokott lenni a mostani top motorral (a 870 lóerőset ugye a 8.8-ból már kivették), a fordulékonyság is jó.
    A páncélzat néha pattog, de ne bízd rá az életed, mert úgyis átlövi szinte mindenki. További negatívum, hogy a löveg lefelé nem nagyon tud kitérni.
    A 10.5cm-es löveg egy igazi furcsaság TD fronton, a Jagdpanther I-hez még túl drága lövöldözni, ha a haszonra hajtasz és egy-két gyalázatos körben könnyen veszteséget tud generálni a számládra. A Jagdpanther II esetében pedig már túl kicsi az átütés, a 9-10-es járműveket abszolút nem hatja meg az 200mm-es pen, a 360 körüli átlag sebzés pedig szintén kevés. Viszont a lőszer még mindig éppen annyira drága, hogy egy nyerő csatában is minden gond nélkül tud mínuszt termelni. :D
    A Ferdi jobban páncélozott, viszont annyira agilis mint egy tankerhajó, tehát ezzel nem lehet túl gyorsan reagálni az eseményekre. Továbbá ha nem indultál el a Porsche féle vonalon akkor még ehhez motort mindenképpen kell fejlesztened.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák