- Itt vannak az Apacer Intel és AMD profilokkal konfigurált DDR5 tuningmemóriái
- 14 az 1-ben USB4 dokkoló jött a Razer fémjelzésével
- Asztali használathoz tervezett, masszív kapacitású külső SSD a Team Grouptól
- Egyelőre nem tervez Lunar Lake-hez hasonló dizájnt az AMD
- Két MSI alaplapban is leégett az AMD új Ryzenje
Aktív témák
-
törölt tag
válasz virkir #28530 üzenetére
Nem, Action Center sipítozik, hogy nem kompatibilis, és felajálnja, hogy mutat weboldalt, ahol vehetek kompatibilis videókártyát (laptopba..). Hát megköszöntem neki
Hja és web'n'walk stick megy valakinek 32 biten? Nálam felrakja a managert, aztán eszköz nem található. Fw elvileg legfrissebb, de így, hogy nem ismeri fel, megnézni se tudom.
[ Szerkesztve ]
-
BiP
nagyúr
válasz hackeeeee #28587 üzenetére
Ez a része nekem sem tiszta. Papíron csak távolról konkurrensek, a marketingesek mégis kőkeményen harcolnak egymással. Gondolom azért, mert nem mindegy, hogy a nagy hírverésben ki kinek a vitorlájából fogja ki a szelet.
Penge_4, Dashes: sajnos én is olvastam. Hétvégén tényleg fel kellett volna tolnom a 7232-t, ahogy terveztem.
Nem baj, ha a recall buildings azt jelenti, hogy a jelölteket javítgatják, véglegesítik, ám legyen. Ha jobb lesz tőle, minden ráfordított nap megéri.[ Szerkesztve ]
-
Kukti
tag
válasz #95561216 #28604 üzenetére
ha a T-mobilos usb-s mobilnetes pen drive ra gondolsz akkor az nállam szépen futott.
egyszerűen a saját progiját telepítettem mindenféle kompatibilitás meg hasonlók nélkül és ment, mint a mesében
az egy 7100 Rc x86 volt magyar MUI-val. (ha jól emléxem)
p.s.: ja előtte letiltottam az UAC-t (én nem szeretem)
[ Szerkesztve ]
-
Penge_4
veterán
válasz Barthezz2 #28608 üzenetére
A task scheduler-ben be tudod állítani, hogy automatikusan induljon (akár késleltetve) a rendszerrel és ne kérdezzen (Run As High Privileges mellé pipa). Legalábbis ha úgy használod az Everest-et, mint én, hogy folyamatosan fut és a sidebar-on kiírja az infókat. Ha csak néha indítod el, akkor sajnos le kell okézgatnod az UAC-ot.
-
virkir
veterán
válasz Kolondrum #28605 üzenetére
0x0000007F STOP üzenet Leírás: UNEXPECTED_KERNEL_MODE_TRAP
Leggyakoribb ok: Hardver- vagy szoftverprobléma merült fel. Ezt általában hardverhiba okozza.
"Nekem papírom van róla, hogy értek hozzá" by Glenda
-
virkir
veterán
válasz Kolondrum #28613 üzenetére
Melyik build, mert nekem pl. a 7100-at kivéve semelyikkel nem volt gondom csak ha én baxtam el valamit.
Abban sem vagyok biztos, hogy nem én állítottam be valamit rosszul de annak sem volt kékhalála csak a jogosultságokkal szívatott."Nekem papírom van róla, hogy értek hozzá" by Glenda
-
-
ToBeY
nagyúr
Szóvl July 13 az RTM kiadása kár....
-
DonMedve
addikt
válasz promisz #28620 üzenetére
Windows Debugger!Evvel meg tudod nézni mi a baja! Használtad már?
"...Nekem nincs semmim ezen a világon,csak a tököm meg a puszta szavam...,és ezt a kettőt nem játszom el senkiért,megértetted?!..." <Tony Montana>
-
virkir
veterán
válasz hackeeeee #28616 üzenetére
Utoljára leírom, hogyan kell csinálni.
Azaz bemutatom.
Első lépésMásodik lépés
A Delay task nem fontos csak n így szeretemHarmadik lépés
Ne a rivában állítsd, hogy automatikusan induljon ott vedd ki a pipát.
[ Szerkesztve ]
"Nekem papírom van róla, hogy értek hozzá" by Glenda
-
€uro
őstag
Az iránt érdeklődöm, hogy a 64 bites Windows 7-nek 2 GB memória kevés vagy éppen elég? Szóval kell neki legalább 4 GB ha nem akarom érezni, hogy híján van a memóriának?
[ Szerkesztve ]
Eladó - Thermaltake TH280 V2 ARGB AIO Vízhűtés 32 hó GARANCIÁVAL 29.900.-
-
-
Obolony
senior tag
hello
megneztem a vinyoimat a fent linkelt progival, es jajjjjj
az 500 gigas WD-omat az alabbiak szerint ertekeli:
Lefutattam a windows beepitett lemezjavitojat, meg a tuneup-ot is, es meg mindig ez a helyzet. A kep amit lattok a ket javitas utan keszult.
Kerlek ajanljatok valami jo progit, amivel helyrehozhatom, mert kidobni kicsit draga lenne, es tele is van adattal, nincs hova menteni, amugy meg errol fut az XP is.
Koszonom szepen
"Nincs veszélyesebb, mint amikor a tudatlansághoz még szorgalom is párosul!" *** Samsung I8910 Omnia HD Üzbegisztán Especial Version XXIL5 XEUIL3 Generic United Kingdom ***
-
RootRulez
félisten
válasz Obolony #28630 üzenetére
Nos azt kell mondjam, épp időben nézted meg és ez kuka, még addig mentsd az adataid akárhova, ameddig teheted... Ha garis cseréltesd, ha nem garis, de 3 évnél fiatalabb, akkor pedig itt blackvinyl olcsó pénzért kicseréli...
[ Szerkesztve ]
═════════════════════════════════════════
-
dashed
senior tag
-
-
Obolony
senior tag
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz Obolony #28630 üzenetére
Ez a vinyó ez sajna halott, utolsókat rúgja. Addig mentsd le az adataid, amíg tudod...
Ezt helyrehozni? Hát nem nagyon lehet...Esetleg az az 1 lehetőség, amit linkelt a kolléga is. Ha tényleg annyi idős, irány ide !!!
Hogy mitől? Áramingadozás, szabálytalan leállítás, áramszünet, és hasonló dolgok. :\
[ Szerkesztve ]
Véleményem szubjektív...
-
RootRulez
félisten
válasz Obolony #28636 üzenetére
Ha valóban 3 év alatti, akkor blackvinyl kolléga készséggel kicseréli. Sajnos ez már javíthatatlan, nem szoftveres, ilyesmi gondja van... hackeeeee kolléga jól mondja, újraindítgatás, szabálytalan kikapcsolás (lelövöm a hosszabbítót mindennel együtt pikk-pukk), vagy akár áramszünet is okozhatja...
De táp hiba is lehet a ludas, hogy rosszul veszi el a feszt a vinyótol, de ehhez már annyira nem értek...Úgyhogy valóban mentsd a fontosabb adatokat, amíg lehet... És cseréltesd a vinyót...
[ Szerkesztve ]
-
Obolony
senior tag
válasz RootRulez #28638 üzenetére
latjatok 407 napja uzemel, kb egy eve vettem :S
hackeee RootRulez, koszonom a valaszokat nagyon szomoru vagyok
milyen szerencse h ma valaki ezt idew belinkelte, en meg kis kivancsi megneztem....
ha ghost-al leszedem a cuccot, akkor az uj vincsire ratehetem gond nelkul, ugye?
[ Szerkesztve ]
"Nincs veszélyesebb, mint amikor a tudatlansághoz még szorgalom is párosul!" *** Samsung I8910 Omnia HD Üzbegisztán Especial Version XXIL5 XEUIL3 Generic United Kingdom ***
-
sith7
nagyúr
Hi
Azt szeretném kérdezni, hogy ha egy másik particíóra, XP mellé felteszem a Win7 - et, akkor az XP alá installált programok, játékok nem fognak menni, ugye ?
Csak amit Win7 alá telepítek ? -
FRENK1988
veterán
Hogyan lehet megszüntetni azt az érdekes hangot a hanggal kapcsoalzban. (olyan mintha szaggatna vagy kattogna). Volt már téma csak nem emlékszem a megoldásra. Integrált hang egy EP45-DS3-on
Nem a lóerő öl, hanem a NYOMATÉK! :)
-
RootRulez
félisten
Nem feltétlenül, bizonyos játékok nekem mennek gond nélkül Win7-en, amit eredetileg még anno XP alá telepítettem Pl.: CoD2-őt, meg WoW-ot már pár éve nem telepítek, azok futnak új rendszerrel is telepítés nélkül és ez igaz Win7-re is... ÉS még ez igaz jópár régebbi játékra (StarCraft : BroodWar, Quake, Age of Empires II, stb...)
[ Szerkesztve ]
-
polonic
félisten
hackeeeee
Egy másik topikban mit találtam. Próbáld ki. Mondjuk win7 nincs odaírva, hogy működne. Meg nálam kék halált okozott. De egy próbát megérhet.
[link][ Szerkesztve ]
-
Béló
aktív tag
sziasztok
build 7000 es verzióm van, a friissítéseket telepítettem
ám a dell inspiron 1525ös laptopomban lévő integrált gm 965 ös kártya a játékokat nem a teljes képernyőméretben futtatja hanem a kijelző 2 oldalán van egy-egy kb 3 cm-s fekete csík
a driver a legfrissebb, minden elérhető frissítést telepítettem
hogy lehetne kiküszöbölni a problémát??
játékok: warcraft 3, baldur's gate 2 stb..
Aktív témák
Hirdetés
- Öregszem
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Milyen légkondit a lakásba?
- Robotporszívók
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Projektor topic
- Mesterséges intelligencia topik
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- További aktív témák...
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Windows 10/11 Home/Pro , Office OEM/Retail kulcsok
- Microsoft Office Home & Business 2024 PC/Mac EP2-06638
- ESET termékek hivatalos forgalmazója / NOD32 / Internet Security / Smart Security Premium
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest