Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Patrick76496

    őstag

    válasz Fel #16622 üzenetére

    Az sem rossz, de van még egy hiba. :)

    (#16635) Imilenni: Az IS-3 feltolta. :)) Bár semmit sem tudott sebezni, de akkor is poén. :D
    - - - - - - - - - -
    Az angol heavy-ket ne tessék szidni, mert jók. Churchill I még T6-ban is úgy-ahogy elvan, és a T7-eseket is sebzi szemből, gold nélkül.
    A Churchill VII-es sem érzi magát rosszul egy tier-rel feljebb, viszont T8-ban gold nélkül nem sokat ér. A BP frontpáncélja még a saját szintjén sem nagy szám, ha nagyon megerőltetem magam, akkor még Comet-tel is belövöm AP-val. T8-9-ben már csak golddal ér valamit a Fekete Herceg, sidescraper-ben egész szépen pattog.
    Caernarvon még nem volt, viszont mivel Centurion-om van (ugyan az a tornyuk), ezért tudom, hogy a tornya pattogós, és a lövege is nagyon jó, kiváló support tank. T9-ben is csak néhány tankot nem lő be szemből. Visszatérve a cérnára, teszt szerveres és random csatás tapasztalatokból az UFP-je sem rossz, a T8-as tankok elől védelmet nyújt (a T10-es lövegekkel rendelkezőkkel szemben nem biztos), viszont olyan láttam már, hogy T34 lőtte át a Conqueror-ét (ugye ugyan az a hull), viszont az szög is közrejátszott, mivel facehug-olta. Haspáncélra nem lehet számítani 140-es körüli átütéssel már be lehet lőni.

    [ Szerkesztve ]

    "I have a few jokes about unemployed people but none of them seem to work.."

Új hozzászólás Aktív témák