Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • kchryss

    addikt

    Ezt érdemes meglesnetek: [1ó 31p 12mp-től]

    A jó képességű magyar játékos képes volt Highway-en a városból visszajönni csak azért, hogy a streamer phaese1-t kitolja az ellenfél elé. Mindezt azért mert a phase1 nem a városba ment ahol a "helye lett volna" szerinte. Aztán miután rájött, hogy mindketten magyarok megcsillogtatta az intelligenciáját a cseten is. Az ilyen retardáltak miatt örülök, hogy kivették a csapatsebzést, az egyik legjobb fejlesztés volt amit az utóbbi időben csináltak. Ha lett volna csapatsebzés biztos ki is lőtte volna a szerinte rossz helyen lévő csapattársat. Néhány önjelölt bíráskodó fórumtárs magára ismerhetne benne. ;]
    Érdemes elolvasni a csata utáni csetet is és meghallgatni amit a streamer mond arról, hogy melyik tanknak hol a "helye".

    Az a szomorú az egészben, hogy ez a játékos biztos, hogy fel sem tudja fogni, hogy fordítva látja a dolgokat. Szerintem ő tényleg meg van győződve róla, hogy azért kaptak ki, mert a med/heavy hibrid tank a med sorra ment segíteni, neki meg nem segített senki a városban. Biztos a 9-es heavy a hibás az egészért aki "rossz helyre" ment és nem ő aki top tier op heavy-vel 0-át sebzett.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák