Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Rick3D

    senior tag

    válasz Gyuri27 #172457 üzenetére

    +(#172458) jano_77 : Nem arról van szó hogy nem találom el mert nyilván maxos szűküléssel eltalálom de az érzésre lövés szinte teljesen eltűnt - legalábbis közel sem olyan effektív mint régen. Mint mind tudjuk ha nem szűkülsz maxosan - nagyobb a szórás ami régen is jelen volt de nem ennyire. Asszem pont ezzel reklámozták hogy ha teljesen szűkülsz akkor pontosabbak lesznek a lövések mint előtte ellenben ezek az rng faktoros lövések pontatlanabbak. Sokszor én is megpróbálok olyan lövéseket amikre alig van esély de ha az RNG is úgy gondolja akkor beadja 10/8 alkalommal ezek nem találnak de legalább az esélyt megadom hogy bemenjen. Nem egyszer voltam olyan szituban hogy ezek a lövések nagyban hozzájárultak a csata kimeneteléhez. Pl : Obj 705 nagy gun 430~450m távolságból mozgás közben de fixen tartott toronnyal beadta - rng. Régebben ezek a lövések voltak gyakoribbak - személy szerint nekem jobban bejött mert az extrém agresszív - flankelős - mozgós játékstílusomhoz jobban passzolt.

    Tegnap olyat csinált a game amit még soha , egy nagyon durva kör vége felé jártam mikor 268al töltöttem repeszt a shitbarnra , befordultam - már elkezdtem célozni mikor megállt minden... több percre rá engedett csak vissza mert még az update scanner sem ismerte fel hogy minden príma a kliensemmel. Mire visszaértem természetesen kilőtt ... sajnálatos mert már akkor 5k+ dmgnél jártam. Ahogy unják meg az emberek ezt az idióta játékmódot úgy csökkennek a laggok.
    BTW : Tavaly milyen haloweni mód volt ? A legutolsó ami nekem rémlik az a Leviathan - boss kinyírása a célba érkezése előtt. Esetleg kimaradt valami ?
    Más : az OBJ705A -t meddig lehet akciósan megvenni ? November 1. vagy December ?

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák