-
PROHARDVER!
Windows XP kérdések és válaszok
Új hozzászólás Aktív témák
-
Killing
addikt
válasz Aprósólyom #27333 üzenetére
Egy kulcsot csak egyszer lehet használni, valószínű hogy a többi sem fogja elfogadni, vagy ha elfogoadja akkor jön a WGA.
[ Szerkesztve ]
Meg mért pont most jönne ki a táp gyengesége, mind a két kari annyira nagy teljesítményű, h már bootkor pezsgőt bontanak a DÉMÁSZ-nál?-by finest
-
Aprósólyom
addikt
válasz Aprósólyom #27333 üzenetére
Mert a corporate licensz nem olyan, hogy egyszer megveszik és addig hasznaljak ameddig akarjak? A kulcs elfogadása meg miert szamitana az időtől, mikozben neten sem vagyok, ilyeneket nem tud ellenőrizni. Most tényleg olyan mintha csak egy dísz volna a COA matrica?
Jevons paradox
-
DJackson
tag
válasz Aprósólyom #30741 üzenetére
up ennek a kérdésnek, ezen énis szoktam gondolkodni, de azt pl tudom, hogy bizonyos registry kérések folytonosan mennek a rendszerben, 2 másodpercenként is akár. Vagy pl ilyeneket biztosan figyel, hogy frissült-e az asztal. Erre azért gondoltam, mert ha másolok oda valamit, akkor nem azonnal teszi ki, hanem vár egy kicsit. Ha rövid időközönként másolok oda, akkor nem ugyanoylan rövid időközönként jelennek meg az asztalon, hanem egyszerre. Gondolom van még pár ilyen beépített rutin, de egy professzor még remélem beavat ebbe minket.
minden jóban van vmi STAR: STAR Trek, STARgate, BattleSTAR Galactica, STARopramen, STARcraft...
-
félisten
válasz Aprósólyom #30741 üzenetére
Hali!
Először pár dolgot csinálj meg, aztán meglátjuk mi lesz belőle...
1. Asztalon Sajátgépen jobb egér/Tulajdonságok/Speciális fül
2. Teljesítmény csoportban Beállítások gombon katt
3. Megjelenő ablakon Speciális fül/Virtuális memória csoportban Módosítás gombon katt
4. A képen látható módon állítsd, katt a Beállítás gombra, OK, OK
5. Figyelmeztet is, hogy újra kell indítani a gépet, tedd meg
6. Töltsd le ezt a progit, telepítsd, indítsd el és futtasd a Tisztítás, majd a Rendszerleíró fülön a tisztítást és hibakeresést. Mindkét esetben takaríts ki mindent. CCleaner
7. Töltsd le ezt a progit, telepítsd, indítsd el és a C meghajtót kiválasztva válaszd a lenyílóból a Mentesítés és Optimalizálás lehetőséget. Auslogic Disk Defrag
8. Gép újraindítFire.
Mindenki tudja, hogy bizonyos dolgokat nem lehet megvalósítani, mígnem jön valaki, aki erről nem tud, és megvalósítja. (Albert Einstein)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
• Tilos a warez
• Tilos az OFF!
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- Külpolitika
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- DUNE médialejátszók topicja
- Black Friday november 29. / Cyber Monday december 2.
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Milyen TV-t vegyek?
- Filmvilág
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Milyen széket vegyek?
- További aktív témák...
- ESET termékek hivatalos forgalmazója / NOD32 / Internet Security / Smart Security Premium
- PC játékok
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - 2990 Ft-tól!
- Windows 10/11 Home/Pro , Office OEM/Retail kulcsok
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest