Új hozzászólás Aktív témák
-
Winner_hun
titán
válasz Winner_hun #122 üzenetére
huhh, ez volt a könnyebb szalagkábel, most megküzdöttem egy 80 eressel is na az már munka volt
► "Kicsit olyan webcaritas" ◄ ヅ
-
Winner_hun
titán
háhh, fanatikus tag lettél
hogy melyik melyik azt ki kell mérni, ha van multimétered akkor azt meg tod csinálni és a harmadik az a forulstszámszabályzás, ha jól tom a fekete a föld a piros meg a pozitív, a sárga a ford. szab, ha jól tom, de ezt jól tom► "Kicsit olyan webcaritas" ◄ ヅ
-
SzaChe
tag
ha nagyon tutin akarod szigetelni akkor télleg sziloplaszt ( vagy az a kis olvadós ragacs amit olvasztópisztolyba használnak, bár az hőre lágyul)
de még a legeccerűbb ha nagyon más helyeken vágod el kábelt, mert akkor nem érhetnek.
sziloplaszt használta elött egy kis szirtalanítás, és friss levegőn csináld, szar szaraga van a citromsavnak vagy minek benne, de járjona levegő.
nitró higitó meg olyan agresszív hogy lemarja a kocsiról is a festést! akkor csak lakkbenzin az is elég zsirtalanításra. Főleg egy számítógépnélNe vitatkozz hülyékkel! Lealacsonyodsz az ő szintükre, és megvernek a rutinjukkal!
-
Winner_hun
titán
(vagy az a kis olvadós ragacs amit olvasztópisztolyba használnak, bár az hőre lágyul) na ennek mi a neve? mert ilyen kéne, de honnan
a higítók meg máshogy keveredtek ide, olvass vissza pár hsz-t és nézd meg az #1-et, ha még nem tetted volna► "Kicsit olyan webcaritas" ◄ ヅ
-
SzaChe
tag
válasz Winner_hun #154 üzenetére
végigolvastam az eglsz totyikot. Igen a higítok ott kerültek szóba h a Sziloplaszt miért nem köt meg ? és talán a viz vagy légbubi vagy zsír jött szóba. és a zsirtalanítás módja a higító, csakhogy a nitrohigító kissé agresszín műanyagokat is old, tehát nem hiszem h a számítógép oly sok részére áldásos hatással lenne.
Lehet venni monnyuk a Praktikerbe Budget vagy más márkájú kis olvasztópisztolyt és kis ceruza vastagságú rúdat olvaszt meg és nyom ki és az hül meg pillanat alatt, de hőre visszalágyul, amúgy meg barkácsbol, de egy két virágárus is használja a viráogra mindenféle csicsa ragsztás céljából!Ne vitatkozz hülyékkel! Lealacsonyodsz az ő szintükre, és megvernek a rutinjukkal!
-
sekli
addikt
válasz Winner_hun #152 üzenetére
na ne káromkodj itt nekem...
és mit kössek a fordulatszászabályozgatós pöcökre?
tényleg...
[Szerkesztve] -
Winner_hun
titán
semmit. Majd megnézem, hgo mit hova kssél, ha nem felejtem el majd közlöm is
na megnéztem:
fordulatszámszabályzó csatlakozón van 2 sín, ami megvezeti a csatlakozót, hogy 1 féle képpen lehessen feltenni a csatit. namsot középen van a pozitív és az egyik szélén a negatív, ezt mérd ki műszerrel, most nem akarok rajzolni
[Szerkesztve]► "Kicsit olyan webcaritas" ◄ ヅ
-
sekli
addikt
válasz Winner_hun #158 üzenetére
jo, de mitől fog szabályozódni?
-
sekli
addikt
válasz Winner_hun #160 üzenetére
tényleg, és akkor minek a harmadik?
na, melyik a minusz? -
Winner_hun
titán
jobb oldali
a 3-ik elvileg a fordulatszámszabályzás, vagy mi nem értek hozzá, próbáld ki aztán lesz ami lesz, baja nem lesz a gépnek, az biztos, maximum az lesz, hogy nem érzékeli majd a ventit, leeht azért van a sárga hgoy az érzékeli, hgoy mennyin repeszt a venti► "Kicsit olyan webcaritas" ◄ ヅ
-
sekli
addikt
válasz Winner_hun #163 üzenetére
az lehet...
mindig hulyén néznek ram a baromiszakképzett eladók a boltban, amikor nem tudom, hogy mit akarok venni, csak mutogatok, meg mondom, hogy: ''olyan izét, ami a gépben is van sok, nem igaz, hogy nem tudja miről beszélek!!!'' meg mutogatom a fényképezőmön, hogy: ''na tessék ilyen, még mindig nem érti!!??''
ezért kéne a neve, ha van nekie... -
sekli
addikt
válasz Winner_hun #166 üzenetére
na de az benne vagyon a gépsárkányban...
de mindegy, biztos megoldom..., csak tudni szerettem volna, hogy ez működik--e igy, nem tudtam, hogy kvázi díszznek van a másik madzag...
[Szerkesztve] -
Bash
addikt
válasz Winner_hun #166 üzenetére
Legyél szíves döntsd el, hogy melyik topic-od maradjon, ugyanis jelen topic is és ez is: [link] ugyanarról szól.
http://bashtravel.com/
-
-
sekli
addikt
válasz Winner_hun #169 üzenetére
hát nem ez a legzavaróbb a PH!n...
ma már nincs karácsony...
[Szerkesztve] -
Bash
addikt
válasz Winner_hun #169 üzenetére
Nem véletlenül raktam fel a kérdést, szerintem bőven elég ugyanazon személytől ugyanazon témáról egy topic is.
-
Winner_hun
titán
Mondjuk ha eddig nem zavart senkit, nemtom, hgoy pont most miért zavar Téged, megmoddoltam az egeret, nyitottam neki egy topikot, mert ilyen moddolós-topikos vok De most tényleg, nagyon zavar, hgoy van az a topik? Mert van, aki pl ott kapott választ arra, amit tévesen tudott. Nem nyitottam olyan sok millió egy topikot mindennek.
kicsit már fáradt vok
Szerintem meg nem Modnjuk egy kicsit más a két dolog meg nem akartam csak ebbe a topikba írni, mert akkro gyorsan elsüllyedne Sok moddolgatást szeretnék még csinálni, ezt észre is fogjátok venni meg valaki már észre is vette, ezért is írom a topikcímbve, ghoy Winner_hun, hgoy egy idő után legyen is értelme a keresőnek, mármint hgoy amodjaim egyszerre meg lehetssen mutatni, ne kelljen kikeresgetni► "Kicsit olyan webcaritas" ◄ ヅ
-
Bash
addikt
válasz Winner_hun #175 üzenetére
Két napja nyílt a másik topic-od, még nem láttam. Aki ott elolvasta a tudnivalókat az itt is megtehette volna, illetve van egy hasonló topic, ahol elhangzott már néhány fontos tudnivaló: [link]. Nem értem, hogy miért gondolod úgy, hogy az egérmoddolás nem fér bele a modding topic-odba, keresve sem találhatnál neki jobb helyet.
-
Winner_hun
titán
Mert akkor gyorsan elfelejtődik, szerettem volna neki egy új topikot és kész, ahogy leírtam a #175-ben, azért, a keresős rész miatt
Amúgymeg nem biztos, hogy elolvasnák itt, mert aki megnézte, az lehet, hgoy úgy van vele, hgoy már látta ezt a topikot, számára ninsc újdonság benne gy be sem néz, így nem is láthatják, hogy van egérmod. Viszont az új topiknál meg nagyobb az esély, hgoy benéznek► "Kicsit olyan webcaritas" ◄ ヅ
-
-
baliii
senior tag
teccik ahogy moddolsz, nem azt csinalod hogy bemész a boltba 100ezer forinttal, és megveszed az elore kivagott házat, hengerelt kabeleket es világitő kütyüket, csili-vili hűtőket, hanem magad vágsz, fúrsz és faragsz, és emiatt lesz tényleg egyedi a házad! gratulálok hozzá!
-
Winner_hun
titán
2 órája még így nézett ki a tápom:
[link]
Azóta enyhén szólva megcsinkítottam, de a forrasztást majd délelőtt csinálom meg, holnap este lesz kép arról is. Most már végre l lehet férni a házban, öröm belenézni
A szalagkábeleket fugaszillal megragasztottam, holanp kipróbálom azokat is, bár szvsz jók lettek. A 80 eres kábel jobb meló volt, int a floppíkábel, amiről van kép, de még az sem volt nagy meló Van 80 eresnél több eres kábel?► "Kicsit olyan webcaritas" ◄ ヅ
-
Ja no
aktív tag
válasz Winner_hun #181 üzenetére
Át kellen nevezni a topicodat: ''nagy magyar buhera Winner-hun-nal''-ra...
Hajrá
A tápnál a müanyag házban lévő crimpelt csatlakozókat fogod visszaforrasztani a levágott kábel végére, vagy hasonló módon oldod meg, mint a szalagkábelt? -
Winner_hun
titán
Amint ígértem itt vagyok ismét a kábelrövidítésekkel. Megcsonkítottam a tápot, végre van hely a gépházban, nincs az a kábeldzsungel, mint ami volt. Előtte viszont még a szalagkábelről pár kép:
itt van szilikonozva, bár még nem teszteltem le, de nem lesz vele gond, ahogy elnéztem, mert ha most nem zárlatos, akkor ez nem is lesz zárlatos:
[link]
És itt vannak a házban a helyükön:
[link]
Amint látszik, a célom elértem, pont olyan hosszú, amilyen kell, nem lóg szanaszéjjel, ami nagyon is zavart. A floppy kábele épp, hgoy jó lett, ha az rövidebb 2mm.el, akkor nem megy bele a csatlakozóba. Így is megfeszül, de a helyén van.
A táp így nézett ki...
[link]
... és így néz most ki:
[link] még nicns szigetelve
[link] már van szigetelve, de a 20 tűs csatlakozón még nincs harisnya
[link] itt már van harisnya a 20 tűs csatlakozón
A tápra a haisnyát azért kellett 2 ágban rakni, mert amikor rajta hagytam egy darabot, az egy ''kicsit'' széjjelfoszlott és így rövidebb lett. Úgy raktam rá, hgoy a 20 pines csatlakozót középen kettévágtam, majd mikor rajta volt a harisnya pillnatragasztóval összeragasztottam.► "Kicsit olyan webcaritas" ◄ ヅ
-
Tom5
addikt
válasz Winner_hun #183 üzenetére
Huhh...hát nemsemmi amit művelsz...
Ide kábelt megrövidíteni...Ahhoz bátorság kell...Én is moddingolgatok de nem ilyen szinten!De teccik a téma,de nekiesni nemfogok az IDE kábelnek
Azért GRATULA néked -
YODA mester
senior tag
GRAT.
-
Winner_hun
titán
válasz YODA mester #187 üzenetére
és nem lesz zsogorcső, megoldom máshogy ez még nem a végleges változat► "Kicsit olyan webcaritas" ◄ ヅ
-
JoeYi
őstag
válasz Winner_hun #188 üzenetére
Ember te egy állat vagy. Megkérdezhetem hogy milyen típusú forrasztóval tudtad ilyen profin megcsinálni az IDE kábelt? Vagyis inkább képet adj róla. Gondolom nem vagy egy remegős kezű
Viszont a tápot megvagdosni az már bátorság, de gondolom müxik az is. Kész állapotról mikor lesz kép?
Isten vagy -
_Petya_
őstag
IDE kábel rövidítésének kulturáltabb módja, ha veszel elektronikai boltban rávaló csatlakozót, azt oda nyomod rá, ahova akarod, egy fokkal üzembiztosabb..
Mindenesetre grat. a türelmedhez.
PetyaFontos feladatot soha ne bízz olyan gépre, amit egyedül is fel tudsz emelni!
-
PC MANIAC
csendes tag
válasz Winner_hun #190 üzenetére
Tetszenek a dolgaid
Vagyis inkább az ötleteid nagyon jók A kivitelezés már annyira nem az én műfajom.(Remélem nem bántalak meg)Szal klasz minden, csak az Istenért használj már a ''szikszalag'' helyett inkább zsugorcsövet
További sok sikert, és sok jó kivitelezhető ötletet kívánokEgy dolgot, meglehet csinálni jól, és roszul.Akkor már miért ne csináljuk meg jól! És egyébként is.A válaszra, válasz, a válasz!
-
Winner_hun
titán
igen, tom, de ha megnézed, akkor láthatod, hogy visszaraktam a csőkábelt, csak a floppíra nem, de arra nem is kell. Bár nem lenne rossz, csak ahhoz már rövid a kábel Bár meg lehene hosszabbítani, csak akkor le kell szedni a fugaszilt Bár lehet holnap megcsinálom
► "Kicsit olyan webcaritas" ◄ ヅ
-
MoDD3rke
csendes tag
Mindenfajtával meg lehet csinálni! (na jó a piszt.pákával elég nehéz ) nekem itthon speciel egy weller van. WS-80 nézzetek utána a Conrádnál h menyibe van a táp rövidítésről anyit : szebb lett volna a zsugorcső es én a tápházba csináltam volna a roviditést . csak igényesebb lett volna nem? és a hoszzabik résznél meg a drótra új molex anya pineket forasztottam volna . (lehet kapni )(nehezen) az IDE kábelnél egyszerűbb röviditési mód is van ! leszeded róla a csatikat csak 2 őt (1 ik szélső marad ), [kis fuleket szélén feszíted finoman egy csavarhuzoval.] , méretrevágod a kábelt tetszőlegesen viszarakod a csatikat.
látjátok mindent meg lehet oldani jobban is kérdezzetek ezentúl meg tapasztaltabbakat róla 1 ébként grat én is fogok majd nyitni magamnak egy ilyen topicota honlapot nem frisitem....
-
MoDD3rke
csendes tag
ehh nagyon felpörgött mindenki
légy szíves használj kábelharisnyát majd
[Szerkesztve]a honlapot nem frisitem....
-
Tom5
addikt
Te olyan Meggájver vagy,csak a számítógépek területén
Elismerésem!De télleg...az az IDE kábel...huhh...nemlenne türelmem hozzá!Ha meg elb****ám bizti rohamot kapnék!!!Kész állapotról várjuk a fotót!!! -
Winner_hun
titán
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest