Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • popey37

    addikt

    válasz inferno88 #167320 üzenetére

    nem értek veled egyet, de szerintem mások sem:

    ""A játékosok nem tudják, hogy mi lesz a következő pálya, így nincs olyan, hogy "Ó, erre inkább TD-t viszek".""

    ha egy játékos beül egy tankba, általában tudja az adott tank paramétereit: egy heavyvel nem megy szpottolni és a lightal nem kempel az artyk mögött.

    tehát ha valaki félti a hp-ját vagy fél az ellenfél lövéseitől, akkor ne üljön light tankba, /ez teljesen pályafüggetlen/ aminek az a feladata a csatában, hogy szem legyen, lásson mások helyett és felderítse a célpontokat. namármost egy arty mögé elbujva ez bajosan fog menni.
    én pl. nem tudok szpotterral játszani, de ha beleülök, akkor megyek és megprobálom elvégezni a szpottolás feladatát. több-kevesebb sikerrel.
    a pályát a wot választja ki, de a tankot te, amivel szeretsz és ne adj isten tudsz is kicsit, azzal mész.

    én pl. már többször kaptam bannt szpotter meglövéséért, meg az idiota tologató kilövéséért is. vállalom, de akkor sem bujok el egy light tankal az artyk mögé.

    ez meg csak a Te igazságod, én legalábbis nem osztom ezt a véleményedet.
    "Megkérdőjelezhetetlen igazság következik: Ha valaki rendszeresen kapja csapatsebzés miatt a banokat, az egy barom és benne van a hiba."

    hidd el az epic gamerek ugyanúgy meglövik, sőt kilövik a passziv, hátul kempelő lightokat mint mi, csak ők okosan csinálják, mindenki csak egyet lő bele, igy senki nem lesz tiltva, a szpotter meg megy a garázsba.

    sosem tudhatod, hogy mennyi feljelentés gyült össze a neved mellett amit számon tart a wot, ha összejön az előírt mennyiség, ugyanúgy megkapod az 1 hetes tiltást Te is mint a többiek.

    üdvözöl egy "barom"

    [ Szerkesztve ]

    Teló: +36302105384 SW 100/900 ED strehl 0.986

Új hozzászólás Aktív témák