Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • peterson79

    őstag

    válasz Papooo #174761 üzenetére

    Az a marha nagy igazság, hogy RNG istenei másfelé fordítják tekintetüket, eddig írd és mond kb kétszer voltam Malinovkán a közel..hú, nem is tudom mennyit mentem most Maus-al, de talán már 100 meccs körül lehet??... Pont azt akarom kipróbálni amit Skill4ltu is csinált, bemenni arrafelé amit mondasz, a spotbokorhoz, hogy a testem rejtve legyen, de a fejét tudják lőni. Elsőre nem voltam túl bátor és félúton megálltam, mert annyian kezdtek el egyszerre lőni mindenfelől, hogy bekakiltam és inkább tolattam vissza :) Túl sok veszteni valóm nincs, már rájöttem, azóta már tanultam pár esetből és úgy állok a témához, de eddig elkerült a jószerencse :)

    De alakul ez, kezdek ráérezni mikor mit lehet :)

    Másik célom az O-ni Exp. 3rd mark :) Eddig a második küszöbén állok, tegnap próbálkoztam pár meccsel javítani a helyzetet, mod szerint már megvolt pár tizeddel, de a rendszer szerint meg nem :(
    Csináltam vele olyan epic csatát amire megkaptam a Tankászt is :) kicsit se vigyorogtam, nagyon fun vele a játék, már mikor adja, mert tier 7 ellen már nem nagyon van esélyem.

    Egyébként Én az utolsó ágyút használom rajta, azzal 3,12 mp most a töltés és többnyire átütöm a tankokat, tier5-6 az megvan reggelire. Amikor éles a helyzet akkor töltök rá csak goldot, amúgy nem használom.

Új hozzászólás Aktív témák