Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Bad Pritt

    nagyúr

    válasz #84221696 #110865 üzenetére

    Hát... tegnap kipróbáltam a Mutzot, mert nagyon hájpolják mindenhol, meg még egy rakat másikat is mellé (STA-2 megvan, Panther 8.8, CDC, Revalorisé volt még az összehasonlításomban). Statok alapján már látszott, hogy leginkább a CDC-re hajaz, ezért én olyan árban képzeltem el, ennyivel többet szerintem nem ér a ~7500 aranyosokhoz képest.
    Ha csak a CDC-vel hasonlítom, akkor szerintem rosszabb a franciánál, a CDC hatalmas előnye a jóval nagyobb végsebesség és talán mozgékonyabb is a kolosszális motornak hála. Az ágyú nagyon hasonló, mindkettőnél eléggé szétesik mozgás közben a célkör, de a CDC (és tulajdonképp mindegyik másik) pontossága messze lekörözi, ráadásul a Mutz lassabban is szűkül. Igazából amennyivel kisebb például az STA-2 átütése, nagy távolságban ugyanannyit nyer a pontossággal meg a sokkal jobb kezelhetőséggel (alig esik szét a célkör és egyből összehúzza megállás után).
    Amiben jobb a többinél, az a relatív fasza toronypáncél, de az is csak T8 meccsekben. Két okból vérzett nálam, az egyik a dpm és a rof. Több, mint 10%-kal kisebb a dpm, mint mondjuk az STA-2-nek, ez azt jelenti, hogy mindennel felszerelve majdnem 1 másodperccel lassabban céloz, ez azt hittem nem lesz számottevő, de rengeteg esetben érezhető volt. A másik a CDC-nél 100-zal, a többieknél még többel kevesebb életereje. Egy 390-400 alfás ágyú ugyanúgy 4 lövésből nyírja ki, kivéve ha gyújt, vagy extra nagyot gurít az rng, mert akkor 3 lövés elég. a CDC-nél és a többieknél még akkor is 4 kell. Egy 440 alfás ágyú már a legtöbb esetben 3 lövéssel kivégzi, a többieknél még mindig a 4 lövés a jellemző inkább, de mégis a kis sebzést okozó lövegeknél érezni nagyon azt a 100-150, a Panther 8.8-hoz képest 200(!) hp hiányt. Persze tudom, hátul kell vele maradni, vigyázni rá, stb. de azért ez sokszor sajnos nem így működik, főleg a sok városi pályán.
    Összességében ha ez is a 7000-7500 közötti ársávba lenne belőve, akkor belesimulna az átlagba, így viszont szerintem nem ér annyit, amennyiért adni fogják. Ez már nem az a világ, mint a Type 59-nél, hogy a hülyének is az kellett, mert egyedi volt és op, itt már a nemzetek többségének van alternatívája és azokhoz képest a Mutz nem éri meg a pénzét szerintem.

    Főleg neked, mert már van egy Panther 8.8-ad legénységet képezni, akkor már inkább CDC, vagy akár a Revalorisé, az sokkal egyedibb és érdekesebb, mint a Mutz.

    [ Szerkesztve ]

    Some motherf*ckers are always tryna ice skate uphill.

Új hozzászólás Aktív témák