Hirdetés

Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Dobi 562

    addikt

    2 ora jatek kellett a masodik divizio 6-os rangjatol az elso divizioba feljutni. Most en kerultem a jo jatekosok koze es agressziv csapatokba,.. A legutolso alkalommal meg 4,5 orat szenvedtem hogy eljussak a masodik divizio feleig es a teljesimenyem is leromlott 115%-rol 66%-ra , most sikerult javitani rajta es 91,49%-al lett befejezve masodik div.

    Egyre inkabb ugy erzem, hogy egyeni skill mellett nagy szerepe van a szerencsenek, hogy milyen jatekosokat kapsz magad melle/ellenfelnek.

    97% az ossze teljesitmenyem eddig, az elso diviziot megprobalom nagyobb odafigyelessel jatszani, hatha meg az ezust liga osszejonne. Az arany az mar biztos nem fog.

    Egyet nem ertek, vannak ezek a kuldetesek amik csak akkor fognak aktivalodni mikor elertuk a ligakat. Bonusz csatakat es Kpzt 50t vagy a Progetto skin-re kedvezmenyeket lehet kapni a teljesitesukert. De van mas ertelme meg tolni a ranked-et miutan a ligakat elertuk?

    Peldaul ha vegzek az 1. divizioval es van mondjuk 110% ossze teljesitmenyem akkor ugye ezust ligaba kerulok. Miert jatszanek tovabb? Ha jol jatszok es feltornazom 120%-ra a teljesimenyt akkor atrak aranyba vagy hogy mukodik?

    Neztem csomo streamert, ahogy fejutottak a ligakba, nem jatszottak tobb rankedet, akkor mi ertelme van ezeknek a kuldeteseknek? :F

Új hozzászólás Aktív témák