Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • FoxiestFox

    félisten

    válasz ledgeri #9829 üzenetére

    Ja, olyan nekem is szokott lenni... NC-Iowa esetén a második ágyú, mikor előre van forgatva, szokta csinálni leginkább... olyankor nagyon szépen együtt marad a 3 lövedék, és szerencsés esetben lehet triplacitet adni vele. :D
    Igazából nekem nem a szórás a gondom, annál rendjén van az RNG. Természetes, hogy ekkora, és ilyen régi ágyúk pontossága inkább csak tájékoztató jellegű.. ahogy megjegyezték itt többen is korábban, még így is sokkal pontosabbak, mint a valóságban voltak.. nekem csak az bántja a lelkem nagyon, hogy jó találatokat is képes elrontani a játék.. ugye a klasszik 0-1350-ezés NC-nél és feljebb, ami leginkább gázos számomra.
    Azok a bosszantó pillanatok, mikor pl 12x406 mm salvo egy fél hp alatt lévő cirkálót oldalba vízvonalon nem visz el, mert csak úgy. Azt a Yama lövést sem felejtem el, amit említettem múltkor, hajszál pontosan merőleges volt a lövésemre, hajszál pontosan a vízvonalra kapta, láttam ahogy becsapódnak a lövedékek (nem a vízbe, a hajótestbe), regisztrálta is őket (azt hiszem 5 találat volt) és 0. :U
    Tehát az a jelenség, hogy egyik nap egy lövés triplacit, másik nap ugyanaz a lövés 0, vagy 1350. Ha ezt el tudná felejteni a játék, komolyan élmény lenne csatahajózni.
    Tesztszervert egyedül azért szoktam feltenni, hogy Yamatoval csapathassam, mert az adja, mint a szemét. :D
    Ott is van, hogy lepattan, vagy 1400 körül sebez, de egy meccsen kb háromszor látom, mert a többi esetben egy eltévedő lövedék is odavág 4k körül. Montiba is, tök mindegy, hogy elejét, hátulját mutatja, a Yama, de még az Izumo is, leszarja. :))
    Kíváncsiságból múltkori teszten kipörgettem a Montit, hogy kizárhassam, hogy az a szerver másképp működik, és sikerült is, ott sem akarta a jót nálam az utolsó 3 amcsi BB, ugyanaz az 1350-géppuska-effekt..

Új hozzászólás Aktív témák