Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • FoxiestFox

    félisten

    válasz echterion #36712 üzenetére

    Akkor egy kis cruiser how-to. :D
    Ne rusholj előre, nem az a feladatod. Ha azt veszed észre, hogy a BB-k mindig mögötted vannak, az a játék első negyedében azért van, mert egyszerűen sokkal lassabbak nálad, főleg low és mid tier, hogy előznének meg? :D
    Legyen PT perked. Látod vele, hányan céloznak rád.
    Ha felspotolódnak az ellenfél BB-k, figyeld, mikor, és mire tüzeltek. Tartsd figyelemmel, hogy fél perc, míg töltenek, ha egyik sem rád néz, nyugtod van, ha látod, hogy a PT több hajót mutat, megéri megfontolni, hogy hagyod leesni a spotot, míg olyan pozícióba kerülsz, hogy ne te legyél a legjobb célpont.
    (Ez általános dolog, cirkálóval SOSE legyél mid tier abban a pozícióban, hogy rád érje meg legjobban lövöldözni.)
    A játék első felében maradj a lőtávod maximuma közelében. A cirka egy olyan class, aminek a kezdeti hatása nullaközeli (kivéve majd high tierben a radar cirkák), idővel, sok munkával végzed a feladatod, ahogy gyújtogatsz, és gyűlik a "chip dmg".
    WASDolj! Sokat! Ne kiszámíthatóan. Ha látod, hogy egy BB ellőtte magát rád, ne a kiszámítható mozdulatot tedd. A legtöbben kifelé fordulnak, el a BB-től.. nem szabad, ha egy csöpp esze is van, eleve oda lőtt, ahová fordulni fogsz, tehát épp elkapod a lövéseid, és hello, dev strike :D
    Mindig másfelé, más szögben, lassíts, gyorsíts, stb
    A 20mp-t ha eleinte érzésre nem érzed, mikor esik le a spot, Aslain modpackban van egy mod, ami a detected jelző mellett írja, hány mp-ig vagy még spotban.
    Tartsd szemmel a repcsiket, ha sziget mögül lövöldözöl. Elég pár mp-re felspotolniuk, ha egy BB épp résen volt, simán kicsesz a fedezékedből, ha épp be tudja ívelni oda a lövedékeit.
    Csak azokat az 1v1-eket vállald be, amiket megnyerhetsz.
    BB-k ellen HE, cirkák ellen messzire HE, közelre, ha oldalt mutatnak, AP, de ezt majd érzed, mi üt be mit, stb
    Figyeld, mikor oltott tüzet a BB, igyekezz rajta rakni utána még egy-kettőt, ne csőlátással told, hogy ugyanazt a hajót lövöd percekig. Ha van rajta egy-két tűz, nyugodtan állj át másra, aktívan segíted a csapatot és a többi cirkát azzal, ha folyamatosan kikényszeríted a dmg cont az ellen hajóiból.
    Low és mid tier a cirkálókon lévő torpedók esetlegesek, nem kell őket minden meccsen használni, és megyolotorpedózni valakit, közeli, önvédelmi fegyverzet csupán.
    Asszem ez az alapja, a többi jön majd idővel.
    Ja és még valami.. kiting.. egyik legfontosabb :D Lőj, vonj el egy kis figyelmet, hagyd, hogy leessen a spot, fordulj sarkon, és max range közelében, az ellenfeleket magad után húzva kezdj el tüzeket rakni rajtuk. Ha mind ég, és már nagyon idegesen rád, folyton lövöldözni fognak, de ha ügyes vagy, nem tudnak majd normálisan eltalálni. Ha mégis, disengage, várd meg, míg átfordítják az ágyúikat más célra, és kezdd elölről az idegesítésüket :D

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák