- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Ryzen 7 9800X3D processzor: játékosokra hangolva
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Havi limitet kap a GeForce Now
- Milyen TV-t vegyek?
- Szabályosan kilőtt az AMD asztali piaci részesedése
- Mostantól biztosan nem kaphat modernebb AI lapkákat Kína a TSMC-től
-
PROHARDVER!
A jól bevált formula, ezúttal a II. világháború tengeri legendáival.
0.8.9 Patch Notes
----------------------------------------------------
Magyar WoWs Discord Közösség
Ajánlott Buildek
I Battleships I Cruisers I Destroyers I Aircraft Carriers I
Új hozzászólás Aktív témák
-
CactuS
Arcképgyáros
Én megvettem, többek közt emiatt is, viszont csak NA accounttal érvényesíthető. Csak, hogy más ne fusson bele úgy, mint én, hogy utólag olvas.
[ Szerkesztve ]
Have you ever noticed that anybody driving slower than you is an idiot, and anyone going faster than you is a maniac? George Carlin
-
CactuS
Arcképgyáros
Megesik.
Mondjuk a ticketet amit nyitottam üresen, válasz nélkül lezárták. Ez azért vicces, ennyire szar supporttal még nem találkoztam, aki legalább egy egy soros: "vak vagy baszod"-at ne szúrt volna oda válasz gyanánt. Mindezt majd 2 nap után.
Eddig ennyit találtam a témával kapcsolatban egy fórumon:
Tuccy #23
Posted Yesterday, 08:21 AM
MidshipmanWG Staff
"As mentioned, E3 is predominantly American expo, hence the offer goes only for the american server. We have a rather great expo coming in as well (gamescom) so you can expect some special offers, though not necessarily connected to the external partners - so just wait and see, gamescom ain't that far away."
Have you ever noticed that anybody driving slower than you is an idiot, and anyone going faster than you is a maniac? George Carlin
-
CactuS
Arcképgyáros
Azok szerintem kivétel nélkül a humble akcióból vannak ennyiért (1 dodó volt), viszont csak US szerverekre jók. WG szerint talán lesz hasonló akció az EUba is: gamescom kiállításon.
[ Szerkesztve ]
-
CactuS
Arcképgyáros
Én ugyan US closed beta-t próbáltam, az Opent még nem, de attól függetlenül, hogy biztosan játszani fogok vele (ahogy néha pár csata/nap idejére visszamászok a WoT-ba is), egyetlen egy komoly hibát fedeztem fel, azok mellett amiket leírtál: az MM. Ez WoT-ban is szar volt, itt is szar.
Az hagyján, hogy nem stat alapján teszi össze a csapatokat (állítólag, bár XvM alapján néha tényleg kétlem, hogy ennyire egyoldalúan is tud sorsolni a random), viszont még a különböző tierek összerakását is erőltetik. Amikor mész be egy VII-es tankkal és látod, hogy vár 500 másik VII-es, majd másfél perc után betesz egy csatába, ahol rajtad kívül csak 1 vagy 2 másik VII-es van, a top pedig X-es, na az az érzés megfizethetetlen. Persze amíg megy a szekér így is, addig ezt minek javítani.
[ Szerkesztve ]
-
CactuS
Arcképgyáros
Sziasztok!
Anno wottal elég sokat játszottam, de ez kimaradt. Nemrég szembejött egy videó, ahol volt tengeralattjáró is egy-egy csatában. Belépve viszont nem láttam. Ez valami test serveres videó lehetett? Ha igen, akkor mikor kerülhet liveba? Az az ág érdekelne engem nagyon. Illetve még egy olyan kérdésem lenne, hogy az MM az ugyanaz, mint a WOTban?
-
CactuS
Arcképgyáros
válasz ddt500hu #47732 üzenetére
Köszi, nekem igazából a tengeralattjáró az, ami vonz ebben a játékban, szeretem azokat a gépeket. Furcsa, hogy ennyivel jobban lehet haladni, WoTban anno azért Tier IX-X jellemzően deficites volt még egy közepes kör esetén is. MMtől kicsit félek, hogy felidegesít majd, anno a WoT is azért maradt el, mert sokszor iszonyat aránytalanul (főleg, ha a WN ratinget is néztem) - meg az értetlen random csapattársak miatt -. Itt talán egy fokkal jobb, hogy van Coop battle botok ellen.
Itt is vannak ajánlott mod-ok, mint a WoT esetén?
[ Szerkesztve ]
-
CactuS
Arcképgyáros
Az mondjuk kemény, 3 hét a WoTban anno máshogy nézett ki. Lüke emberekkel így is találkoztam, akik képesek mindent megtenni, hogy az 1 km-re lévő ellenség és közém beforduljanak, miközben megy egy halom torpedó... Kaptam már emiatt büntetést, hogy csak PvE-t tolhattam pár körig. Nem gond az sem, csak nem éreztem korrektnek. Amikor lőttem tiszta volt a cél, a kolléga fordult be a torpedó elé. Az előző meccsen meg pont az volt, amit írtál. Egy nyamvadt destroyer pörgött a pálya szélén valahol, mindenki azt kereste, engem, meg egy másik kollégát leszámítva. Ketten befoglaltuk a bázist és nyertünk...
Viszont talán annyival lassabb a játék, meg az egész harc, hogy sokkal jobban élvezem - még -, mint anno a WoTot.
[ Szerkesztve ]
-
CactuS
Arcképgyáros
Ne már skacok, pedig kezdtem örülni, hogy jobb lesz, mint a WoT. Mondjuk a hajók miatt már eleve jobb.
-
CactuS
Arcképgyáros
Mondjuk az ilyen coop/pvp játékokban ez mindig rizikófaktor, mármint, hogy a csapattársak/ellenfelek "átlag" alattiak. Alternatívája gondolom nem nagyon van egyébként sem a WoWsnek.
-
CactuS
Arcképgyáros
XVM létezik WoWs alá? Vagy igazából fölösleges feltenni, jobb a boldog tudatlanság?
-
CactuS
Arcképgyáros
Na, most egy Battleshippel is sikerült egy teljes sorozatot beleverni egy rombolóba, mert befordult pont a celpont elé. 2 körös eltiltás a jutalom.
-
CactuS
Arcképgyáros
válasz sh4d0w #47757 üzenetére
A rózsaszín név az gondolom a free frag lenne csapaton belül is, ugye? Voltam párszor már úgy random, csak eddig még nem bántottak. Klánozást még nem tudom, jelenleg betegszabin vagyok, azért van ennyi időm vele foglalkozni.
-
CactuS
Arcképgyáros
válasz - = Zk = - #47764 üzenetére
Ebből nem sokat értettem, de ha jól sejtem a sebzés számítás legalább olyan jó, mint a WoTnál.
-
CactuS
Arcképgyáros
Látom itt is megvan az a játékos tábor, akik a gyors járműveket - itt a Destroyereket - arra használják, hogy nyílegyenesen befussanak az ellenfél közé, majd 3 mp múlva megdöglenek. És utána elégedetten csettintenek, hogy "Well done!"... Wotban sem értettem, itt sem.
[ Szerkesztve ]
-
CactuS
Arcképgyáros
válasz - = Zk = - #47781 üzenetére
De tényleg nem értem ebben mi a jó, nem gondolnám, hogy olyan sok XPt kap ezért, hogy megérje szétlövetni magát. Én egy IV-es destroyerrel csináltam meg az első 2000 XP feletti körömet - kellett az egyik kampánynál -, szerencsém is volt, de iszonyatosan lehet ezekkel pusztítani, kár fél perc alatt elengedni ezt a mókát.
[ Szerkesztve ]
-
CactuS
Arcképgyáros
válasz - = Zk = - #47804 üzenetére
Mondjuk angolul az kb. a fuck és annak különböző variánsaiban ki is merül.
-
CactuS
Arcképgyáros
Új életérzés rekord. Első köröm a New York (T5) Battleship hajóval, előttem kicsivel egy T4 Battleship. Mögöttünk kavirnyál egy destroyer. Amint felvillan az ellenfél cirka 10 kmre elküld 2 sorozat torpedót abba az irányba. Engem kb. fél hp fölé egy kicsivel lekapott, a T4 kolléga szarabbul járt. Erre 180 fok, küld még egy kört, de itt már figyeltem, így csak egyet kaptam be, a T4 viszont majdnem 0 hpn volt. Ilyen csapattársat az ellenségeimnek. Mindezt úgy, hogy még a 2. Sorozatnál is szerintem 10 km felett volt a legközelebbi ellenség.
-
CactuS
Arcképgyáros
Tényleg az egyes nemzetek mennyire vannak pariban egymással? Nekem alapvetően tetszik az amerikai technika, tanksban is azzal mentem, irt is, wotban azért néha az orosz ág azért érezhetően erősebb volt.
-
CactuS
Arcképgyáros
Kezdőként egyébként mi az ajánlott? Kampányból már amit tudok csinálom - 1 kampány -, napit csak most tudtam csinálni, mert most lett T5 hajóm. Egy ágat kell kihúzni mielőbb T10ig? Vagy egy nemzetnél elmenni mindenfelé?
[ Szerkesztve ]
-
CactuS
Arcképgyáros
-
CactuS
Arcképgyáros
Igazából egy, az amerikai vonallal mennyire teszek rossz lóra? Anno WoTban közel sem volt a legjobbak között a HT ág, de szeretem az ő design megoldásaikat.
[ Szerkesztve ]
-
CactuS
Arcképgyáros
válasz CactuS #47839 üzenetére
Ha jól értettem a wikin, akkor meglepő módon a japánoknak vannak elég jó cuccaik, destroyer ágon pl: a torpedós ág, illetve a Battleshipek esetén is övék a legnagyobb kaliber.
Amcsik meg inkább közepesek mindenben, Battleship jó a légvédelemben és a javításban, de a többi az inkább közepes.
Ha torpedóznék a destroyerekkel, akkor gondolom irány a japán ág egy kicsit.
-
CactuS
Arcképgyáros
Akkor ez annyira nem tűnik gyászosnak, ha torpedózni akarok Destroyerrel, akkor irány a japánok, de az tény, hogy ez az Atlanta-s videó elég durván néz ki.
Cirkáló = cruiser, light cruiser az melyik lenne? Vagy az is cruiser, csak egy elágazás?
[ Szerkesztve ]
-
CactuS
Arcképgyáros
válasz - = Zk = - #47847 üzenetére
Linkelték nemrég: [link]
KJ82: köszi, memorizálok, amit tudok.
Még egy kérdés: név előtt és után a : mit jelent?
[ Szerkesztve ]
-
CactuS
Arcképgyáros
válasz Chris0321 #47854 üzenetére
Nekem az előbbi rekordom a 12 körös coop büntetés.... befordultak egy komlett torpedósor elé a kollégák, ahogy fogócskáztunk egy szigetnél, pedig amíg el nem lőttem, végig mögöttem/mellettem tornyosultak ....
[ Szerkesztve ]
-
CactuS
Arcképgyáros
válasz CactuS #47855 üzenetére
Egyébként - még - közel sem tud úgy felhúzni egy egy ilyen meccs, mint wotban, bár az okát nem tudom.
Mondjuk az előbbit komponálni sem lehetett volna jobban, valószínűleg mindkettő sniper módban próbált a másik előtt lőni a takarásban lévő hajóra és sikerült az egész sor torpedót magukba szívni.
-
CactuS
Arcképgyáros
válasz Chris0321 #47860 üzenetére
Mellettem köröztek, a sziget másik oldalán megindult végre az ellen, elengedtem a torpedókat, hogyha kiér takarásból, akkor legyen meglepi. De ezek ketten kb. kilőttek és befogták az egész sor ajándékot.
Mindegy, elmúlik. Elsőre azt hittem a destroyerek fognak tetszeni, de most a cruiserek a nyerők. Nem kell olyan közel menni, van rendes lőtávja, viszont nem olyan lomha, mint egy battleship.
-
CactuS
Arcképgyáros
Tökéletes class nyilván nem lesz, mert akkor nem lenne jó a balance. Carrier is jópofa, az artyval szerettem menni wotban, de egyelőre maradok a többinél.
Randomban is bedob egy csomó botot általában, bár nekem ugye csak T5 a max, gondolom kevés a friss hús.
-
-
CactuS
Arcképgyáros
válasz - = Zk = - #47874 üzenetére
Ez még a tegnapi történet, akkor kaptam 12 kört, még van 1-2.
-
CactuS
Arcképgyáros
Kaptam nemrég egy 200%-os visszatérítést, gondoltam, hogy valami apróságot lehet vennék a shopban. A kisebb szintű prémium hajóknak van értelme? Kb. T5ig vannak olyanok, amennyit rááldoznék. Illetve pár nagyobb hajó:
ANSHAN T6, destroyer
PERTH T6, light cruiser
BŁYSKAWICA T7, destroyer
ADMIRAL GRAF SPEE T6, heavy cruiser
MOLOTOV T6, cruiser
GALLANT T6, destroyerSpecial offerben van még pár filléres T2 hajó (az gondolom a slot miatt megérheti), illetve 2 nagyobb hajó, ami nem drága:
HUANGHE T6, Cruiser
TEXAS T5, battleship
YŪBARI T4, support cruiser
MARBLEHEAD LIMA T5 cruiser.Érdemesebb esetleg pár olcsóbbat (mondjuk egy T5/T6)-ost megvenni, vagy inkább egy minél nagyobbat? (Bár a kupon 1 vásárlásra szól). Illetve az számít, hogy milyen nemzetiségű a hajó? Itt is lehet prémiumban legénységet képezni gyorsabban, mint anno WoTban?
[ Szerkesztve ]
-
CactuS
Arcképgyáros
Igazából a prémiumoknál a nemzetet is kéne néznem, ugye? Mármint nyilván ha abban szeretnék legénységet képezni és alapvetően az amerikai vonalon indulnék el először, akkor annyira nem lenne nyerő pl: egy pan-asiai hajó.
Játékon belül most nem tudom megnézni, és nem is vagyok tisztában az árakkal, de azt néztem, hogyha a dupláját kapom vissza, akkor kb. 4000-8000 közötti visszatérítés lesz. Annyiért egyébként kapni értelmes hajót?
Pl: Texas esetén 4400. Texas egyébként szimpatikus, nem is drága, amerikai vonalba tartozik.
-
CactuS
Arcképgyáros
Kampányokhoz nem tudom mi kell, félek nekem kevés és kicsik a hajóim hozzá. Plusz időm is limitált, meló + gyerkőcök mellett, a szabinak meg vége.
Dublont nézve igen, köszönöm a tippet, egy kicsivel olcsóbb, mintha hajót vennék. Lehet az lesz, hogy akkor veszek mondjuk 4000 dublont, akkor abból lesz 12k. Abból gondolom majd lehet valami jót venni.
Azt akartam kérdezni már, hogy már WoTban is ilyen rendszer van? Ott anno nem nagyon volt ilyen, hogy ingame cuccokért - free xp, coal, steel - vehessünk prémium járműveket. Ez szimpatikus.
[ Szerkesztve ]
-
CactuS
Arcképgyáros
Jól sejtetted, elég limitált, a 200%-os kupon még kb. 2 napig él, szóval igen, túl sok időm nincsen dönteni. De akkor valószínűleg marad a dublon vásárlás.
-
CactuS
Arcképgyáros
Már amennyiben egy lassan 20 éve online játékokon szocializálódott, volt WoT-os újoncnak tekinthető. Egyébként jól írtad, senki nem ajánlotta, én kérdeztem és igen, csak azért, mert a 200%-os kupon elég jónak tűnik ahhoz, hogy pár ezer Ft-ot beletegyek a játékba.
-
CactuS
Arcképgyáros
Azt lehet köszönettel elfogadnám, mármint a klán meghívást. Talán Ddvel van a legtöbb csatám is, de el akarok jutni a light cruiserek felé az amcsi ágon, amit korábban valaki írt - íves lövések, de gyors újratöltés.
Vettem 5k dublont, de csak 14850et adtak. Írtam a supportnak, hogy sok volt a vodka, ki kéne pótolni. Kb. 30.perc múlva megjött a maradék.
-
CactuS
Arcképgyáros
válasz - = Zk = - #47909 üzenetére
A fejlesztések megvannak, csak gobdolom az elmúlt 5 évben pár tag kicsit megunta a játékot, köztük a főnök és a két szárnysegéd, ezért nem aktívak. Nulláról másikat készíteni nagyobb meló gondolom, kéne invite jogot osztani az aktív tagoknak és annyi.
[ Szerkesztve ]
-
CactuS
Arcképgyáros
Coal és Steel egyébként miből jöhet? Gondolom Clan Battle vagy hasonlóból, de simán farmolható esetleg valahol?
Egyébként T5 körül kicsit szívok most, valahogy nem érzem annyira jónak a hajóimat, bár lehet azért, mert kevest a T5 csata. T7-es körben meg igazából szemből is kb. 2 lövés még a Battleship is.
[ Szerkesztve ]
-
CactuS
Arcképgyáros
Nézek elég sok videót, főleg az adott hajóra, hogy mit kéne csinálni, de valahogy az 1v1 esetén általában kisebbeket sebzek, így marad a távolból csipegetés. Elkezdtem közben pörgetni a többi nemzetet is, ami meglepő volt az az orosz BB vonal. Előtte életemben nem hallottam wows-ben ricochet hangot.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Hibátlan - GIGABYTE Z370 HD3 LGA1151v2 alaplap + Windows 11 Pro digitális licensz
- Hibátlan - INTEL Core i7-8700 LGA1151v2 dobozos CPU processzor
- Szép Tervező Vágó Dell Precision 5530 Laptop -80% 15,6" i9-8950HK 32/512 QUADRO P2000 4GB FHD IPS
- Apple Iphone 13 Pro - 256 GB (Space Grey)
- Komplett fénytechnika (Robotlámpa, stroboszkóp, vezérlő, állvány)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest