Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • ollie

    MODERÁTOR

    válasz Bici #28189 üzenetére

    Szerintem ne távolíts el semmit.

    Az IE-k, tulajdonképpen DLL fájlok. Az IIS egy webszerver, de néha olyan program is használhatja, amire nem gondolnál (pl. egy weboldal szerkesztő). A COM-ot vagy a COM+-t rengeteg program használja, ezzel kommunikálnak egymással a programok. A DTC menedzseli az erőforrásokat, egy csomó minden nem fog működni e nélkül, de talán az egész oprendszer sem. A Windows Management Instrumentation-ön keresztül meg a driverek kommunikálnak. Esetleg az IIS-re mondanám, hogy a legtöbb felhasználónak nincs szüksége rá, de a többi komponens alapvető, a Win működéséhez.

    Egyáltalán, minek akarsz te eltávolítani bármit is? Aztán majd jönnek később a problémák váratlanul, és fogalmad sem lesz mitől. A legjobb, ha semmit sem távolítasz el a Windowsból.

    A TEMP könyvtárak elérési útját a My Computer -> Properties -> Advanced -> Environment Variables-nél érdemes beállítani (mind a user, mind a system variables-nél, mondjuk a C:\TEMP-be).

    Továbbá ha gyenge a gép, használd az SP3 beépített tűzfalát, a Windows Defender-t, és Microsoft Security Essentials-t védelemnek, ezek keveset esznek. Utóbbiból nincs magyar nyelvű (még).

    [ Szerkesztve ]

    ***

Új hozzászólás Aktív témák