Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Stauffenberg

    nagyúr

    válasz mefistofeles #17255 üzenetére

    "De az nyilvánvaló, hogy behozhatatlan előnyt élvez velem szemben."

    Te miről beszélsz? Ugyan azzal a játékkal játszunk? Nem aranyért lehet fejleszteni a tankot, hanem XP és kredit kombóért, amit a teljesítményed után kapsz. Arannyal is lehet ilyeneket váltani, de brutálisan drága lenne (olcsóbb lenne még egy 50 eurós prémium tankot is megvenni és mielőtt erre is kitérünk: A prémium tankok általában gyengébbek is kicsit, mint az azonos tierben lévő ingyenes társaik).

    Mindenkinek egyformán játszania kell, csak aki fizet az +50% kreditet és XP-t kap (meg vehet garázshelyet, szakaszolhat három fővel, indíthat klánt, stb). És semmi olyat nem ér el a fizető, mint aki ingyen játszik. Nem tudom milyen behozhatatlan hátrányról beszélsz, de ez zagyvaság.

    "Én ha játszok egy játékkal akkor élvezni akarom, felhőtlenül szórakoznék."

    Másokat meg nem riaszt el a kihívás és megküzdenek azért, hogy kimaxoljanak egy tankot. Ha neked ez már Tier 5-ben sem megy, akkor jobb ha maradsz a Loltraktor mellett, mert Tier 8-9-ről tovább haladni már prémiummal is jó sok cumit jelent.

    "Nem az a célom, hogy fogakat összeszorítva, görcsösen nyomjam a vesztes csatákat 120 tp-ért hátha két hónap alatt összejön a top ágyú!"

    Ezért kell megtanulni játszani. Idővel növekszik a hatékonyságod és egy-egy csatában háromszor-négyszer annyi XP és kredit is összejön, mint kezdő korodban. Így van ez rendjén. Tanulni kell, nem megfutamodni. Pont az a baj sok játékkal, hogy csattogós lepke szinten van, pont annyi türelem és kitartás kell hozzájuk...

    "csak az zavar, hogy egy úton-útfélen ingyenesnek reklámozott játékban ennyire nem figyelnek arra, hogy mindkét típusú játékos (fizetős-nem fizetős) élvezze és élvezhesse a csatározást!"

    Érdekes. Én már hónapok óta nem váltottam prémiumot, mert most nincs annyi időm játszani. Mostanában jobban élvezem tier 6 körül a csatákat (VK3601H, M18 Hellcat, KV-1S). Nagyon jó fun tankok és jól is hozzák a pénz. A magasabb tierben lévő tankokat csak pár körre viszem ki, rendszerint nullára jön ki a mérleg velük.

    Pedig az elmondásod alapján nem kéne élveznem... :)

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák