Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • petakpa1

    őstag

    Fel kellene frissítenem egy régebbi gépet az XP-re elérhető legfrissebb frissítési/védelmi szintre. Ehhez kérnék segítséget.

    Eddig az alábbiakon vagyok túl:

    1) A meglévő WinXP Prof SP2 HUN telepítő CD-be nLite-al beleintegráltam a SP HUN szervízcsomagot és a sata drivert, majd ezzel telepítettem a rendszert.

    2) Windows update-el telepítettem az összes elérhető biztonsági és Windows frissítést.

    Ez után jöttek a problémák:(
    Megcsináltam a PosReady patchet, és telepítettem vele első lépésben csak a biztonségi frissítéseket, de ezt követően már hibák jelentkeztek: IE8ban futó Misrosoft Update csak keresett és keresett, de loop-ban került és semmt nem talált. Biztonsági központ ikonjára kétszer kattintva hibaüzenetet kaptam.
    => PosReady update-et kudarcnak ítéltem.

    Próbálkoztam az Unofficial SP3-el is, de azt csak angol nyelvű Win-re lehet telepíteni:(
    => Ez is zsákutca

    WSUS-nek azzal az utolsó verziójával, amit e fórumban ajánlottak, hogy még épp letölti WinXP update-ket letöltöttem az összes frissítést, beleértve az Embedded verzióra valókat is.

    Na most az a gondom, hogy ezekből gyanúm szerint nem kell mind:
    - Az SP3 azaz 2008 előttiek szerintem nem kellenek, mert eleve SP3-at telepítettem;
    - Az XP támogatás 2014. áprilisban szűnt, tehát az ez előttiek szintén nem kellenek elvileg.

    Ugyanakkor WSUS olyanokat is letöltött, amik nincsenek telepítve. Honnan tudom, hogy ezekből melyik kell az én gépemre és melyik nem?

    Próbaképp megpróbáltam a WSUS által letöltöttek közül egy olyat feltelepíteni, ami már fenn van, de nem sípolt, hogy ez már nem szükséges, hanem még1x felhúzta. Tehát az nem megoldás, hogy mindet egyenként próbálom telepíteni, és úgyse hagyja azt ami már fenn van, így nem kell:(

    A WSUS által letöltöttek között, a 2014.04 hónál későbbiek nevében már mindig szerepel az embedded megjelölés? Ezeket bátran telepíthetem?

    [ Szerkesztve ]

    "... Feltalálom a hidegfúziót oszt reszeltek az amcsiknak...":)))

Új hozzászólás Aktív témák