Új hozzászólás Aktív témák
-
brownus
veterán
válasz Winner_hun #501 üzenetére
kicsit illúzió romboló
-
brownus
veterán
válasz Winner_hun #504 üzenetére
azt hittem vmi brutálisabb kinézetű vmi lappang a kupak alatt ( tudom, hülyeség
a fejem is fáj, mennék haza) a proci és a kupak között is volt paszta?
[Szerkesztve] -
kikiri
tag
válasz Winner_hun #508 üzenetére
Na ja abban is van valami! erre még nem gondoltam! örülök hogy ezt is megosztottad velünk! jó a házad!
-
kikiri
tag
válasz Winner_hun #510 üzenetére
akkor jó mester
-
Winner_hun
titán
-
Winner_hun
titán
még egy up azoknak, akik nem látták volna tegnap
► "Kicsit olyan webcaritas" ◄ ヅ
-
KrAt
veterán
válasz Winner_hun #512 üzenetére
Grat az egérhez, szép lett Ház, egér, bill moddolva, most a monitor jön?
-
Winner_hun
titán
VGA hűtés lesz berakva szvsz a voltmod miatt Amúgy sok dolog jutott az eszembe még, pár napja még egy dolog az eszembe jutott, meg is fogom csinálni, mert simán megcsinálható és olyan sincs senkinek az tuti
Amúgy lesz itt még sok minden, csak legyen rá időm► "Kicsit olyan webcaritas" ◄ ヅ
-
KrAt
veterán
válasz Winner_hun #515 üzenetére
Na itt a tavaszi szünet, idő mint a tenger. Most én is fogok csinálni 1-2 dolgot, de apróságokat.
Voltmod-ot mikor csinálod meg? -
Winner_hun
titán
Kösz
joci2000 hozta nekem, amikor a telójában cseréltem a LED-eket. Amúgy innen vannak: [link] és kemény 20 forint darabja. És nem Tőled loptam az ötletet, erre nem emlékeztem Láttam, hogy átlátszó, naakkor megcsinálom Ja és nem a görgőt, hanem a gombot világítom meg. A görgő full fekete szal világíthatom► "Kicsit olyan webcaritas" ◄ ヅ
-
KrAt
veterán
válasz Winner_hun #518 üzenetére
Ráér holnap. Ma más este van. Viszont majd beszámolást kérek
-
addikt
válasz Winner_hun #519 üzenetére
''A görgő full fekete szal világíthatom'' Fekete fénnyel világítsd?
Köcce a címet, ott vajon kiszolgálnak magánszemélyt is? Van 1-2 ötletem még, csak nekem sajna ez már a nyári szünetre tolódik.Most kezdődjék a tánc! - mondta a papagáj és berepült a ventilátorba.
-
Ser
tag
Hello!
Először is gratulálok, szép munka! Még végig olvasni is alig volt türelmem, megcsinálni nem tudnám.. Elismerésem!
... Gyönyörű
Viszont lenne egy kérdésem.. Én is igyekszem halká varázsolni a gépem, de a winyó..
Nem boldogulok vele, de Te írtál valamit arról, hogy elhalkítottad, amit nem teljesen értettem..
Tudnál segíteni abban, hogy milyen módszerrel tehetem meg ezt én is?! -
Winner_hun
titán
-
Ser
tag
válasz Winner_hun #525 üzenetére
Köszi, megprobálom, aztán meglátjuk segít-e.. Kárt tenni nem tudok ugye??
Végigolvasni?? hm.. Ok, majd 1x..
Kicsit tényleg hosszú.. -
Ser
tag
válasz Winner_hun #525 üzenetére
Hm.. Érdekes
Van egy olyan érzésem, hogy Maxtorhoz nem jó..
Háttérben elindult valami, márha elindult, és így ennyi, de nem vok halkabb sajna -
Ser
tag
válasz Winner_hun #528 üzenetére
Oks, a progi nem mükődött.. Ugyhogy jön az olvasás..
-
MoDD3rke
csendes tag
Megér a Topic egy UP! -ot 1ébként tervezel még vmi átalakítást?
a honlapot nem frisitem....
-
MC Pite
veterán
Egértuning rulez .
Asszem nekem is kap két kicsi zöld ledet a +/- .
Másik, nem tudom már mondták -e: ha a hátsó ventid kifele fúj, akkor kifele fújjon a bat is (venti fordít, ha a bordát nem tudod), ha befele fúj, akkor nem szóltam (gondolom akkor a felsők szívják ki a meleget).
Szép munkaPixel 8 | C4 SpaceTourer 1.2 Pt '18 | 208 1.2VTi '18 | https://www.spritmonitor.de/en/user/MC_Pite.html | https://www.strava.com/athletes/99769725
-
rauschie
senior tag
válasz Winner_hun #533 üzenetére
nekde télleg nemjó semmise ahogy van
-
Winner_hun
titán
Most ide is nyomok egy uppot, mert megjavult a 7800 GT-m
► "Kicsit olyan webcaritas" ◄ ヅ
-
C^^
őstag
Hali.
Hát egy nagy up ! szép munka !!!
Énis szeretnék kicsit szórakozni a hűtéssel, minél halkabb módon.
Hátul kivannak a PCI-ok mögött szedve a vasak, és elől is az optikai alatt.
Hátul a táp + 1 venti szív ki, nyáron viszont félek, hogy nem lesz elég, pláne hogy egy elég rosszul szellőző, codegen házam van. Előszöris hogyan tudnám megnézni hogy hol reked meg a levegő? Mert ha odateszem a kezem az kb. halottnak a csók...
Másik kérdés hogy hova lehetne ventit rakni ? Szeretném ha a VGA-m kicsit hűvösebb lenne IDLE-ben. egy inno 6600Gt-ről beszélünk, és tudjuk hogy elég forrófejű. Egy zalman vf700-cu van rajta, de 5von járatom, hogy halk legyen, és idleben 47-48 °C (terhetés alatt nem megy 60 fölé, szóval ennyiből jó). 12V-on se sokat hül 2D-ben, 3D-ben 54-56 °C.
Gondoltam rá, hogy az oldallapra rakok egy ventit merőlegesen a VGA-ra, csak nemtudom hogy akkor nem e egymás ellen dolgozna a VF700-al. A másik venti szintén befele fújna és valahol a proci-chipset környékére oösszpontosítana. Nemtudom van-e értelme kajak a procit megcélozni, pláne, hogy hátul +1 venti szív kifele (meg persze felül a táp).
A 3. venti meg a ház tetejére menne, és szívna kifele, viszont lehet hogy akkor a táp alattit megfordítanám, hogy befele fújjon.
Ötleteket kérnék. Előre is köszönöm. (minél halkabb de annál inkább hatékonyabb megoldásra törekszem) -
Winner_hun
titán
Azt, hogy hol reked meg a levegő, azt megnézni igen nehéz, azt saccperkábéra lehet megmondani a gépbe beépített ventik függvényében. A meleg ugyebár felfelé megy, ezért fent rekedhet be a táp és az optikai meghajtó(k) között ezért raktam 2 ventit felülre, mert elég meleg volt ott a helyzet. Ezt onnan tudtam meg, hogy ment a gép, levettem az oldalát és beraktam a kezem, hát éreztem, hgoy igen meleg a helyzet és a táp oldala is elég meleg. A 2 venti beépítése után ilyen problémám már nincs
Ventit rakni 2 féle képpen lehet én tok 3 féle képpen is Vagy előre, gyárilag kialakított helyre, akkor csak be kell rakni, vagy kivágsz a házból ventinek helyet. A VGA hűtésére én az oldallapra raktam ventit, hogy a VGA-ra fújja a friss levegőt. Sokat is segített, a GTX-em, mikor még megvolt full terhelésnél sem ment hatvanegynéhány foknál feljebb. Gyári hűtővel. Volt, aki kérdezte is, hogy milyen gyári hűtőm van, hogy ennyi a max hőmérséklet. Jól szellőző ház és kész.
Mivel nem tom, hogy a VGA hűtőd hogy merre fúj, ezért nem tom, hogy ''egymás ellen dolgoznának-e'', ha a gép oldalába raknál ventit, de szerintem nem, az csak jó lehet, ha befelé fújod a friss levegő.
Én a táp alatti ventit megfordítanám, az lenne az első. Csak felül szívjon ki venti, a többi befele dolgozzon.► "Kicsit olyan webcaritas" ◄ ヅ
-
jakewyler
senior tag
hello
te hogy tudod a ventiket 5v járatni??
[Szerkesztve] -
C^^
őstag
válasz Winner_hun #538 üzenetére
Köszi.
Igen csak ha magába megfordítom akkor minden melegebb lesz. Ennek akkor lesz értelme ha lesz felül hely 1 ventinek, és az kifele szív a táppal együtt.
Gondolkodtam azon is, teljesen az oldallap aljába, tehát a vga alá berakok 1 ventit, ami befele fúj, így biztos nem dolgozna ellene, csak akkor meg nemtudom hogy kapna -e levegőt.
És esetleg menne még egy venti valahova középtájra az olallapra, de nem a procira, hanem a chipset és a ram-ok környékére. Csak akkor meg attól félek hogy a winyó alatt reked meg a levegő. -
jakewyler
senior tag
válasz Winner_hun #541 üzenetére
nekem úgy nem indult el a venti
-
Winner_hun
titán
Ja hogy ezt már próbáltad Csak mert nem írtad
A gép aljába én is akartam rakni, akkor 2 megoldás van. Vagy a gép belsejében lesz a venti, de az nekem nem tetszene, vagy a ház aljától lefele, de akkor meg meg kell emelni a gépet, hogy elférjen a venti. Inkább maradtam az oldalánál.
A winyó nemhiszem, hogy túlmelegedne, de ha félsz, akkor rakja winyó alá is egy ventit és akkor nem reked meg a lég► "Kicsit olyan webcaritas" ◄ ヅ
-
Winner_hun
titán
válasz jakewyler #542 üzenetére
2 problem lehet.
Vagy rosszul kötötted rá a feszkókat vagy a venti nem indul el, kevés neki a fesz. Gondolom a második feltételezésem a megoldás. Próbáld ki azt, hogy rákötötd 5 voltra és amikor a venti áramot kap, akkor kézzel megindítod a ventillátort. Ha megy tovább, akkor kevés neki az 5 volt indításnál. Ha nem megy, akkor lehet amúgy is kevés neki. Akkor több feszt kell adni neki.► "Kicsit olyan webcaritas" ◄ ヅ
-
jakewyler
senior tag
válasz Winner_hun #548 üzenetére
2ventit fogok szabályozni akkor majd 5v-on a héten megis rendelem ezt a zalman kábelt amin van 2db 5v +2db 12v 3pines ág
Amúgy a ventijeim nagyon jók mert 34cfm a legszállítása és csak 24dba csak ez a 2venti hátulra mennének és oda elég lessz csak ennyi és így még csöndes is marad
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest