- Vezeték nélküli fülhallgatók
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen monitort vegyek?
- Samsung LCD és LED TV-k
- TCL LCD és LED TV-k
- ZIDOO médialejátszók
- Milyen SSD-t vegyek?
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Hivatalosan is elkészült az NVIDIA App
- Hogy is néznek ki a gépeink?
Aktív témák
-
Zsankee
aktív tag
válasz GodHeart #9949 üzenetére
Allitsd be a kepernyovedo bekapcsolasanak, vagy a kepernyo kikapcsolasanak idopontjat egy kesobbi idopontra.
A beallitasokat a Control Panel\All Control Panel Items\Personalization majd jobb also sarokban a Screen Saver-re kattintva ered el. Ha bevan jelolve a "resume, display logon screen", akkor mindig a bejelentkezo kepernyo fog fogadni az altalad beallitott idopontot utan,amennyiben nem hasznaltad a geped.
legszebb öröm a söröm
-
vtechun
veterán
hasznal itt valaki google videochat-et? Ennek a pluginjat feltelepitem, bngeszo restart mukodik is. de legkozelebbi indulaskor mar olyan mintha nem is telepitettem volna. rendszergazdakent rakva is ugyanez. szerintetek mi lehet a problema? winxp-n mukodik siman
-
Zsankee
aktív tag
válasz Kolondrum #9951 üzenetére
Amit erdemes lehet megnezned:
egyazon munkacsoport nevvel rendelkezik e a ket gep.
parancs sorban (win+r, majd cmd es enter) pingeld meg az xp gep ip cimet
tuzfalak atmeneti kikapcsolasa (ha van), utana lathatova valnak-e a megosztott mappak.
7000-es Win7 van telepitve?legszebb öröm a söröm
-
Dentorel
csendes tag
Eddig semmi probléma a 7057-el. Örülök.
Sajnos annak ellenére, hogy kitöröltem a szükséges ini fájlt, még mindig bejön ez a jegyzettömb indításkor, de sebaj, fél másodperc a bezárása.Viszont "örömmel" tapasztalom, hogy megint települt egy "Saját webhelyek az MSN hálózatban" nevű valami az elsődleges meghajtó mellé. Fogalmam sincs, hogy ez micsoda, nem is engedélyeztem ilyen opciót sem a Messengerben, sem a Windowsban. Egy idő után csak úgy megjelent.
Ha rá kattintok, akkor egy hibaüzenet jön fel, miszerint hiba van az internetkapcsolatban és nem lehet a kérést végrehajtani. -
Dentorel
csendes tag
válasz t72killer #9960 üzenetére
Épp ez az. Mindkét helyről kitöröltem! Ezért nem értem. De ez legyen a legkevesebb, csak kicsit érdekes, mikor elindul a gép és kilöki ezt a "hibát".
Foglalkoznia jövőben vele annyira nem fogok, eddig nem volt leállás (Vista, 7000 esetében többször volt, hogy kiírta, a windows intéző újraindul) -
Furky
őstag
válasz westcoastog #9958 üzenetére
Nem vennék rá mérget, hogy jó lesz hozzá, sőt... De amelyik creative driver ment, és volt CMSS 3D, ahhoz már csak a Creative Speaker Settings programot kell feltelepíteni, és ott tudod állítani a Bass Redirection-t... Ezt a programot pedig valamelyik telepítőkészletből felteheted. Nem választod ki a drivert, és semmit, csak azt a programot, és hátha megy...
[ Szerkesztve ]
-
GodHeart
senior tag
Újabb hiba.. nem kezeli az ujjlenyomat olvasót ami a lenovo 3000 n100-amban van. 7000 kezelte szépen be is jelentkezett vele, most meg ez felismeri hogy ottvan, de mikor managerni akarom a datáig akkor kiírja hogy nincs software telepítve hozzá.. és nem tudok semmit kezdeni vele. Valakinek 5lete?
ui 7057ről van szó
[ Szerkesztve ]
-
Morden24
nagyúr
-
DeusHun
őstag
Van itt amúgy valaki aki összegyűjti a hibákat és jelenti a M$-nek vagy mi csak itt lázadozunk és ők talán nem is tudják ezeket a hibákat?
Hol lehet ezeket a problémákat közölni velük? Van valami fórum vagy bugreport hely? (Tudom, van a feedback, de kétlem, hogy az ilyenre szolgálna).Rainforest Alliance Certified signature
-
pzstm
titán
válasz GodHeart #9964 üzenetére
nekem Asus notihoz kezeli ujjlenyomat leolvasót...... 7057 x64....
64bitesnek megvan az exeje esetleg elküldhetem, megpróbálod újra feltelepíteni, és hátha....
tiszta install volt amúgy vagy upgrade?[ Szerkesztve ]
iPhone 15 Pro Max 256GB Black |Macbook Air M1|Xbox Series X|Írhatsz nyugodtan, de x64 alatt nem barátkozom :)| I'm not special...I'm just limited edition!
-
pzstm
titán
válasz Kolondrum #9968 üzenetére
Semmi köze a kettőnek egymáshoz.... ha jól rémlik 100megás partíció RC-ben is megmarad.... ez volt az egyik fejlesztés.... Reduce system partition... vagy vmi ilyesmi néven futott a dolog
[ Szerkesztve ]
iPhone 15 Pro Max 256GB Black |Macbook Air M1|Xbox Series X|Írhatsz nyugodtan, de x64 alatt nem barátkozom :)| I'm not special...I'm just limited edition!
-
pzstm
titán
meg is van.....
"System23. Partition size reduction
In Windows Vista, configuring features such as Windows Recovery Environment and Bit Locker required significant customer interaction. Also, a significant amount of drive space was reserved. The Windows 7 System partition enables features to be configured to work “out of the box” so very little customer interaction is needed to configure and utilize them. Based on feedback and telemetry data received through the beta, it became clear that we could cut the drive size in half (from 200M to 100M). "
[ Szerkesztve ]
-
GodHeart
senior tag
enyém 32 bites.. lehet ittvan a kutya elásva, szóval az exe lehet nem is lenne jó.. sőt tuti. Egyébként upgrade volt 7000-ről.
szóval nekem egyenlőre a hibák:
- hangkártya inicializáláskor pattog
- ujjlenyomat olvasóhoz hiába van fenn a driver nem kezeli
- wlan elején nagyon lassan jelzi ki, hogy van kapcsolat, és a legfrissebb windows által ajánlott driverrel nem megy (amivel a 7000-es ment egyébként) -
pzstm
titán
válasz GodHeart #9977 üzenetére
megpróbálom beszerezni neked a 32bitest...ismerősnek megvan és neki 7057 alatt tökéletesen megy......
Régebben ITT volt amúgy fent...nem tudom hová lett
[ Szerkesztve ]
-
félisten
2db APC BE-700GR szünetmentes tápegység eladó.
-
pzstm
titán
válasz Kolondrum #9979 üzenetére
Sikerült fordítaniuk!
Hát vmit lehet abbl is lecsíptek.... már ez is baj?
Ha túl nagy lenne az a baj, ha túl kicsi az a baj...
(emlékszem Vistánál micsoda hőbörgés volt hogy DVD-nyi oprendszerrel állunk szembe)[ Szerkesztve ]
-
-
pzstm
titán
válasz front3r #9986 üzenetére
amúgy meg más hülyeség is van a cikkben......
kezdjük a címével... RC1....
még jó hogy megmondták már vagy 1-2 hónapja, hogy se BETA-ból se RC-ből nem lesz több, így sztem csak simán RC-nek kellett volna írniuk....iPhone 15 Pro Max 256GB Black |Macbook Air M1|Xbox Series X|Írhatsz nyugodtan, de x64 alatt nem barátkozom :)| I'm not special...I'm just limited edition!
-
Klemens
őstag
Megpróbáltam ma feltenni a Win7-et, de nem sikerült.
Elősször XP alatt próbálkoztam, de akkor egyik partícióra sem engedte telepíteni.
Utána a gépet újraindítottam és a DVD-től bootoltam be és úgy indítottam el a telepítést.
A fájlok másolásánál egész szépen haladt, de 90%-nál megált, dolgozott kb 10-15 percet majd kiírta, hogy tegyem be a megfelelő lemezt a meghajtóba.
Valakinek ötlet?
Előre is köszi!"A tegnap már történelem, a holnap még rejtelem, de a ma...adomány!"
-
pzstm
titán
válasz Klemens #9992 üzenetére
rossz virágbolt oldaláról töltötted le, esetleg hibásan töltötted le, vagy vmi nagyon nem okés a gépeddel...
Én amúgy ILYET látok ujjlenyomatolvasó beállításainálLehet megint én rontottam el valamit, de nekem sikerült
[ Szerkesztve ]
-
eVan
tag
Emberek....7057 x64 gyönyörűen hasít,minden okés vele...Viszont az már kezd nevetséges lenni kissé hogy evenbalanceknál még mindíg tojnak rá hogy egy rakás ember tolnas cod4et pl win7 alatt,nekik meg minimális munkával kellene a hulladék PBn változtatni h menjen,mindenkit kidobál a szerókról...Csomó oldalon olvastam h megoldották állítólag,de egyiksem müxik...Minden hulladék játékhoz képesek vagyunk cracket csinálni másnapra,ehhez meg cseszik rá mindenki,tiszta szánalom...Senki sem talált még megoldást?
Sry a big oFFért.Minél több embert ismerek meg,annál jobban szeretem a kutyákat.:)
Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest