Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • dfsz34

    őstag

    válasz Rathrol #22074 üzenetére

    Ez alapján össze tudod hasonlítani: [link]

    Még esetleg tier6-ban is gondolkodhatsz, ott is vannak jó tankok.

    A legjobb tier5 (T25) kb a 2/3-t lehozza a legjobb tier7-nek (Panther M10), miközben az ára a töredéke és gyakrabban is van akcióban féláron 750 aranyért, én is úgy vettem.

    Annyit még azért javaslok, hogy mivel ezek átlagok, ezért ha egy típusból jó vagy, akkor érdemes azzal is súlyozni, mondjuk ha szereted a TD-ket, akkor 7-ben a su12244 messze kiemelkedik ügyes használat mellett (drága a lőszere, de szó szerint brutál mennyiségű sebzést is ki lehet vele osztani, csakhogy ehhez már profi módon kell kezeld, szóval kell a TD tudás), de az e25 is nagyon jó, azzal szórakozás menni, ha meg a gyors medeket szereted, akkor meg a panther m10 egyértelműen. Az at15a-t akkor érdemes, ha a brit TD-k a kedvenceid, mert tudod a legénységet húzni benne.

    Egy dolgot azért érdemes megfontolni, az időt, amit a kredit termelésre fordítasz és lehet, hogy pl egy SP, a legolcsóbb nyolcas jobban megéri összeségében, de azt nem tudom neked megmondani, hogy a 8.8 után mennyire maradt használható, mert sokan el akarják adni, de lehet, hogy csak megunták. Egy SP tulaj majd kisegít, ha érdekel.

Új hozzászólás Aktív témák