Aktív témák
-
daiml3r
csendes tag
Sziasztok!
Nagyon sokan szidják a vista-t, de én mindig próbálok haladni a korral és azt is megemlíteném, hogy aki szidja vagy nem jó a gépe, vagy maradi, de ha mindenki ilyen lenne akkor még mindig 98-at használnánk mert ugye az a jó... hát a nagy ****-t..
A KÉRDÉSEM, amiben nagyon szeretném, ha valaki segítene:
Az én gépem sem egy ''új forradalom''.. annyi a problémám, hogy van egy GF3 Ti200 128MB DDR TV-OUT kártyám és a probléma, hogy az nvidián letöllthető akármelyik frissítést se fogadja el a vista(azt írja pl a 100.65-re, hogy nincs ilyen eszköz a gépemen amire feltehetném:S) és azt is írja az eszközkezelőben, hogy a lehető legfrisebb van a gépemen, mármint driver!! Ehhez képest a vga kari tulajdonságaiban nem lelhető fel a tv kimenet beállíthatósága, és a TV-tool azt a hülyeséget írja, hogy tegyek fel a gépemre minimum 43.45-ös detonator drivert, hát az ugye az még az ókorban volt.. szval ebben kéne segítség egy AGYTRÖSZT-től, hogy mit tehetnék, mert már mindent megoldottam a vista-val, nekem nagyon bejön már csak ez hibádzik, de mindig így néztem a filmeket TV-n és emiatt most nem szeretném visszatenni az XP-t.
u.i: vista ha fent van akkor másik particiora feltenném az XP-t akkor engedni bekapcsoláskor kiválasztani az op rendszert? mert akkor ha a tv out nem müködik, akkor valószínű ez az egyetlen megoldás lesz a jó
Kérem ha bárki tud: segítsen!!! Ha pedig mindenki nem tudja, akkor is valami jelét tegyétek.
KÖSZÖNÖM! és Kellemes NyulakNapját''...azért van a fórum h a tapasztalatainkat megosszuk és nem azért, hogy egymást fikázzuk... :)''
Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest