Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Traxx

    őstag

    válasz Traxx #38346 üzenetére

    Erre esetleg van valakinek tippje?
    Ami még plusz infó lehet: otthoni csoportot hoztam létre a win 7-en, és van, amelyik xp-s gép tökéletesen látja és kezeli a win7 megosztását, más nem. Pl. az enyém sem, de a szomszédos gép minden további nélkül, hiába lógunk azonos switch-en :U Vagy éppen más switch-nél is létezik olyan, hogy az egyik gépnél minden pöpec, a másikon meg a jelszóért sír. Ami még számíthat: arra gyanakodtam első körben, hogy köze lehet ahhoz, hogy nincs lejelszavazva egy felhasználói fiók, de ez sem változtatott érdemben a helyzeten.

    A gépek azonos munkacsoportban vannak, ha még ez fontos infó lenne. Továbbá ha most próbálok (XP alatt) új hálózati hely hozzáadása... pont segítségével megadni a kérdéses megosztást, az se megy, mert csak addig jutok, amíg a gépet kiválasztom, a mappát nem leli...ha a teljes hálót betallózom a Sajátgépben, és úgy választom ki, megadva a jelszót, akkor OK a dolog, de viszont nem ajánl fel semmi olyasmit, hogy ezt megjegyezze...Nem tudom, mennyire érthetően írtam :B

    Van valakinek ötlete? :R

    "Amúgy a lekvár leszedésre jobb módszer is van: le kell nyalni... elképzelem, ahogy egy nagy PH!-s procitesztben fLeSsék nyalogatják a procikat" by Male (Hűtőpaszta vs. lekvár 2. rész)

Új hozzászólás Aktív témák