Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • kchryss

    addikt

    válasz Jokerdapro #168706 üzenetére

    Előző szezonban azzal csesztem el, hogy túl sokáig mentem a BC-tel. Magasabb szinttől nem jó a BC rankedre és ez ebben a szezonban hatványozottan igaz. Random normál csatában továbbra is egy kiváló tank, de itt ebben a metában ahol rengeteg a heavy és ha van med az is 907 vagy 430u nagyon nehéz vele haladni. BC-tel csak akkor lehet haladni, ha valaki nagyon jól játszik vele és nem hibázik, skill4ltu szintű játékosoknak való.
    TD-t is alig látni, nagyon kevés van belőlük. Érdekes, hogy obj268v4-et szinte nem is láttam, jól sikerült a nerf. Ha van TD az általában kukáskocsi.
    Én azért választottam a VK-t, mert azzal nem kellett sokat gondolkodnom. Elég volt annyit megnézni, hogy hova fognak jönni az ellenfél heavy-jei és találkozni velük. Térképet utána nem nagyon kellett figyelnem, mert a VK-val úgysem értem át egyik oldalról a másikra. Super Conq, IS-7, WZ valószínűleg hatékonyabb lett volna, mint a VK, de azokkal olyan sokat játszottam kláncsatákban, hogy már untam őket. Kb 12-es szinttől éreztem, hogy hátrányban vagyok a VK miatt, mert a többi tank jobb, de annyira élveztem a játékot vele, hogy mégis ezzel toltam. Sajnos az oldalán a hordókat hiába buffolták, 10-es tankok goldja ugyanúgy beveri, mint korábban.
    Amire kíváncsi lennék, hogy vesztes csatában hányszor volt, hogy nem buktam stráfot, mert érzésre nagyon sokszor sikerült. Amivel több gondom volt az inkább az, hogy győztes csatákban maradtam le sokszor a 10-ről, ez a VK sajátossága. Magas rangon olyan fókusz van, hogy sokszor mire újratöltöttem már ki is szedtek 3 full hp-s tankot előlem, nagy hátrányban vannak a lassú tankok ha rohanni kell a sebzésért. Így viszont mentálisan nem volt olyan megterhelő, mert gyakorlatilag rangot csak egyetlen egyszer estem vissza, azon kívül folyamatosan előre haladtam csak hol lassabban hol gyorsabban.

Új hozzászólás Aktív témák