- Milyen RAM-ot vegyek?
- Milyen monitort vegyek?
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- 3D nyomtatás
- Projektor topic
- Steam Deck
- Milyen cserélhető objektíves gépet?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- TCL LCD és LED TV-k
- Ryzen 7 9800X3D processzor: játékosokra hangolva
Aktív témák
-
hads
tag
Gyerekek, mielőtt végignyálaznék több ezer hozzászólást a fórumban...
Melyik a legjobb levelező kliens a win7 alá?Kétszer ad, aki gyorsan ad, a smucig + egyszer sem.
-
-
Obolony
senior tag
válasz Sgt. Mathias #45403 üzenetére
na szerencsére, ennek orulok nagyon a hd sentinelnek hihetsz... inkabb pesszimista, mint optimista szemleletu progi.
esetleg tuning miatt van gondod? ha van akkor szedd le a telepites idejere... de ez csak 1 5let
[ Szerkesztve ]
"Nincs veszélyesebb, mint amikor a tudatlansághoz még szorgalom is párosul!" *** Samsung I8910 Omnia HD Üzbegisztán Especial Version XXIL5 XEUIL3 Generic United Kingdom ***
-
Konflikt
addikt
válasz Alex123 #45395 üzenetére
ha a "Window Color and Appearance - Change" gondolsz, akkor sajna hiaba, mert ott vagy nem lehet beallitani a talcan levo kicsi mereture allitott ikonok kozotti ures helyet, vagy nemtalalom.
Commodore Amiga 500 - es a kepzeleteinek tobbe semmi nem szab hatart! // VCIX-DCV&CMA
-
titán
Eszembe jutott megint valami.
Teszem azt letitkositom a bitlockerrel a meghajtot, 2 honap mulva meg befosik a windows. Akkor ami azon a meghajton volt, annak fureszeltek?
-
sfdrakex
nagyúr
Lehet ugy ugy jársz azzal is mint a doc and settingsel ha másik gépbe teszed a vinyót hoyg nem enged hozzáférni, megoldás biztosan van rá. Pendrivera csinálj bitlockerrel védett mappát és probáld ki másik gépben.
[ Szerkesztve ]
Nobody is perfect, but I'm pretty fucking close!
-
titán
Sugo szerint mentheto egy masik gepben is feloldhato:
Az operációsrendszer-meghajtó zárolásának feloldása, ha áthelyezte a meghajtót egy másik számítógépbe
Mielőtt kiszerelné a meghajtót a nem működő számítógépből, vizsgálja meg azt a számítógépet, amelybe át fogja helyezni. A másik számítógépen a Windows 7 rendszernek kell futnia, és elérhetőnek kell lennie rajta a BitLocker szolgáltatásnak (akkor is, ha a BitLocker nincs bekapcsolva).
[I]Állítsa le mindkét számítógépet.Vegye ki a merevlemezt a nem működő számítógépből, és szerelje be a másik számítógépbe.
Indítsa el a befogadó számítógépet és jelentkezzen be.
Kattintson ide a BitLocker meghajtótitkosítás megnyitásához.
Az áthelyezett meghajtó zárolt meghajtóként jelenik meg a meghajtók listájában.[/I]
Kattintson a Meghajtózárolás feloldása hivatkozásra, majd kövesse a képernyőn megjelenő utasításokat. Amennyiben a rendszer rendszergazdai jelszót vagy megerősítést kér, írja be a jelszót vagy adjon megerősítést. [/I]
Mas kerdes, hogy ez tenyleg mukodik-e, meg akkor hogyan titkos, vagy csak egyszeruen kiirja, hogy ezt behoptad ecsem.
[ Szerkesztve ]
-
creed30
aktív tag
Sziasztok!
Előre is elnézést amiért nem pont ide illik a kérdésem,de hátha kapok segítséget. Tudna valaki a netről ajánlani egy helyet ahonnét érdemes használt hardvert rendelni? -
Konflikt
addikt
-
Prof01
veterán
Sziasztok!
Lenne egy olyan gondom, hogy 10 percenként ez jön elő: [link]
Lefuttatom, elvégzi a dolgát, azt írja minden rendben, de kb. 10 perc múlva megint előjön. Mi a fene lehet?Köszönöm előre is a segítséget!
Four wheels move the body. Two wheels move the soul.
-
Gorneck
legenda
válasz Prof01 #45421 üzenetére
Szmötyi...remove-ra se szedi le? A defender lehet kevéske lesz ehhez...MSE vagy vmi víruskereső a gépen? Vagy vmi Malware/spyware progi?
Gorneck#1239
-
brd
nagyúr
válasz Obolony #45376 üzenetére
Kit érdekel a te monitorod mérete? A Skype foglalt eddig biz. helyet, most nagyobbat foglal (pontosabban nagyobbra kell húzni, mert pl. most kevesebb érdemi információ látszódik benne, ha ugyanakkora az ablak). Nagyon nem érdekel, hogy másnak mekkora monitora van, az enyém (meg másé sem) nem lesz nagyobb egy Skype verzióváltástól.
Nem sikerült megértened a hozzászólásom lényegét. Egy program érdekében még talán elmegy, hogy egy frissítéskor elszúrt felületnél keresgéljen az ember, hogy hogyan lehet visszaállítani, de amikor rengeteg ilyen kis program van, kezd elege lenni az embernek.
Nem kényszerít? Dehogynem, ugyanúgy, ahogyan a Windows használatára is rá vagyok kényszerítve. Ugyan nem fegyverrel, de rengeteg olyan dolog van, amit nem lehet más OS alatt megcsinálni. Pl. milyen más VIOP program létezik, amelynek ekkora felhasználóbázisa van?
Egyébként folytassuk, ha gondolod, privátban, vagy valamelyik anyázós topicban, mert ez itt erősen off, rendben?[ Szerkesztve ]
The only real valuable thing is intuition.
-
brd
nagyúr
Ezt hol észleli? Nem véletlenül a böngésző gyorsítótárában? Akkor valamelyik oldal, amit nézegetsz fertőzve van ezzel a kóddal. A .JS kiterjesztésből gyanítom ezt.
Ha olvasni tudsz angolul, itt van egy leírás, hogy hogyan működik, miket csinál, nézd meg, hogy azok bejegyzések pl. léteznek-e.[ Szerkesztve ]
The only real valuable thing is intuition.
-
Dymeix
csendes tag
Sziasztok! Az lenne a kérdésem, hogy ha 64 bites W7-et veszek, akkor a benne lévő XP is 64 bites lesz-e, vagy az megmarad 32-esnek?
-
LLKobe
veterán
Nekem is ugyanez van... A defender nem tud mit kezdeni vele, de ha bezárom, és ráengedek egy teljes scan-t, meg az avirát is fullba, egyik se talál semmit
Through the darkness of future past, the magician longs to see one chance out between two worlds... Fire walk with me!
-
LLKobe
veterán
válasz Prof01 #45432 üzenetére
Én nem is tenném a nyakamat hogy ez vírus, inkább vmi téves riasztás...
Mindenre amit letöltök először ráengedem az avirát, és az eddig mindent megfogott.
Meg az is gyanús hogy full scan-be se az antivírus, se a defender nem talál semmitThrough the darkness of future past, the magician longs to see one chance out between two worlds... Fire walk with me!
-
Newyorker
addikt
webcam hol van?
★ 🎮 ★ PS4 PSN ID.: HUN_Zoocsemege ---> ONLINE BFV
-
Sgt. Mathias
csendes tag
Nah vhogy sikerült felszenvedni a win7-et. Bár már nem tudom pontosan kinek az ötlete segített (konkrétan szerintem mindet kipróbáltam), köszönöm a segítséget. Igaz lehet hogy holnapra megint kimúlik de hát az majd a jövőbeli énem problémája lesz xD
-
Konflikt
addikt
amit #45387-ben irtam azzal van gond, azaz ha a betutipusok simitasa, es a clear type is kivan kapcsolva akkor is maradnak helyek, ahol eletlenek a betuk. pl. rendszer ablakon belul a szovegek. de itt is lehet elesiteni (amit linkeltel kepen a "megjelenitesi stilusok hasznalata az ablakokon" opcioval), de akkor elvesz a stilus is, a pipa kiszedes elveszi azt is. de mert kotottek ezt egybe
@(#45439) SZATA: koszi
egy masik problema meg h a talcan szeretnem az elozoleg kicsire alitott ikonok kozotti helyet csokkenteni, erre nem talalok opciot. (amit tobben is linkeltek panelt, az nem arra valo, hanem a desktopon csokkenti az ikonok kozti tavolsagot)
Commodore Amiga 500 - es a kepzeleteinek tobbe semmi nem szab hatart! // VCIX-DCV&CMA
-
Obolony
senior tag
itt te vagy az aki szidja a rendszert, nem en de ujfent mondom, arra amire kitalaltak a skypet, arra tokeletesen megfelel. ez nem voip program akar lenni elsodlegesen, anyu-apuval. online vallalatiranyitasi rendszernek meg tokeletes. ja h kell hozza egy monitor pluszban? olcsobb mint egy telefonkozpont es meg jobban is nez ki
"Nincs veszélyesebb, mint amikor a tudatlansághoz még szorgalom is párosul!" *** Samsung I8910 Omnia HD Üzbegisztán Especial Version XXIL5 XEUIL3 Generic United Kingdom ***
-
Mlnr To'm
tag
Üdv mindenkinek.
Fura problémába futottam.
Frissen telepített jogtiszta (angol nyelvű) Win7 Home Pro 64bit oprendszer alatt, valami oknál fogva szabálytalan időközönként befagy a flash player.
Eddíg csak chrome (legújabb nem dev build) alatt, csak is videók teljes képernyőn való lejátszásakor találkoztam vele. A befagyás abban nyilvánul meg, hogy a videó egyszer csak megáll, a kép elsötétül, majd mikor megpróbálom elővarázsolni a feladatkezelőt, a kép ugyan visszajön, de a kezelőfelület használhatatlanul lelassul, akármilyen objektumot is akarok használni (értsd gombnyomás, ablak áthelyezés stb...).
Végül az aero kezelőfelület is leáll. Ebből az állapotból csak reset-el tudom kihúzni, épp ezért hibajelentést se nagyon tudtam még küldeni.Van valakinek ötlete, hogy mi lehet a gond? Hogy tudnám ezt megszűntetni?
Előre is köszönöm a válaszokat.
ps: leggyakrabban az indavideó okozza, de a youtube-al is láttam már.
-
AtHoS
nagyúr
válasz Mlnr To'm #45443 üzenetére
A Flash Player frissítésén túl a hardveres gyorsítást is kikapcsolhatod a Flash Player beállításainál.
Nálam win7 alatt Opera crash-elt be többször és azt tapasztaltam, hogy olyan oldalak esetén, ahol flash van elhelyezve.
Mióta kikapcsoltam a hardveres gyorsítást lekopogom (kopp, kopp, kopp) megszűntek a leállások
read-only mode on the forum
-
Alex123
senior tag
válasz V.Stryker #45381 üzenetére
Szívesen, még 1:
- ha még közelebb akarod tenni az asztalon az ikonokat (akár úgy is, hogy egymásra átfedéssel legyenek), akkor jobb klikk az asztalon, nézet (itt ki van választva már a kis ikonok) és a rácshoz igazítást kikapcsolod...Ezután már oda lehet tenni az ikonokat ahova csak akarod...
-
kovasz
senior tag
válasz Prof01 #45430 üzenetére
sajnos már a kaspersky sem a régi. pláne ha felrakad trial reseter-t ami megnyitja a kaput az ilyen worm-ok előtt. vagy egy "bitdeffender online scanner" nevü cucc, ie-ben kell guglizni rá. leszed mindent, aztán tegyél fel a kaspersky helyett egy avg-t ami ingyenes és egész türhető.
-
PPSH
őstag
szasztok sracok.
olyan gondom lenne az x64-es win 7-el hogy van egy automatikus frissites pontosabban KB974431-es amit sehogy se tud foltenni
hogy lehet kivenni a listabol hogy tobbet meg se probalja toltogetni?
a masik meg hogy mivel tudom kiiktatni az elejen indulo programokat mert neztem ennel nem mukodik a defenderCort Z40(EMG 81+85)+Marshall MA100H+Marshall M412A 300W
-
sfdrakex
nagyúr
A Frissitésnél ki lehet kapcsolni hoyg ne próbálja többet, de azzal a frissitéssel amit irtál többet szívtak sokadszorra sikerült nekik. Kapcsold ki a gépet, teljesen állitsd le és utána próbáld. Az automatikusan induló progikat meg valamilyen Optimizerrel kitudod kapcsolgatni Ashampoonak is van például.
Nobody is perfect, but I'm pretty fucking close!
Aktív témák
Hirdetés
- PlayStation 5
- BestBuy topik
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Milyen monitort vegyek?
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Yettel topik
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Mesterséges intelligencia topik
- Macska topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- További aktív témák...
- Bontatlan - BATTLEFIELD 1 Collectors Edition - Játékszoftver nélkül
- ESET termékek hivatalos forgalmazója / NOD32 / Internet Security / Smart Security Premium
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- AMD Game Bundle: Warhammer 40,000: Space Marine 2 és Unknown 9: Awakening - LEGOLCSÓBB!
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest