- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen egeret válasszak?
- Hivatalosan is elkészült az NVIDIA App
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Házimozi belépő szinten
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Milyen TV-t vegyek?
-
PROHARDVER!
A jól bevált formula, ezúttal a II. világháború tengeri legendáival.
0.8.9 Patch Notes
----------------------------------------------------
Magyar WoWs Discord Közösség
Ajánlott Buildek
I Battleships I Cruisers I Destroyers I Aircraft Carriers I
Új hozzászólás Aktív témák
-
olivera88
veterán
válasz FoxiestFox #33798 üzenetére
Mese a holdon. És aki semmit se vesz annak szar rng jár?
Lehet reroll acc.[ Szerkesztve ]
LG Velvet 5G Android 11 - Windows 10 Pro x64 & Debian 11 Bullseye - WoWS unsinkable_sam_
-
félisten
-
KJ82
senior tag
válasz FoxiestFox #33800 üzenetére
Nem sok
De én inkább erre válaszoltam:
" és tudtommal azon a szaron nincs spotter repcsi "
Én is meglepődtem mikor megnéztem pár napja, azután olvastam hogy kapott pár más BB-vel együtt.
[ Szerkesztve ]
Phanteks P300A - Ryzen 5 5600 - Asrock B550M Pro 4 - Crucial Ballistix Black 2x8 - Sapphire Pulse 6700
-
félisten
-
félisten
-
olivera88
veterán
válasz FoxiestFox #33802 üzenetére
Sztem meg nem. BB vel legalábbis nem, cirkával meg nem játszanék, max Német ággal, mert a Roon feküdt.
Kíváncsi lennék mire jutnék egy reroll accal. De nem igazán lenne türelmem se kedvem hozza így nem igazán valószínű h lesz valami belőle.[ Szerkesztve ]
LG Velvet 5G Android 11 - Windows 10 Pro x64 & Debian 11 Bullseye - WoWS unsinkable_sam_
-
félisten
válasz sutyerák007 #33807 üzenetére
Mostanában tényleg mintha fejlődne az utóbbi időszak alapján. Érdekes. Talán az új klán? Tanítgatják játszani?
-
ddt500hu
veterán
válasz FoxiestFox #33808 üzenetére
Kissé gyanús, hogy kb. 1 hét alatt 1100PR-ről felment 1500-ra.
-
félisten
-
olivera88
veterán
Mai egyik csapat társam. Romaval 17 k átlagsebzés majd 200 csatával. Na mondom ránézek statjára.
Hát őőő. [link]
Az ilyen minek játszik?? AZ ilyen 4 éves gyerek vagy egy 70 éves tata?[ Szerkesztve ]
-
olivera88
veterán
válasz sutyerák007 #33813 üzenetére
Bot klánban?
Hát egy 4-5 évestöl mit vársz? Vagy egy öregtöl?
De valószínűbb h egy kis taknyos mint öreg.[ Szerkesztve ]
-
félisten
-
olivera88
veterán
válasz FoxiestFox #33815 üzenetére
Omg. És ha te is annyi vagy mint én?
-
olivera88
veterán
WOWS ban?
Ugyanis én arra céloztam...
Sutyi Ezt nem mondtam egyáltalán. Csak egy 4 éves meg nem kellően érett rá. De ettől lehet gyerek is jó játékos, mint pl Bendeguz_ hun aki egyik legjobb klánban játszik.Amúgy kíváncsi lennék rá h a játékos állomány hány évesekböl áll.
-
félisten
-
sith7
nagyúr
válasz olivera88 #33819 üzenetére
nem, a wows - ban nem ...
nem bírom az ilyen általánosításokat ... egy 5 éves gyerek is lehet nagyon ügyes , vagy ügyetlen ; egy 70 éves ember is lehet ágybanfekvő beteg ember, de lehet egy teljesen fitt életerős ember, aki életében nem szedett be egy marék gyógyszert sem, 30 évig sportolt stb.
Fox
42
-
frame>24
addikt
Bocs, ha ezzel bezavarok, de
tkp. hogyan is jön ki a WG-nél, hogy a Royal Navy eventért 48 Guinea-t lehet összeszedni???
4 héten át 4 direktíva az nálam csak 16.
meg lehetett venni 250 HUF-ért 10-et... az még mindig csak 26 de már az is fizetősen.Volt valami operation is guinea-rewarddal?
vagy ez a köv. patchben is folytatódik?
életkorom egy prímszám, ami a 6 négyzetét követi
[ Szerkesztve ]
▏▎▍▋▊▉ "I would never go bungee jumping. A broken rubber brought me into this world, it sure as hell isn't gonna take me out."(DanielDFizzle) // LOAD "*",8,1
-
frame>24
addikt
jah igen...
hát a halál f*sza akar 3 HÓnapon át folyton grindelni...
Már van kinn Jean Bart review, de a WG még mindig nagyon kussol a beszerezhetőségét (coal, fxp, stb.) illetően.
[ Szerkesztve ]
▏▎▍▋▊▉ "I would never go bungee jumping. A broken rubber brought me into this world, it sure as hell isn't gonna take me out."(DanielDFizzle) // LOAD "*",8,1
-
félisten
-
olivera88
veterán
válasz FoxiestFox #33820 üzenetére
Én 30.
-
sutyerák007
senior tag
23
-
KJ82
senior tag
36 ☺
Phanteks P300A - Ryzen 5 5600 - Asrock B550M Pro 4 - Crucial Ballistix Black 2x8 - Sapphire Pulse 6700
-
sutyerák007
senior tag
Ezekért nem fogom magamat szopatni t5-ben
-
-
ddt500hu
veterán
válasz sutyerák007 #33829 üzenetére
"__Helmut_Kohl__45 minutes ago
NO STEEL , NO DEAL" -
frame>24
addikt
válasz sutyerák007 #33829 üzenetére
Na látod, így a nagyoknak máris kevésbé vonzó lemenni sealclubbolni...
Ez a ranked névlegesen a kezdőknek készült. (mondjuk azoknak meg fingja nem lesz semmiről, nemhogy reward + signal + coal + stb.)A WOWS "content" vagy mittudoménmi gárdája még mindig hadilábon áll az ötletekkel... Jó, a halloween talán izgi lesz a submarine class miatt, de annyi.
(#33830) olivera88: az érdekes, Alaskáról még annyi info se kering, mint a JB-ról.
[ Szerkesztve ]
-
félisten
válasz frame>24 #33832 üzenetére
Én pedig szar rewardokért is lemegyek, mert üdvözlök minden játékmódot, ami nem high tier.
Igazi seal clubbers paradise lesz a cucc, remélhetőleg.Amíg nem rázzák gatyába a rendes rankedet, vagy szedik ki T10-ből, nem hiszem, hogy abban a módban húznám le az időm a wc-n. Steelre perpill semmi szükségem, Stalint letojom, Flint megvan, Black nem érdekel.
Kíváncsi vagyok, eljön-e az idő, mikor kihúzzák a fejüket a seggükből, és belátják, hogy nem szerencsés 1-2 tierbe kényszeríteni a rankedezni vágyó játékosokat.. egy olyan rendszer kellene, amiben T5-10-ig játszhatnád a kedvenc hajód, arányosan kapnál érte xp-t a többiekhez mért teljesítményed alapján, és ez az xp vinne közelebb az R1-hez, nem a winek, amikre bőven nincs elég kihatásod.
-
Trucker39
tag
51
-
-
Ted_Beneky
senior tag
-
Highground
aktív tag
34
[ Szerkesztve ]
Megbízhatóságom: http://phmegbizhatosag.atw.hu/phtabla.php?nev=Highground
-
Akagi
tag
-
törölt tag
46
-
félisten
Na és, van a 40+-osok között Unicum? Vagy great?
[ Szerkesztve ]
-
Chabe89
addikt
Lassan társkereső lesz már a topik.
-
olivera88
veterán
válasz FoxiestFox #33840 üzenetére
Catona REKT böl esetleg. Redzsi se jelentkezett még.
-
félisten
-
törölt tag
válasz FoxiestFox #33844 üzenetére
Szép munka. Nekem a Texas és a Bismarck szoktak sokat aratni az égről (persze ennyit azért nem, mint te).
-
Highground
aktív tag
válasz Ted_Beneky #33846 üzenetére
Full AA build?
Megbízhatóságom: http://phmegbizhatosag.atw.hu/phtabla.php?nev=Highground
-
félisten
-
Ted_Beneky
senior tag
válasz Highground #33847 üzenetére
A kapitánynál a Manual Fire Controll for AA nincs meg, viszont a BFT és AFT igen és a Setteseven zászló fent volt.
Csillagkaput a Csillag térre!
-
Nordic
Közösségépítő
31, lassan 32, ha megérem
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest