- Itt vannak az Apacer Intel és AMD profilokkal konfigurált DDR5 tuningmemóriái
- 14 az 1-ben USB4 dokkoló jött a Razer fémjelzésével
- Asztali használathoz tervezett, masszív kapacitású külső SSD a Team Grouptól
- Egyelőre nem tervez Lunar Lake-hez hasonló dizájnt az AMD
- Két MSI alaplapban is leégett az AMD új Ryzenje
-
PROHARDVER!
Windows 10 Mobile (Windows Phone) felhasználók szakmai topikja. Off és warez tilos!
Új hozzászólás Aktív témák
-
peestee83
aktív tag
Sziasztok!
Pár kérdéssel szeretnék fordulni az itteni fórumozókhoz...
Most tervezem a droidot elhagyni egy Lumia kedvéért. A WP8-cal nagyjából tisztában vagyok, nekem tetszik, és mint olvasom mindenhol, nem kell nagy erőforrás hogy simán fusson a rendszer. Olvastam már jó pár hozzászólást, de összegyűjtöttem pár kérdést.
De amik a kérdéseim lennének:
- Gmail-en vannak a névjegyeim, azt tudom importálni? Hogy ne a telefon tárolja, hanem online legyen mindig?
- Hangouts-ot sokat használom, itt van rá megfelelő kliens?
- Szeretném az SMS-ket, amik vannak, átültetni. Jelenleg az SMS Backup & Restore programot használom (xml-be menti)
- Pixlr Express létezik erre a rendszerre? Nagyon szeretem, de nem találtam a Store-ba, lehet csak én vagyok béna.
- Jól láttam, hogy Chrome nincs WP alá? Mert asztali gépen azt használom (jelszavakra, előzmények,stb.).A többi program megvan, ami kellhetne még nekem (fb, Copy, stb.)
Még ha annyit megtennétek, hogy véleményezitek a telefon kameráját, amelyik nektek van, megköszönném. Nekem fontos, hogy jó képeket csinálhassak (nem 1020 szintűre gondolok), csak olyanra, amit meg tudok nézni egy monitoron, esetleg papírképet nyomtatni.
Előre is köszönöm a segítséget mindenkinek.Cor ne edito
Új hozzászólás Aktív témák
- Tilos a warez!
- Tilos az OFF!
- Tilos a függetlenítés!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest