Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Stauffenberg

    nagyúr

    válasz Bingisz #16953 üzenetére

    Állított olyat a kolléga, hogy a szopóág konstans dolog és ha bekerülsz, akkor már benne is ragadsz az idők végezetéig? Aki ilyet állít az legfeljebb a saját bénaságát palástolja vele.

    Én is már beleborítottam egy adag pénzt a játékba (1,5 éve van prémium előfizum), mégis belefutok én is 15-20 csatás sorozatokba, ahol semmi esély a győzelemre. Egyszer mérgemben feltettem egy XVM-et azért, hogy lássam ilyenkor mi zajlik le az MM során. Amikor a nyolcadik csata volt egyhuzamban amire 25-30% alatti nyerési esélyt jósolt, akkor már az igencsak felidegesített.

    Azóta sem használom az XVM-et, ha meg 5-6 csatát egyhuzamban elég nagy fölénnyel bukunk (pl: 1<15, 2<15, 0<15, stb), akkor inkább kilépek és egy hétig rá sem nézek. Keletkezett már épp elég ősz hajszálam, mikor ilyen bukás sorozatok ellenére erőltettem, hiába tettem bele a csata legtöbb sebzéseit. Jobb a békesség.

    Mondjuk a fordított felállást sem nagyon szeretem, ahol be sem tudsz vinni elég sebzést, mert elkapkodják előled az ingyen frageket (egy lassabb tank ilyenkor szerephez sem jut).

Új hozzászólás Aktív témák