Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Highground

    aktív tag

    Egy kis tanácsadásra lenne szükségem! Januárban amikor kezdtem a Német (BB) vonalat céloztam meg. Sokáig grindoltam, közben beszereztem pár premium hajót is mivel nem nagyon van időm (amennyi kellene) játszani. (Átlagban havonta 100 meccs)
    Összejött a Bismarck valamikor tavasszal/nyár elején. Majd tovább gyűjtögetve, free xp konvertálással, kifejlesztettem a G. Kurfurst-öt. A F. Der Grose-t kihagytam/kihagyom mert elég sok a rossz vélemény róla.
    Mostanság beleszerettem a P. Eugen-be, aránylag jól is megy vele. Átlag PR-em vele 1521 jelenleg. Mostanában kicsit kevesebbet játszom BB-vel ha igen akkor Scharnhorst-al mert az (aránylag) jól megy és nem T8-10-es mm :) Mivel a P. Eugen most fekszik, gondoltam akkor rámegyek a cirkáló vonalra is! Eljutottam a Hipper-ig, de az valahogy nem jött be :/ Hiányzott a heal meg valamiért úgy összességében nem jött be. Tehát úgy határoztam, hogy nem erőltetem, majd inkább konvertálok free xp-t a Roon-hoz és a Hindenburg-hoz.
    Következő a helyzet: Összejönni látszik a lóvém (20 millió felett járok, nálam az már rengeteg :D), de nem tudom mire költsem majd.
    3 lehetőségem van:
    - Megveszem a Roon-t és ha az bejön akkor megúszom a további free xp konvertet a Hindihez.
    - Megveszem a G. Kurfurst-öt.
    - Nem veszek most semmit, hanem megvárom míg meg lesz az xp konvert (és a credit) a Hindihez.
    :F
    Az igazság az, hogy nem rohanok a T10-be mert 532 meccsem van randomban (+468 co-op... yaaay pont ma/most lett meg az 1000. meccsem :D). De a (főleg T8)mm néha nagyon felbosszant. Valamint mivel elég jól boldogulok T10-es mm-ben a P. Eugen-el, gondoltam Hindivel akkor nem leszek olyan szar :) A Kurfurst most kicsit távolabb áll tőlem mivel cruiser gameplay most épp bejön. Ráadásul a Roon most elég erősen "akciós" is :) Csak nem tudom a Roon-al nem-e lövök mellé? :F Tanácsok? Ki mit tenne a helyemben? :R

    [ Szerkesztve ]

    Megbízhatóságom: http://phmegbizhatosag.atw.hu/phtabla.php?nev=Highground

Új hozzászólás Aktív témák