- Apple notebookok
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Videós, mozgóképes topik
- CPU léghűtés kibeszélő
- Melyik tápegységet vegyem?
- Vezetékes FEJhallgatók
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
-
PROHARDVER!
A jól bevált formula, ezúttal a II. világháború tengeri legendáival.
0.8.9 Patch Notes
----------------------------------------------------
Magyar WoWs Discord Közösség
Ajánlott Buildek
I Battleships I Cruisers I Destroyers I Aircraft Carriers I
Új hozzászólás Aktív témák
-
echterion
nagyúr
válasz Nordic #36699 üzenetére
Igen, odáig eljutottam, hogy a lőtávolom határán kell tartani a hajóm, a gondom csak az, hogy a legtöbb ellenséges hajónak nagyobb a lőtávola, illetve folyamatosan kell "futni", mert nagyon könnyen találom magam kereszttűzben. A legnagyobb bajom a lövegek számával meg a reload time-mal van, mert van ugye elől két löveg, oszt' csükülom, utána meg 15 mp pihi. Míg visszafelé sokkal sűrűbben jönnek a lövések. Próbálom a térkép szélén tartani a teknőt, de azért az nem túl izgi, hogy folyamatosan kerülgetnem kellene a golyókat én meg szökőévente egyszer tudok visszalőni. Most volt egy 30k sebzéses csatám, amiért vért kellett hugyoznom, miközben ez szinte általános volt a 4-es japóval. Ez az, ami nem tetszik ebben, hogy sokkal nehezebben játszahtó az ugyanazon az ágon lévő másik hajó. Olyan ez nekem, mintha a WoT-ban egy gyors light után egy lomha, fixtornyos TD-vel kellene felderítenem.
Amúgy nem tűnik lassúnak a hajó, csak nulla elrettentő ereje van a csúzlijának, olyan ritkán tudok vele lőni, és szór, mint állat az is.(#36697) daa-raa: Oda céloztam én vele, de hát ez no komment, na: Amúgy itt azt rontottam el, hogy rossz oldalra mentem, egy cruiser meg egy romboló volt még itt mellettem, az ellen csapatának a fele meg erre az oldalra jött sajnos.
[ Szerkesztve ]
-
-
sh4d0w
félisten
válasz echterion #36702 üzenetére
Sajna ebben a játékban vissza is lönek Egyébként meg a cirkáló tatját mutatod, mozgatod az ellennek, úgy HE-zed, kisebb eséllyel kapsz komoly találatot. Aztán olyat is lehet - ha nincs a közeledben senki - hogy nem lösz és akkor leesik rólad a spot.
https://www.coreinfinity.tech
-
félisten
-
echterion
nagyúr
válasz FoxiestFox #36709 üzenetére
Most mit röhögsz? Azt se tudom, mikor esik le a spot, csak tippelek. Akkor, ha már nem írja, hogy detected?
-
félisten
válasz echterion #36712 üzenetére
Akkor egy kis cruiser how-to.
Ne rusholj előre, nem az a feladatod. Ha azt veszed észre, hogy a BB-k mindig mögötted vannak, az a játék első negyedében azért van, mert egyszerűen sokkal lassabbak nálad, főleg low és mid tier, hogy előznének meg?
Legyen PT perked. Látod vele, hányan céloznak rád.
Ha felspotolódnak az ellenfél BB-k, figyeld, mikor, és mire tüzeltek. Tartsd figyelemmel, hogy fél perc, míg töltenek, ha egyik sem rád néz, nyugtod van, ha látod, hogy a PT több hajót mutat, megéri megfontolni, hogy hagyod leesni a spotot, míg olyan pozícióba kerülsz, hogy ne te legyél a legjobb célpont.
(Ez általános dolog, cirkálóval SOSE legyél mid tier abban a pozícióban, hogy rád érje meg legjobban lövöldözni.)
A játék első felében maradj a lőtávod maximuma közelében. A cirka egy olyan class, aminek a kezdeti hatása nullaközeli (kivéve majd high tierben a radar cirkák), idővel, sok munkával végzed a feladatod, ahogy gyújtogatsz, és gyűlik a "chip dmg".
WASDolj! Sokat! Ne kiszámíthatóan. Ha látod, hogy egy BB ellőtte magát rád, ne a kiszámítható mozdulatot tedd. A legtöbben kifelé fordulnak, el a BB-től.. nem szabad, ha egy csöpp esze is van, eleve oda lőtt, ahová fordulni fogsz, tehát épp elkapod a lövéseid, és hello, dev strike
Mindig másfelé, más szögben, lassíts, gyorsíts, stb
A 20mp-t ha eleinte érzésre nem érzed, mikor esik le a spot, Aslain modpackban van egy mod, ami a detected jelző mellett írja, hány mp-ig vagy még spotban.
Tartsd szemmel a repcsiket, ha sziget mögül lövöldözöl. Elég pár mp-re felspotolniuk, ha egy BB épp résen volt, simán kicsesz a fedezékedből, ha épp be tudja ívelni oda a lövedékeit.
Csak azokat az 1v1-eket vállald be, amiket megnyerhetsz.
BB-k ellen HE, cirkák ellen messzire HE, közelre, ha oldalt mutatnak, AP, de ezt majd érzed, mi üt be mit, stb
Figyeld, mikor oltott tüzet a BB, igyekezz rajta rakni utána még egy-kettőt, ne csőlátással told, hogy ugyanazt a hajót lövöd percekig. Ha van rajta egy-két tűz, nyugodtan állj át másra, aktívan segíted a csapatot és a többi cirkát azzal, ha folyamatosan kikényszeríted a dmg cont az ellen hajóiból.
Low és mid tier a cirkálókon lévő torpedók esetlegesek, nem kell őket minden meccsen használni, és megyolotorpedózni valakit, közeli, önvédelmi fegyverzet csupán.
Asszem ez az alapja, a többi jön majd idővel.
Ja és még valami.. kiting.. egyik legfontosabb Lőj, vonj el egy kis figyelmet, hagyd, hogy leessen a spot, fordulj sarkon, és max range közelében, az ellenfeleket magad után húzva kezdj el tüzeket rakni rajtuk. Ha mind ég, és már nagyon idegesen rád, folyton lövöldözni fognak, de ha ügyes vagy, nem tudnak majd normálisan eltalálni. Ha mégis, disengage, várd meg, míg átfordítják az ágyúikat más célra, és kezdd elölről az idegesítésüket[ Szerkesztve ]
-
capulet75
addikt
válasz FoxiestFox #36718 üzenetére
PT vs IFA. Nem mindig jön ki mindkettő, és a CB kivételével nem érzem olyan égetően fontosnak a PT-t. Hasznosabbnak érzem hogy tudom mikor lőnek rám, még ha nem is látom, mint azt hogy pl 3-an céloznak rám. CB-n is van hogy valamelyik cirkánk ellővi magát infószerzési céllal, de én pl már eleve nem reagálok az ellen ilyen akcióira, és az erősebb klánok közül sokan csinálják ugyanezt. Ha rámlőnek, és azt jelzi az indikátor ( azonnal ) akkor rendelkezésemre áll a maximáis időintervallum a kitérésre, és nem csak akkor veszem észre a Yama salvot amikor az arcomba robban. Természetesen ha a kiosztás lehetővé teszi, mehet mindkettő, de ha nem, én előnyben részesítem az IFA-t.
(#36719) dokee78 : jobb a Fletcher, de a Chung Mu mégjobb.
[ Szerkesztve ]
Intelligencia kell ahhoz hogy egy ember belássa a tévedését. És gerinc, hogy be is ismerje.
-
félisten
-
félisten
-
capulet75
addikt
válasz FoxiestFox #36721 üzenetére
Nagyon sok beszedett DMG-től megóv, meg hát ugye a vélemény olyan mint a sglyuk. Mindenkinek van.
Intelligencia kell ahhoz hogy egy ember belássa a tévedését. És gerinc, hogy be is ismerje.
-
félisten
-
capulet75
addikt
válasz FoxiestFox #36725 üzenetére
Ha minusz 1 dolog van amire figyelnem kell, több marad a többire.
-
félisten
-
capulet75
addikt
válasz FoxiestFox #36727 üzenetére
Tudjuk, tudjuk, én már öreg vagyok és szenilis.
-
belaazallat
addikt
válasz dokee78 #36729 üzenetére
"Gadjah Mada olyan fos,mint a Jervis?"
Szerintem a jervis egy nagyon jó dd. Legjobb detect távolsággal rendelkezik.
"Ha valami el tud romlani, az el is romlik. Ha nem tud elromlani, akkor oda kell adni Bélának, és el fog... ;]" by peterkeT \__/ Online FPS nick: Celpont \__/ Minden út járható. ... Harckocsival! Hummer rulez!
-
dokee78
félisten
válasz belaazallat #36730 üzenetére
Jervissel csak az a bajom,hogy lassú,nincs engine boost.
-
dokee78
félisten
Tetszik ez a Richelieu!
Igaz csak 16 csata után tudok nyilatkozni és nem fullos.
Viszont jobban szeretek vele játszani,mint a többi nem prémium BB-vel.
Csak a Monarchal nem játszottam még.Egy videóban halottam,hogy az Alsace a legjobb T9 BB,ez igaz lenne?
Meg lett közben a Fletcher is.
-
echterion
nagyúr
Hát köszönöm, ez igen kimerítő írás volt. Kap még egy esélyt a játék.
Szerintem akár mehetne összefoglalóba is, kezdőknek tuti jól jön.******
-
dokee78
félisten
Jöhet ilyen leírás a többi osztályról is.
Na jó a CV-n kívül.
-
-
sutyerák007
senior tag
-
törölt tag
válasz cheatergs #36711 üzenetére
Úgy nehéz pajzsként használni BB-ket, hogy azok folyamatosan csak hátrafelé mennek. Nem is értem miért annyira probléma sokak számára, hogy egyes BB-k lassúak. Forditva viszont többször is előfordult már velem. Mentem egy akármilyen CA-val, erre beáll mögém a BB, hogy majd én felfogom a lövedékeket. Mintha az én dolgom lenne a tankolás. Persze van, hogy beszopja, mert volt rá példa, hogy a rajtam átmenő OP lövedék a mögöttem álló Amagi-ba beletolt egy citet. Én kaptam 1350 dmg-et, Ő 16k-t. Aztán mikor visszalőtt az ellenre, akkor persze leszedett rólam 9k-t. Csak hogy jó legyen. Rendszeres, hogy az ilyen BB az pontosan próbálja követni a sebességem. Ilyenkor egyszerűen belevezetem egy szigetbe.
Márpedig a CV-k 0.8-tól már nem is igazán tudnak majd mást csinálni.
-
sith7
nagyúr
Tegnap US ágon meglett a Lexington, a Ranger - rel mit csináljak ?
Most adjam el, vagy rework után ?
Vagy mindegy ?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest