-
PROHARDVER!
WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
Új hozzászólás Aktív témák
-
Topikgazda
válasz FoxiestFox #27394 üzenetére
Windows parancs soroból nem lehet megoldani ezt, a router saját admin felületén kell megcsinálni, esetleg telnet-tel vagy hasonlóval lehet próbálkozni de sokkal egyszerűbb a webfelületet használni.
Egyébként miért van szükséged másik IP címre?Egy dolog állandó: a változás - Internet powered by Vodafone Net L with CBN CH7465VF & Asus RT-AC65P
-
ledgeri
nagyúr
válasz FoxiestFox #27434 üzenetére
hasonlóra gondoltam én is..
// #ublockO-HardMode // anti-blockadblock-er // PH! új arculat: 1/ 500 // szeksziboj -nálam van egy pirospontod! // Találtam sárga fényű lézert! (kézit, ceruzaelemest) https://youtu.be/XQnmMjYHgcM //
-
mezis
félisten
válasz FoxiestFox #39658 üzenetére
Üdv.!
Minden rendben. Ilyen éteri viszonyok mellett örülj a 20/20-nak.
(Próbálkozhatnál 20 MHz-es sávszélességgel a 8, 9 csatornákon, de nem hiszem, hogy jobb lesz.)
Az 5 GHz-et kell megcéloznod.mezis
-
UnSkilleD
senior tag
válasz FoxiestFox #39663 üzenetére
wifnél ha 2.4ghzen vagy és zsúfolt a környék simán lehetnek ekkora ingadozások, nálam is előfordul
"Az internet olyan, mint az MTV: annak idején az MTV nagyon trendi volt, aztán hirtelen elavult” - Prince
-
mezis
félisten
-
félisten
N-Only és 7-es csatornán átjön 50/50, az már egész jó, csak ilyenkor a telefonom nem látja. :\
Kár, hogy Mixed-ben nem hozza ezt. -
Gézengúz
addikt
válasz FoxiestFox #39663 üzenetére
Az nagyon nincs rendben, hogy csak 54-et ír, nyomjál csak neki egy driverfrissítèst....
-
Gézengúz
addikt
válasz FoxiestFox #39675 üzenetére
Esetleg laptopdriverből nem tudod kikényszeríteni az n-es csatlakozást? Akkor maradhatna mixedben! Esetleg lecserélni a laptop-wifi kártyát...?
-
Topikgazda
Ehhez a nethez a router kevés, egy gigabites portokkal szerelt típust kellene beüzemelned ahhoz, hogy meg legyen a teljes sebesség. Mivel vannak sebesség gondjaid is a 2,4 GHz-s tartományban így egy dual band típust lenne érdemes beszerezni egyből.
20k-s határral az Asus N56U, TP-Link 3600/4300 az ajánlott típusok.
Tudom, hogy nem szeretnél újat venni.#39677
Felesleges másik wifi kártyát venni a laptopba mivel a jelenlegi router-ed miatt úgy sem tudnád kihasználni annak az esetleges jobb képességeit.
Ami javíthat a helyzeten az egy külső antennával rendelkező USB-s adapter lenne, pl Asus USB-N14, TP-Link 722NC/822N/7200ND/8200ND.[ Szerkesztve ]
Egy dolog állandó: a változás - Internet powered by Vodafone Net L with CBN CH7465VF & Asus RT-AC65P
-
Gézengúz
addikt
válasz FoxiestFox #39679 üzenetére
Jut eszembe, visszaolvasva, saját gyári szoftverével nem is próbáltad?
-
Gézengúz
addikt
válasz FoxiestFox #39681 üzenetére
Én azért a helyedben kipróbálnám...
Más...
841N-es routeremre gondoltam raknék másik antennákat, voltak bontott RP-SMA csatlakozóim és bele is applikáltam őket a routerbe, a kábelt is szépen ráforrasztottam a helyére, eredeti antennákat még nem vettem le, de van szintén 2 4db-es -nek saccolt antennám, amiket felraktam rá teljesen más szögben fordítva, már most sokkal jobb lett a wifianalyzer által mutatott kép, de a router úgy néz ki a 4 antennával mint valami süni..
Szóval hülyeség az, hogy a 8db-es antennák mellett majd rajta hagyjam a gyáriakat is?
-
SztiviVander
őstag
válasz FoxiestFox #39685 üzenetére
szerintem tedd vissza rá a gyári fw-t, jó eséllyel ez a "ha G-s eszköz csatlakozik akkor nem hajlandó N módban menni" is a dd-wrt hülyesége.
-
Gézengúz
addikt
válasz FoxiestFox #39691 üzenetére
Máshol nem igazán van hely az RP-SMA csatiknak...
-
Gézengúz
addikt
válasz FoxiestFox #39681 üzenetére
841N-et csak kíváncsiságból kipróbáltam gargoyle-val, ott ahol a gyári szoftverrel 135Mbps ír ki kapcsolódási sebességnek a tabom, ott ezzel csak 65Mbps...Szóval gyári szoftvert próbáld ki...
And
Ne hülyéskedj már...
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- PlayStation 5 Pro teszt
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Milyen légkondit a lakásba?
- Hálózati / IP kamera
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Autós topik
- Eredeti játékok OFF topik